Ориентировъчна цена на CD BMW?
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
75 мнения
• Страница 4 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Ориентировъчна цена на CD BMW?
b00st написа:Bimmer_E36 написа:Какво ще рече тази функция,като увеличавам скоростта да се усилва автоматично
Да
cd23 дали няма да го има?

И автоматично ли е.. смисъл изкл ли се тази функция

Съмнява ме да го има cd23, но разгледай функциите ако има GAL опция ще изскочи. Аз съм с Becker, при мен се настройва в нива от 0 до 12 с колко db да усилва и има опция да се изключи разбира се.
b00st написа:Съмнява ме да го има cd23, но разгледай функциите ако има GAL опция ще изскочи. Аз съм с Becker, при мен се настройва в нива от 0 до 12 с колко db да усилва и има опция да се изключи разбира се.
Нещо не намирам инфо за функцийте му.. Благодаря все пак

има го и много по-стари плеъри го имат, а и най-малкото щом в е36 още от началото този кабел от таблото е прекаран в буксата, от която тръгва цялата аудио инсталация
единствената разлика е, че е в сервизното меню. при цд23 се влиза в него като при включване се задържи тр бутона за 8сек, после се скролва със сърч бутоните за станциите, а стойностите се променят с тези от 1 до 6

Споделете още някоя функцийка на това cd23, a и на 43.
Благодарско jogi.
Благодарско jogi.
- Bimmer_E36
- младши ентусиаст
-
- Кара: E92 Turbo
На някой да му се намира едно капаче и копчето за усилване на CD43

- EnimEn
- ентусиаст
-
- Кара: яки шестаци...
предлагат се като отделни части
капачето е 10 лв. ново
копчето 20
цените са по спомен
капачето е 10 лв. ново
копчето 20
цените са по спомен
- Bimmer_E36
- младши ентусиаст
-
Капаче си направих от кутийка за компактдиск и стана доста прилично.Само копчето е много захабено.От къде викаш може да се намери.
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.

- EnimEn
- ентусиаст
-
- HowDouWantit
- младши ентусиаст
-
eBay
Капачета
Volume buton
В дару кар цените не са по приятни.. ,две капачета когато ги гледах излизаха около 70 лева +/- някви стотинки. Копчето можеш да го вземеш и от оригинален касетофон - същото е.
Капачета
Volume buton
В дару кар цените не са по приятни.. ,две капачета когато ги гледах излизаха около 70 лева +/- някви стотинки. Копчето можеш да го вземеш и от оригинален касетофон - същото е.

- EnimEn
- ентусиаст
-
koпчето със сигурност е 25 лв, а капачетата са 10 долара в реал-а
- Bimmer_E36
- младши ентусиаст
-
Аха,ясно.За сега ще е така,не ми се дават толкова пари.Благодаря ви 

- Binev_OuT
- младши ентусиаст
-
- Кара: E36 323i Touring
- Мечтае да кара: някакво М
Хора,дайте повече инфо за тая навигация в Е36
до сега не знаех че има за модела и никъде из форума не съм виждал някой да продава или да търи или каквото и да е баси
И аз си търся някакво оригинално цд от маса време сигурно има 2 3 години и няма намиране.И някой като ми изпляска 150лв и си бия мастики цяла седмица.
Между другото , някой ако го интересува в Технополис има Тъндър,черно матово стои на структура леко за 50лв с много подобен дизайн на тия оригиналните и си свети оранжево.И си е ново и е с гаранция.Все се каня да отида да го пробвам как стои.Ако ми хареса директно го повличам и се отказвам да търся оригинално.

И аз си търся някакво оригинално цд от маса време сигурно има 2 3 години и няма намиране.И някой като ми изпляска 150лв и си бия мастики цяла седмица.
Между другото , някой ако го интересува в Технополис има Тъндър,черно матово стои на структура леко за 50лв с много подобен дизайн на тия оригиналните и си свети оранжево.И си е ново и е с гаранция.Все се каня да отида да го пробвам как стои.Ако ми хареса директно го повличам и се отказвам да търся оригинално.

Binev_OuT написа:Хора,дайте повече инфо за тая навигация в Е36до сега не знаех че има за модела и никъде из форума не съм виждал някой да продава или да търи или каквото и да е баси
![]()
Това в технополис май беше само радио или радио с флашка. Между другото ще стой почти като заводско в е36. Дизаин му е малко като от 90'те

- Kroki
- Дон Кроки
-
- Кара: и се усмихва :)
- Мечтае да кара: със сина ми :)
- Детайли за колата: С всички възможни екстри.
CD43 изпадат оферти. Например аз го купих за 160лв 

You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d
drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки неКакто аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите
75 мнения
• Страница 4 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5