Какво щеше да е, а какво стана...

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 330Ci

Мнение от -Maxxx- » 13 Дек 2007, 19:44

Sea Eagle написа:Сompact-а не е твой, а на баща ти - така че, не хленчи, а на този етап радвай се и бъди благодарен че ще караш BMW !!!
Няма нищо по-леко от това да се кефиш ''в на тате coupe-то'' :mhihi: занапред обаче те съветвам като не ти харесва compact-а, направи необходимото и сам си купи 320i coupe ;) .

За малко да забравя, Маххх - изобщо не е пу*кенско BMW-то - пу*кенско ти е отношението ;) Аре, със здраве

Аз 100% ше си купя някой ден 320i или купе или кабрио но няма да е E36 a E46.... :)

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Ivo III » 13 Дек 2007, 21:02

-Maxxx-

компакта има .. ASC система?
ако я има .. не се тревожи за поднасянето

принципно .. и аз исках с шпер .. но сега разбирам че моята система е .. АSC

налага ми се да карам супер изморен .. по нощите
и на няколко пъти .. ASC ме спасява ;) от поднасяне
по тесните, загладени и мръсни софийски улици
"Съдбата обича смелите!" Вергилий, Енеида

Аватар
Кара: акцизни М-паркети от острова
Мечтае да кара: много неща

Re: Какво щеше да е, а какво стана...

Мнение от ///MapTo » 13 Дек 2007, 21:51

vld написа::kuku:
:nono:
По голям смях от това здраве му кажи :mhihi: :mhihi: :mhihi:

zBoost написа:E36 е много по-балансиран автомобил от E30. Разпределението на тежестта при E36 е 50/50 (предна/задна).

Ей сега ще ви подхванат Е30 сектантите.... :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение
Изображение
PeReZ: Предполагам и километража (скоростомера) не показва моментната скорост, а ъгловата скорост в завой ???

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от bate raiko » 13 Дек 2007, 21:56

Макс, те ще ме утрепеш.....половин БМВ било, п.ткинско било....абе пич, като дойде компотчето и го подкараш съм на 100% сигурен, че ще ти е неудобно за силните думи дето си хвърлял срещу колицата....Спор няма, че Е 46 купе е една от най-красивите коли, които човечеството познава 8) 8) , ама ти първо почни с компота на тате, пък живот и здраве ще стигнеш и до купето на Е46. От всичките ти постове най-много ми хареса тоя, в който споделяш, че се притесняваш от задното предаване...Както казват старите хора - давят се най-големите плувци....Нямаш ли страх от нещо, нещата обикновено стават мноого страшни!! И тук съм съгласен с мнението на Иво3....честно казано много се чудя на колегите, дето все говорят за карането с вратите настрани, дали наистина сериозно го казват?? Имам само едно безумно въртене през живота си с Жигата на тъст ми...нямаше никакви последствия, освен смачкан заден калник и натъртени ребра, които обаче ме боляха зверски точно половин година...и честно казано не пожелавам на никого подобно приключение...е, айде, може само на подходящ терен, за да се усети тръпката, но в никакъв случай в реални пътни условия!!!! Поздрави и като дойде компота, да пишеш как е ;) ;) !!!!!!

Аватар
Кара: акцизни М-паркети от острова
Мечтае да кара: много неща

Мнение от ///MapTo » 13 Дек 2007, 21:59

bate raiko написа:...

Абе ти мани само да си говорим... :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Сигурно не си имал възможността да застанеш на някой светофар и да видиш излизаща с вратите кола,втрещените погледи на хората от близката спирка и 24 каратовата усмивка на драйвъра на въпросната...репликите "БМВ-тата зимата не вървят" "БМВ е кола за магистрала,не за планина" са точно на хора като теб,които си мислят,че найстина се губи контрола над колата...свикнеш ли с едно нещо,то става по-лесно за теб...като седнеш в колата сякаш се сливаш с нея и тя допълва краиниците ти...абе кво ли ти обяснявам,ако не си го усетил...продавай колата и скачай на някой бърз хлопел... :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение
Изображение
PeReZ: Предполагам и километража (скоростомера) не показва моментната скорост, а ъгловата скорост в завой ???

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от -Maxxx- » 13 Дек 2007, 22:10

Споко... Аз съм обещал обилен снимков материал....

Надявам се компакта да е по-луксозен от към екстри поне... знам че салончето е с изтеглящата част ако това е някакъф белег за пакета с екстрите...

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Le Transporteur » 13 Дек 2007, 22:20

Що ми се струва , че се притесняваш от кварталните разбирачи, приятели и сеирджии, как ще ти приемат колата,....мисля си го понеже каза, че си на 18. Даже и да не си признаеш "писменно", просто знай че това е БМВ и пръска респект и завист във всички страни.
Карай си го с кеф и защитавай имиджа на марката! ;)

Май имаш Рекарце...
"Башак": ...еее БМВ караш, а ти е скъпо!

Фен на тройките
Аватар
Кара: Колите да палят и работят!
Мечтае да кара: ;)
Детайли за колата: Лачени, в добро здраве и сериозен ремап ;)

Мнение от Dimitroff » 13 Дек 2007, 22:40

Чшшш!Автора на темата!Я вземи се стегни!Такова било, онакова било, от скоро имам книжка, ама сигурно ще е яко, като влизам с вратите напред, ама ше си внимавам, дее!
Алооо!Ти мислиш ли малко, бе?Половината от пишещите тук са тръгнали с лади, жигули и т.н. (включително и аз), ама не са ревнали!Взел си книжка и ше се качваш на БМВ-кво ми ревеш тука 4 страници не мога да разбера!Оди си купи някоя потрошена Б4-ка (олимпиада) и тогава ми пускай сълзливи теми-ама дали това, ама дали онова!Ама първо си я купи ТИ!Тогава ше разбереш какво значи автомобила!Не да вземеш ключа за колата на тати и да връткаш гумите, а някой да ходи с метлата и да чисти л@йна след теб (гуми, филтри, консумативи)!
Не ти се карам!Говоря ти! (аз така си говоря!).Не се цупи ами се замисли!Радвай се на това, което ти дават, пич, щото има хора дето никога не са им давали! ;)

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от -Maxxx- » 13 Дек 2007, 22:42

Le Transporteur написа:Що ми се струва , че се притесняваш от кварталните разбирачи, приятели и сеирджии, как ще ти приемат колата,....мисля си го понеже каза, че си на 18. Даже и да не си признаеш "писменно", просто знай че това е БМВ и пръска респект и завист във всички страни.

Май имаш Рекарце...

Не ме интересуват хорските мнения.... Просто ся много ме гложди, а знам че тая кола баща ми поне още 5-6 години със сигурнос няма да я сменя и ще ме е яд ако не е достатъчно хубава :roll:

Dimitroff написа:Чшшш!Автора на темата!Я вземи се стегни!Такова било, онакова било, от скоро имам книжка, ама сигурно ще е яко, като влизам с вратите напред, ама ше си внимавам, дее!
Алооо!Ти мислиш ли малко, бе?Половината от пишещите тук са тръгнали с лади, жигули и т.н. (включително и аз), ама не са ревнали!Взел си книжка и ше се качваш на БМВ-кво ми ревеш тука 4 страници не мога да разбера!Оди си купи някоя потрошена Б4-ка (олимпиада) и тогава ми пускай сълзливи теми-ама дали това, ама дали онова!Ама първо си я купи ТИ!Тогава ше разбереш какво значи автомобила!Не да вземеш ключа за колата на тати и да връткаш гумите, а някой да ходи с метлата и да чисти л@йна след теб (гуми, филтри, консумативи)!
Не ти се карам!Говоря ти! (аз така си говоря!).Не се цупи ами се замисли!Радвай се на това, което ти дават, пич, щото има хора дето никога не са им давали! ;)

Пак го казвам щото според мен не си чел цялата тема... аз си имам кола, това бмв я ще го карам я не... и аз тръгвам от ниското спокойно... :D

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 318is, 1995 м42

Мнение от ивчо3 » 14 Дек 2007, 11:04

Le Transporteur написа:Що ми се струва , че се притесняваш от кварталните разбирачи, приятели и сеирджии, как ще ти приемат колата,....мисля си го понеже каза, че си на 18. Даже и да не си признаеш "писменно", просто знай че това е БМВ и пръска респект и завист във всички страни.

Май имаш Рекарце...

Напълно съм съгласен с теб, колега. Само така, това е истината!!!! :yes:

Старши ентусиаст
Аватар
Кара: F11 535d, E84 2.3d

Мнение от vld » 14 Дек 2007, 11:38

bate raiko написа:....

Колега ,ние всички говорим за каране и взимане на завоите настрани със вратите и тем подобни в следния смисъл:
Да накараш колата да се пързаля принудително,когато ти поискаш и когато на теб ти е кеф :idea: :!: ;)
Прави ралика ,защото има огромна разлика да я пързаляш със умение нарочно и да имаш контрол върху това и да ти поднесе на лед в завой когато не очакваш ;)
Първото няма нищо общо с второто,а второто обикновенно е споходено от несъобразена скорост с пътната обстановка и метеорологичните условия и не на последно място шофьорски умения ;)
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от -Maxxx- » 14 Дек 2007, 22:05

Преди малко говорих с баща ми, имала ASC...

Той е в София, Неска е Ходил на пълен технически преглед и анализ в серивиза на БМВ. Там много са похвалили колата, казали са че е в перфектно състояние и е много пазена не били виждали скоро толкова запазена от 1995-та ... Баща ми казва че се е качил запалил я, наместил си седалката и огледалата и карал 2000 километра без проблем.. неска в сервиза на бмв е сменил маслото и ремъците, малко тънкажно е минал май щото директора е наш много близък приятел...

Така че вече съм спокоен щом колата е добра... Знам че броните са ф цвета на купето и е с новата маска майче, но е със оранжеви мигачи отпред и отзад, ама то това е бял кахър, 15-ки петолъчки, JVC касетофон с JVC колони и CD changer-а отзад, няма кожа ама е със спорния салон, била смъкната ама незнам какво е окачването утре ще кажа...

Утре следобяд снимки :D

Старши ентусиаст
Аватар
Кара: F11 535d, E84 2.3d

Мнение от vld » 14 Дек 2007, 23:07

Айде чакаме я :)
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Bmw x5 4.4
Мечтае да кара: Муха

Мнение от ditko1 » 14 Дек 2007, 23:41

аз незнам какво се притесняваш като 1-вата кола винаги е фира :mhihi: поне при мене така беше рено19 канапа не се спираше да се дърпа. А иначе за да заприлича на хубаво бмв както искаш трябва бая работи да вкараш мигачи, джанти и др. а иначе що се отнася до поднасянето треа да му вкараш чекия за да занесе, а за чак вартене трябва бая да го назориш с тоя отворен диф :mhihi: http://youtube.com/watch?v=y-ib7KjX1Zk
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Ivo III » 14 Дек 2007, 23:47

-Maxxx- написа:Преди малко говорих с баща ми, имала ASC...

Той е в София, Неска е Ходил на пълен технически преглед и анализ в серивиза на БМВ. Там много са похвалили колата, казали са че е в перфектно състояние и е много пазена не били виждали скоро толкова запазена от 1995-та ... Баща ми казва че се е качил запалил я, наместил си седалката и огледалата и карал 2000 километра без проблем.. неска в сервиза на бмв е сменил маслото и ремъците, малко тънкажно е минал май щото директора е наш много близък приятел...

Така че вече съм спокоен щом колата е добра... Знам че броните са ф цвета на купето и е с новата маска майче, но е със оранжеви мигачи отпред и отзад, ама то това е бял кахър, 15-ки петолъчки, JVC касетофон с JVC колони и CD changer-а отзад, няма кожа ама е със спорния салон, била смъкната ама незнам какво е окачването утре ще кажа...

Утре следобяд снимки :D

честито :)
сега разбра ли .. защо се дават 3200еуро за кола в Германия ;)

и АSC-то ще го оцениш подобаващо
а ... като ти се лигави .. натискаш бутона .. и почваш
"Съдбата обича смелите!" Вергилий, Енеида

ПредишнаСледваща

Назад към E36