От колко години карате Е36?
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
- Icco
- Музикално деформиран
-
- Кара: 330ci
Re: От колко години карате Е36?
И аз вече съм влязъл в 5-тата година от как съм с Е36, това ми е второ поредно, почнах с М40 седан, сега съм с М52 купе и обмислям да го сменям отново за Е36 но вече Б28 

- devil_vas
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW E46 330Cd и понякога RS6 1000hp
след няколко дни ще стане точно една година. когато е взех беше от тия "за по 3 бона" демек пълен леш, сега малко от малко започна да заприлича на кола. надявам се скоро да финализирам това което съм замислил.
след 2 голфа (3-ка ГТ и 4-ка ГТИ) и една астра ГСИ, мисля че БМВ-то най ми легна на сърце (заедно с другата ми кола от профила).
след 2 голфа (3-ка ГТ и 4-ка ГТИ) и една астра ГСИ, мисля че БМВ-то най ми легна на сърце (заедно с другата ми кола от профила).
- nike69
- кандидат ентусиаст
-
- Детайли за колата: E36 318is, тъмносин металик
Аз я имам моята Е36 от миналата година, но я взех от мой много близък човек. Засега добре си върви колицата. Радвам й се
Последна промяна nike69 на 07 Фев 2010, 19:00, променена общо 2 пъти
- veselinchev
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: bmw 318i
- Мечтае да кара: bugatti veyron
имам 2 от 3 години и сам много доволен
бог да ни пази нас и шпера

- bozukov_g
- Голямата Базука
-
- Кара: E36-328i sedan E30-323i cabrio
7 годинки си я тътря из родните дупки и не мисля да я продавам
Е36ци много но качествени - малко
Е36ци много но качествени - малко

- Изрода
- младши ентусиаст
-
- Кара: На криво
- Мечтае да кара: Още по-на криво
При мене на 5-ти Април ще станат 2 години откакто я имам мота ГАД
, много си ми харесва с изключение само на едно нещо- кода на мотора - Б20
Надявам се обаче тва лято нулата след 2ката да се позасуче и оплете леко - 8
и тогава ще си стане МОИТА КОЛА за вечни времена 
PS Как чакам само,наистина да се разкарат всички кочини,и да останат само читавите ееее.....

Надявам се обаче тва лято нулата след 2ката да се позасуче и оплете леко - 8

PS Как чакам само,наистина да се разкарат всички кочини,и да останат само читавите ееее.....

здравейте колеги
знам 4е много се навъдиха е 36 но искам с няколко реда да ви вдигна малко настроението и да не зву4ите толкова унило
така имах 4еста да управлявам БМВ е36 модел 94 г 1,6 мотор. през 96 г. за вси4ки това бе6е като кола от бъде6тето въпреки сега смятам 4е 4етири цилиндрово бмв е компромис, но тогава много му се радвахме. после си вземах ли4на кола ГОЛФ 2 1,8 мотор. екслплоатирах я 6 години но вкара6 около 2 хилки да си я направя по свой вкус. от тез 2 хил за 4асти не пове4е от 100 лева, вси4ко друго но не и по ремонти, през юни 2007 год го дадох голфа на колега за невероятната цена от 4000лева и вярвайте ми малко му беха според мен, но ми се роди дете и двувратката ми стана тясна. когато се появявах по пазарите около Сливен целият пазар се струпва6е около мен да я видят, но цената ги пла6е6е и така мен оба4е неми пука6е ама никак аз си познавах колата и на толкова я бях оценил и край.
аз моята принцеса 325 тдс 97 г. я карам от 4 години и смея да кажа 4е Е36 е както са казали инженерите на бавария ,Ultimate driving mashine"". когато я пла6тах и броих 9000л но неми пука6е, търсих я 4 месеца и накрая се намерихме слу4айно в Ст. загора, такмо слиза6е от автовоза. и така в на4алото викам никво влагане на пари само употреба пак ако не6то сам сгре6ил в избора веднага я продавам. Взех и едно СД и толкова естествено винаги ка4ествени консумативи и така за 4 г. и близо около 60 х км 4акам да се повреди и да по4вам да я продавам. Но ето каква е сметката за този период на употреба сам и сменил само едно динамо, амортисори и предни дискове с накладки и термостат. Те така.
За ново излюпените ,,етноси" с БМВ та за по 2, 3 хилади мога да ви кажа 4е те упарвляват тотално смазани коли и нямат ни6то об6то с марката БМВ, и ако са си купили едно стикер4е там от накой измислен тунинг магазим около Димитровград дето пи6е М3 или наква подобна глупост пак в съ6тото време му сипват масло М10Д в двигателя ,моят савет е да не им обръ6тате внимание, и да си карате колите без зна4ение кви се мотаят около вас.
Едно добро БМВ се познава отдале4 и който разбира винаги 6те му отдаде 4ест. О6те пове4е 4е благодарение на накой форумци тук е възможно постигане на много добри резултати по отно6ение на двигател с кубатури 2,8, 3,2 и други екстри по интериора дето хотрата с БМВ от 3х могат само да ме4таят. така 4е не онивайте ами си карайте колите те ви служат вярно пак ако имате средства си ги направете по ва6 избор и тогава 6те постигнете ефекта на поръ4ковата кола. само за пример те и на запад карат форд вси4ки, но колко карат форд с двигател ,,хеми" или седаки с цвета на о4ите на мацката до него а?
таке 4е не се притеснявайте обезсеняват се таратайките, добрата кола никога не се обазценява особенно за този дето сам сия е правил = по негов мерак
не искам да обиждам никой с кола за 2 х но просто ако тя е в състояние за 2 х той кво иска пове4е от нея пак и все пак е платил за нея колкото за един дивам в хола си.
Май се поувлякох но ме боли когато 4ета за някой дето предава ма6ината служила му вярно години наред.
на вси4ки безаварийни километри и много приятни моменти с любимите коли
благодарско
на модераторите и на създателите на този форум
знам 4е много се навъдиха е 36 но искам с няколко реда да ви вдигна малко настроението и да не зву4ите толкова унило

така имах 4еста да управлявам БМВ е36 модел 94 г 1,6 мотор. през 96 г. за вси4ки това бе6е като кола от бъде6тето въпреки сега смятам 4е 4етири цилиндрово бмв е компромис, но тогава много му се радвахме. после си вземах ли4на кола ГОЛФ 2 1,8 мотор. екслплоатирах я 6 години но вкара6 около 2 хилки да си я направя по свой вкус. от тез 2 хил за 4асти не пове4е от 100 лева, вси4ко друго но не и по ремонти, през юни 2007 год го дадох голфа на колега за невероятната цена от 4000лева и вярвайте ми малко му беха според мен, но ми се роди дете и двувратката ми стана тясна. когато се появявах по пазарите около Сливен целият пазар се струпва6е около мен да я видят, но цената ги пла6е6е и така мен оба4е неми пука6е ама никак аз си познавах колата и на толкова я бях оценил и край.
аз моята принцеса 325 тдс 97 г. я карам от 4 години и смея да кажа 4е Е36 е както са казали инженерите на бавария ,Ultimate driving mashine"". когато я пла6тах и броих 9000л но неми пука6е, търсих я 4 месеца и накрая се намерихме слу4айно в Ст. загора, такмо слиза6е от автовоза. и така в на4алото викам никво влагане на пари само употреба пак ако не6то сам сгре6ил в избора веднага я продавам. Взех и едно СД и толкова естествено винаги ка4ествени консумативи и така за 4 г. и близо около 60 х км 4акам да се повреди и да по4вам да я продавам. Но ето каква е сметката за този период на употреба сам и сменил само едно динамо, амортисори и предни дискове с накладки и термостат. Те така.
За ново излюпените ,,етноси" с БМВ та за по 2, 3 хилади мога да ви кажа 4е те упарвляват тотално смазани коли и нямат ни6то об6то с марката БМВ, и ако са си купили едно стикер4е там от накой измислен тунинг магазим около Димитровград дето пи6е М3 или наква подобна глупост пак в съ6тото време му сипват масло М10Д в двигателя ,моят савет е да не им обръ6тате внимание, и да си карате колите без зна4ение кви се мотаят около вас.
Едно добро БМВ се познава отдале4 и който разбира винаги 6те му отдаде 4ест. О6те пове4е 4е благодарение на накой форумци тук е възможно постигане на много добри резултати по отно6ение на двигател с кубатури 2,8, 3,2 и други екстри по интериора дето хотрата с БМВ от 3х могат само да ме4таят. така 4е не онивайте ами си карайте колите те ви служат вярно пак ако имате средства си ги направете по ва6 избор и тогава 6те постигнете ефекта на поръ4ковата кола. само за пример те и на запад карат форд вси4ки, но колко карат форд с двигател ,,хеми" или седаки с цвета на о4ите на мацката до него а?
таке 4е не се притеснявайте обезсеняват се таратайките, добрата кола никога не се обазценява особенно за този дето сам сия е правил = по негов мерак
не искам да обиждам никой с кола за 2 х но просто ако тя е в състояние за 2 х той кво иска пове4е от нея пак и все пак е платил за нея колкото за един дивам в хола си.
Май се поувлякох но ме боли когато 4ета за някой дето предава ма6ината служила му вярно години наред.
на вси4ки безаварийни километри и много приятни моменти с любимите коли

благодарско

- Plamen_Shopov_BMW
- младши ентусиаст
-
- Кара: e60 530d 04'/e60 530i 06'/e36 318i
- Мечтае да кара: цял живот BMW
- Детайли за колата: Е60 М57D30N
E60 N52B30
Е46 M43B19TU
E36 M43B18
Аз карам е36 от 3 години и 7 месеца, когато го взех нямаше чак толкова 36-ци, разбирасе пак си бяха масови коли, но не беше както сега, цената им също беше по височка. А и винаги си бях мечтал точно за такова БМВ, е не за 1.6 м43, но просто на това попаднах след дълго обикаляне, гледане и пробване.
За тези близо 4 години, не съм имал никакви проблеми с автомобила, ако изключим някой дреболий, като проблем с таблото (който на скоро реших) и нагорели пласмаски на фаровете. Естествено съм сменял накладки и веднъж четките на стартера и нов акомулатор, но това са си консумативи.
Много съм доволен от колата, оказа се наистина здрава и безпроблемна. Бих искал пак да си взема е36, но вече да е нещо по-мощно, но едва ли ще го направя, просто трябва да минаваме и ние в 21-ви век, няма цял живот да караме 14-15 годишни коли.
За тези близо 4 години, не съм имал никакви проблеми с автомобила, ако изключим някой дреболий, като проблем с таблото (който на скоро реших) и нагорели пласмаски на фаровете. Естествено съм сменял накладки и веднъж четките на стартера и нов акомулатор, но това са си консумативи.
Много съм доволен от колата, оказа се наистина здрава и безпроблемна. Бих искал пак да си взема е36, но вече да е нещо по-мощно, но едва ли ще го направя, просто трябва да минаваме и ние в 21-ви век, няма цял живот да караме 14-15 годишни коли.
- Crazy_jerry
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: ше 32? Compact
- Мечтае да кара: E91 330xD
От 2001 имам компакта и съм много доволен от колата минах и над 100 000 окачване не е пипано!

6-7 месеца - Е36 325тд - 94 год.
3 месеца М3 Ево - 97 год.
1 година до момента - 318 М43 - 95 год.
Преди това имах Алфа 156 , СЛК, Голф 3 ГТИ 16в замалко,2 петици 2.5 тдс Е39
За момента тройката не бих я сменил с нищо от нейния клас като чели, освен с ЦЛК 230 комресор или Е60 ама това по-натам.
Е36 ще си остане вечната класика, нищо че в момента се напълни с читави 20ски по 3 бона
След 3-4 години, когато в България се изгради този "ретро" манталитет , който в момента отсъства , лично според мен първите коли , които ще попаднат в "ретро-гъзарията" ще са Е36ците и 124ките купе.
3 месеца М3 Ево - 97 год.
1 година до момента - 318 М43 - 95 год.
Преди това имах Алфа 156 , СЛК, Голф 3 ГТИ 16в замалко,2 петици 2.5 тдс Е39
За момента тройката не бих я сменил с нищо от нейния клас като чели, освен с ЦЛК 230 комресор или Е60 ама това по-натам.
Е36 ще си остане вечната класика, нищо че в момента се напълни с читави 20ски по 3 бона

След 3-4 години, когато в България се изгради този "ретро" манталитет , който в момента отсъства , лично според мен първите коли , които ще попаднат в "ретро-гъзарията" ще са Е36ците и 124ките купе.
- Alexi
- старши ентусиаст
-
- Кара: буретата да пресъхват
mafia написа:Ужас...а си спомням с какво нетърпение чаках малко да има паднат цените, та да мога и аз да се сдобия с така желаното купеДа не взима да отворя една тема...коя година за колко сте си взели Е36-цата, че тогава съм сигурен, че ще има и по-нещастни и от мен
320ката си я взех 2002 г и беше на цената на гарсониера в Шумен ,откъдето съм

- Борис_Малинов
- старши ентусиаст
-
- Кара: По-долу изброеното...
- Детайли за колата: F11 M550d , ///М3 EVO Sedan
...и едно лачено купенце Е-30 с м40б18.
Карам е36 от времето,когато беше със сиви брони и прагове а останалото черно,когато беше със ламаринени 15ки без тасове и въпреки това дори и неизмита минавайки по улиците се спираха и обръщаха да е гледат...та кога е било това?еми още през 90-те години 

Нещата, които притежаваме...всъщност притежават нас!
..., който не се учи от историята, е обречен да я повтори!
- Libero
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 320dA
7 години карам Е36 . 3 години карах 318 м40 а последните 4 съм горд собственик на 325 TDS

- ///M Rider
- младши ентусиаст
-
- Кара: вече мечтата си !
- Мечтае да кара: Dodge Charger R/T 1969
- Детайли за колата: R/T HEMI + ///M3+ ///Alpina
Сега Април месец ще направа годинка откакто съм горд собтвеник на Е36 е какво да ви кажа много съм доволен от нея и със сиг. няма да я продавам 1-во защото е единствината в Лом която е най-запазена и най-добре изглеждаща 2-ро даваха ми почти още половината пари от тея колкото съм я взел и не я дадох и следващтата ще ми бъде БМВ само че нещо по ново даже мисля да зема още една Е36-ца само че купе и да я трансформирам и нея във ///M звяр сегашната ми е седанче
купето съм замислил да бъде със ///M пакет GT е дано успея да го реализирам
и както казаха колеги по нагоре малко са тея читавите Е36-ци дето са останали (по точно нашите)

купето съм замислил да бъде със ///M пакет GT е дано успея да го реализирам

и както казаха колеги по нагоре малко са тея читавите Е36-ци дето са останали (по точно нашите)

Ако съзреш на огледалото за задно виждане четири фара и два бъбрека одбий в дясно и се наслади на хулигана!
"Drat! And Double Drat!"

Ее и аз на гергиовден тази година ще направя 1 година откакто я имам таз красавица