За мен това е Е36-ЦАТА!!!
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
- Dimitroff
- Фен на тройките
-
- Кара: Колите да палят и работят!
- Мечтае да кара: ;)
- Детайли за колата: Лачени, в добро здраве и сериозен ремап ;)
Кураж!!
То и аз смятах 1000-1500 да вкарам само в моята...ама те изтекоха през пръстите за няма и месец...не искам да си правя сметката колко са до тук...и колко има занапред
пък карам 320d...хихихи смятай ако беше някое по-сериозно добиче още колко щяха да чакат да ги спечеля и набия после в колата
ама пък ми е кеф 
То и аз смятах 1000-1500 да вкарам само в моята...ама те изтекоха през пръстите за няма и месец...не искам да си правя сметката колко са до тук...и колко има занапред

ре
kando написа:хм. ..... Плевен .....
ултракачествено боядисване + части=2000лв.????дано да стигнат!!!
п.п.не ти вкарвам някакъв филм,ама .... иначе и аз следя със интерес проекта ти и пожелавам УСПЕХ на един истински "сектант" на БМВ.![]()
![]()
двата калника, маската и капака са 400 лв. двете липсващи стъкла 250 лв. 1300 лв. за пребоядисването

ре
VIN номера на автомобила е WBABE11070JG55720
Някой може ли да каже къде се проверява с какви екстри е била от завода?
Някой може ли да каже къде се проверява с какви екстри е била от завода?
- jordanmilchev
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: peugeot 205 , lada 2104
- Мечтае да кара: e30 318
Някъде в (без реклама) се проверяваше , сега ще потърся да видя къде беше точно ...
Последна промяна jordanmilchev на 07 Окт 2008, 21:24, променена общо 1 път
Drifting strast
- jordanmilchev
- кандидат ентусиаст
-
Vehicle information VIN long WBABE11070JG55720 Type code BE11 Type 316I (EUR) Dev. series E36 (2) Line 3 Body type COUPE Steering LL Door count 2 Engine M43 Cubical capacity 1.60 Power 75 Transmision HECK Gearbox MECH Colour HELLROT (314) Upholstery STOFF KLEE/ANTHRAZIT (D6AT) Prod. date 1994-09-03 Order options No. Description 255 SPORTS LEATHER STEERING WHEEL 314 HEATED WINDSCREEN WASHER NOZZLES 320 MODEL DESIGNATION, DELETION 341 BUMPERS COMPLETELY IN BODY COLOUR 428 WARNING TRIANGLE 510 HEADLIGHT BEAM-THROW CONTR. F LOW BEAM 520 FOGLIGHTS 556 EXTERIOR TEMPERATURE DISPLAY 687 RADIO PREPARATION 704 M SPORT SUSPENSION 804 SWITZERLAND VERSION 850 ADD FUEL TANK FILLING FOR EXPORT 900 APPR. VEH.IMMOBILIZAT. ACC. TO AZT/TUEV
Това показва , не знам английски
Това показва , не знам английски
Drifting strast
- jordanmilchev
- кандидат ентусиаст
-
liloff написа:Скрита лимонка си ти нещоЯ дай линк-чето
Тва се пази в тайна , от един приятел го знам номера как става, но май и в СФА сайта им имаше няква такава услуга но не помня , но един приятел с бмв ми показа къде , и ще трая да видя как се отнасяте с мен , че аз помагам вие тука ме нахранихте , ама нищо аз съм гладен

Drifting strast
ре
koyota написа:Малии, още един боленДа не се излекуваш бързо само. Тея 3000, които са ти останали.......са до никъде! Питай ме от къде знам
Точно с тебе ще ми е доооста полезно да обменя опит

Re: ре
Znajko написа:koyota написа:Малии, още един боленДа не се излекуваш бързо само. Тея 3000, които са ти останали.......са до никъде! Питай ме от къде знам
Точно с тебе ще ми е доооста полезно да обменя опитКато за начало как да си сменя таблото с новото и как да си монтирам климатроник
![]()
Намираш някой вещ в това занимание като Лъчо(ама е в София) и не се занимаваш с глупости, а и после има кой да нареждаш

Това обаче ще ти вземе около 1/5 от останалия ти бюджет и то ако си голям късметлия. Ако питаш мен инвестирай първо в двигател. Може да имам предложение за теб скоро. Аз съм се насочил към Буквичката и моя токущо инсталиран 2.5 може да остане сирак

Истината е в големия мотор, мани ги тея 4 цилиндрови БМВ-та(питай ме пак от къде знам

Re: ре
koyota написа:Znajko написа:koyota написа:Малии, още един боленДа не се излекуваш бързо само. Тея 3000, които са ти останали.......са до никъде! Питай ме от къде знам
Точно с тебе ще ми е доооста полезно да обменя опитКато за начало как да си сменя таблото с новото и как да си монтирам климатроник
![]()
Намираш някой вещ в това занимание като Лъчо(ама е в София) и не се занимаваш с глупости, а и после има кой да нареждаш![]()
Това обаче ще ти вземе около 1/5 от останалия ти бюджет и то ако си голям късметлия. Ако питаш мен инвестирай първо в двигател. Може да имам предложение за теб скоро. Аз съм се насочил към Буквичката и моя токущо инсталиран 2.5 може да остане сирак![]()
Истината е в големия мотор, мани ги тея 4 цилиндрови БМВ-та(питай ме пак от къде знам)
600 лв. за климатроник с ново табло и монтаж... Тел. и адрес може ли?
ре
koyota написа:На мен ми излезе горе-долу толкова, но се считам за късметлия. Има кой да го направи, но трябва да си намериш частите. Ще ти трябва целия кожух на климатроника, управлението и таблото от фейслифта. Монтаж и демонтаж последно беше 150 лв. За монтаж търси Лъчо от форума.
Ами ако ти попадне ми се обади обезателно. Плащам веднага...
- Smoocki
- старши ентусиаст
-
- Кара: 600 коня с умивна на лицето
- Мечтае да кара: всичко бързо на четири гуми
- Детайли за колата: Garrett 3582
ре
Smoocki написа:Аз те саветвам стигни до климатроника поне като идваш да си я натокал за някоя среща
Да, прав си...