От колко години карате Е36?
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
- kliuna
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW 318Is
- Мечтае да кара: X6, M6
Re: От колко години карате Е36?
3 години и нещо вече 

- Dimo
- баварски фанатик
-
- Кара: нещо...
- Мечтае да кара: McLaren F1 LM
mafia написа:Днес се замислих доста по въпроса....брейййй как си върви времето, колко ни се обезценяват колите, кога бяхме тарикати с тия пусти Е36-ци....кога дойде времето да му викат на това красиво купе "Новият Голф" заради хилядите мангали дето изкупиха кочините на Италия и Германия и ни напълниха с кошери приличащи на Е36-ци
Вярно е, времето си върви, на моята и направих повече от 5 години и ако продължава да ме слуша може още 5 да и направя. Освен това, Не виждам причина да си смяня колата най малкото защото полвината цигани карат от този модел. Да от този модел, НО не като моята кола. Всъщност едва ли ще си продам колата изобщо, вероятно ще я дам на някой от семейството, но ще си остане моя завинаги

- eekset
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39... :D
- Мечтае да кара: платноходка
равносметка:
с нея от 18 месеца, струва 8'500 (засега
). Следващата... сменям само за е38...
с нея от 18 месеца, струва 8'500 (засега

Вече 2 и половина години си я карам,купих я от Германия за 4200 евро.
За това време съм сменил единствено къс накрайник и консумативи от време на време
За това време съм сменил единствено къс накрайник и консумативи от време на време

Над 3 години , взех я за 8200 - не слагам горивото и до сега ми е излязла малко по скъпо отколкодо да си наема самолет, но кеф цена няма!
- TsvetanVR
- Dicky Wolf
-
- Кара: Z4M Roadster
- HeBePeH
- Lulin Boys Cska Sofia
-
- Кара: го на все по силни тройки, е46 330i
- Мечтае да кара: ///M4™ /G65 ////AMG
Година и 5, 6 месеца , съм на е36 . Засега мисля само смяна на мотор , понеже си ми харесва още купето. Още несъм се огледал чак толкова силно в е46 зада сменя е36-цата
Американски форум: питаш и ти отговарят.
Руски форум: питаш и те питат.
Български форум: питаш и ти обясняват колко си ТЪП.

Руски форум: питаш и те питат.
Български форум: питаш и ти обясняват колко си ТЪП.

Моята я търкалям от 3 години ми малко. Направил съм доста неща по нея, но не защото се е налагало, а защото ми е доставяло удоволствие. Не бих я продал по простата причина че би ми били мъка да я вземе някой пубер за без пари и да я съсипе за отрицателно време. А иначе ми излезе 3000 евро колата+ 5100 лв. акциз+ 700 лв каско+гражданска. Отделно съм сменял глава, клапани, гарнитури (2000 лв) и т.н. и веднъж цялото окачване. Колата просто не беше гледана като хората. Смисъл купето беше и е ОК, но мотора беше прегряван, а тогава тук бяха дефицит главите за Б25 и така....
Не бих я продал. След време пак ще взема БМВ и тази ще е за спорт

Живея в Чикаго. купих си `e36 325is през 2005-та година. $8000. сив металик, бяла кожа, свалена, М3 джанта, абе кукличка.. прескочи ми веригата, след като вкарах на 2-ра от 3-та, вместо на 4-та
попаднах на доста "разбирачи"... основен ремонт кам $5000 работа и части... всички ми казват че много пари съм дал, но мен колата си ме кефи, и не бих я продал. Сега си търся 335и, и евентуално бих я дал на баща ми, ако обещае да не я кара като пенсионер, само до 2000 уборота.

Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
аз също сам собственик на моя компот от 3 год. и нещо,да не дърпам дявола за опашката ама сам сменил два макферсона. сам си я докарах от германия и ми излезе 4000е.но тя се се изплати до последната стотинка.винаги ще карам БМВ.
- Apassionata
- РазБОЙниКА
-
- Кара: го на тройки
- Мечтае да кара: Е92/3 и 6-та серия
- Детайли за колата: Черна
Около 2 години... Много си я обичкам и ... причината да не се разделя с нея до сега е ... не ми прави никакви проблеми... Направо да не повярваш - за кола на 18
Отделно съм влюбена в модела 

- lordofspeed
- кандидат ентусиаст
-
Dimo написа:mafia написа:Днес се замислих доста по въпроса....брейййй как си върви времето, колко ни се обезценяват колите, кога бяхме тарикати с тия пусти Е36-ци....кога дойде времето да му викат на това красиво купе "Новият Голф" заради хилядите мангали дето изкупиха кочините на Италия и Германия и ни напълниха с кошери приличащи на Е36-ци
Вярно е, времето си върви, на моята и направих повече от 5 години и ако продължава да ме слуша може още 5 да и направя. Освен това, Не виждам причина да си смяня колата най малкото защото полвината цигани карат от този модел. Да от този модел, НО не като моята кола. Всъщност едва ли ще си продам колата изобщо, вероятно ще я дам на някой от семейството, но ще си остане моя завинагии ще и се радвам дори в гаража до нея да се подреди едно Х6М
Напълно съм съгласен с колегата по горе. Моята Е36 318is черно купенце въобще не бих я продал. Радвам се вече година и половина на любимата кола и ако някога отимам много пари бих си взел X6 и Z4 Roadster но Е36 ще си я осатавя , има си всички екстри макар да е 93г и е доста запазена само и липсва едно ксенонче и CCFL и става перфектна. Още си спомням със какъв кеф я подкарах като я купих и всички ми се кефеха на количката макар за 6000лв. Колата не ми е омръзнала напротив със удоволствие си я карам и си слушам музика. Не бих я сменил за Е46. Надявам се по-скоро да изадаът за скрап кошниците за по 2к - 3к лв и да осатант само качествени екземпляри.
=== моето Е36 318is == линка по долу ==>