проблем с първа скорост на е36 купе 320и
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
19 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- pdonov
- Потребител
-
- Кара: BMW е36 320 купе
проблем с първа скорост на е36 купе 320и
колеги искам мнение и съвет какво да направя с този проблем а той е следния : при тръгване на 50% първа скорост изключва ,ако е подадена повече газ удара от изключването е доста силен .ако можете кажете какъв може да е проблема
- .::Братоев::.
- ентусиаст
-
- Кара: осем цилиндрови
Re: проблем с първа скорост на е36 купе 320и
pdonov написа:колеги искам мнение и съвет какво да направя с този проблем а той е следния : при тръгване на 50% първа скорост изключва ,ако е подадена повече газ удара от изключването е доста силен .ако можете кажете какъв може да е проблема
Ми синхронизатор сигурно батко
- ///MapTo
-
-
- Кара: акцизни М-паркети от острова
- Мечтае да кара: много неща
От близо една година я карам така колата и проблема наистина е много неприятен, защото неможеш да разчиташ ако ти се наложи да тръгнеш от място да се изнесеш по бързо. При мен единствения начин да задържи и да неизключи е преди да спра да включа на първа и да си стои така.
Чувал съм, че на първа скорост нямало синхронизатор, но не съм сигурен.
Чувал съм, че на първа скорост нямало синхронизатор, но не съм сигурен.
- .::Братоев::.
- ентусиаст
-
- Кара: осем цилиндрови
///MapTo написа:Не се занимавай с ремонт,ще ти излезе колкото една кутия втора ръка..направо я сменяй

- petio_bmw 318is
- ентусиаст
-
- Кара: M42 POWER
- Kambe
- старши ентусиаст
-
- Кара: Peugeot 307 HDI
имам абсолютно същия проблем колега и още не знам решението някой викат смяна масло може да помогне ще видим..
найстина много гадно се получава на някои кръстовища и тръгвам на 2-ра някой път което знам че не е добре..

- ///MapTo
-
-
- Кара: акцизни М-паркети от острова
- Мечтае да кара: много неща
petio_bmw 318is написа:оправи си твоита кутия не ги слушаи разбирачите,че незнаеш на какъв боклук ще попаднеш
Разбирач,я кажи на какъв боклук ще попадне?
Пробвал ли си да ремонтираш кутия?
Питал ли си маистори колко пари излиза галимацията и дали някой дава гаранция?
Ако ти купуваш подобни артикули по еконт с наложен платеж на доверие "да бе,перфектна е" то аз задължително ще я пробвам и тогава ще дам парите...

ма разни хора - разни идеали ...

- petio_bmw 318is
- ентусиаст
-
- Кара: M42 POWER
викаш за 1 синхронизатор по-добре да си купи цяла кутия///MapTo написа:petio_bmw 318is написа:оправи си твоита кутия не ги слушаи разбирачите,че незнаеш на какъв боклук ще попаднеш
Разбирач,я кажи на какъв боклук ще попадне?
Пробвал ли си да ремонтираш кутия?
Питал ли си маистори колко пари излиза галимацията и дали някой дава гаранция?
Ако ти купуваш подобни артикули по еконт с наложен платеж на доверие "да бе,перфектна е" то аз задължително ще я пробвам и тогава ще дам парите...
ма разни хора - разни идеали ...

- cool_ice
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW X5 E53 4,4
- Мечтае да кара: Всичко що е М
ре
колегата е много прав по добре си вземи читава кутия втора ръка ще минеш с много по малко главоболия на моето старото 318 беше така два пъти сваляхме кутията да я правим и все на камък докато накрая си купих една втора ръка сложих я карах година продадох го и момчето още го кара и няма проблеми .А това с маслото никак няма да ти помогне това беше първото което направих . Затова друга кутия и няма проблем ще ти излезе към 200лв и някоя друга биричка с някой приятел се сменя за 20минути успех с ремонта но за мен това беше най лесния вариянт

- pdonov
- Потребител
-
- Кара: BMW е36 320 купе
благодаря на всички участници във форума , но така и не разбрах каква е причината за изключването на първа скорост . ако някой може да отговори ще съм много благодарен.
19 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2