хелп - перка за климатика / сменено - продава се такава ;)
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
12 мнения
• Страница 1 от 1
- t0sh
- старши ентусиаст
-
- Кара: m52 e36
- Мечтае да кара: е38 ;)
- Детайли за колата: е36
хелп - перка за климатика / сменено - продава се такава ;)
Перката за климатика ми е блокирала тотално, обиколих всички места и гробища из София и едно че ми искат 350 в за на старо (д*а златната перка на старо), второ че никъде няма. Дарукар искат 700 кинта и 2 седмици доставка, как не
някой да знае къде се продават на малко по-реални цени след като от Италия и където и да е ги влачат за центове?
(е36 320 95-та, климатроник двузонен)
сменено: (виж няколко коментара надолу за продаването)

някой да знае къде се продават на малко по-реални цени след като от Италия и където и да е ги влачат за центове?

(е36 320 95-та, климатроник двузонен)
сменено: (виж няколко коментара надолу за продаването)
Последна промяна t0sh на 24 Авг 2006, 17:03, променена общо 3 пъти
- D.Pavlov
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е38
- Мечтае да кара: Е38
- t0sh
- старши ентусиаст
-
звъннах, купено
ей много яка идея с тоя форум за БМВ, браво
само да го пачвате често, че ние от phpBB минахме на SMF поради безкрайни грешки и експлоити в кода

ей много яка идея с тоя форум за БМВ, браво

- t0sh
- старши ентусиаст
-
ок пак се търси перка - тази която взех, по мое предположение е от купе до 93-94-та година, тъй като поради съвсем леки разлики не мога да си я монтирам
поради същите дребни разлики не мога и да сваля двигателя и да го сложа на моята перка - т.е. на мен само двигателя е сдал багажа доста зле, витлата са си ок.
Та ако някой го интересува бартер да каже на личен за телефон и да се чуеме
евентуално ме интересува кожуха на тази която не става, ако мога да я бодна при мен но тя е и леко по-дебела като двигател и само има шанс да стане но не съм сигурен
ПРОМЯНА: намерих си перка, долната ми е излишна и се продава
СНИМКИ:
снимки на моята перка, каквато си търся или поне двигател:
Сериен номер 64.54-1 385 160:
Перката която имам и не става, всичко и работи но няма жица за бавната скорост, бързата си върти ок:
Сериен номер 64.54-1 392 913:
Оферти / идеи?

поради същите дребни разлики не мога и да сваля двигателя и да го сложа на моята перка - т.е. на мен само двигателя е сдал багажа доста зле, витлата са си ок.
Та ако някой го интересува бартер да каже на личен за телефон и да се чуеме

евентуално ме интересува кожуха на тази която не става, ако мога да я бодна при мен но тя е и леко по-дебела като двигател и само има шанс да стане но не съм сигурен

ПРОМЯНА: намерих си перка, долната ми е излишна и се продава
СНИМКИ:
снимки на моята перка, каквато си търся или поне двигател:

Сериен номер 64.54-1 385 160:

Перката която имам и не става, всичко и работи но няма жица за бавната скорост, бързата си върти ок:

Сериен номер 64.54-1 392 913:

Оферти / идеи?

Последна промяна t0sh на 24 Авг 2006, 16:59, променена общо 1 път
- t0sh
- старши ентусиаст
-
ами горната перка която ми трябва, и по снимките личи че е с по-голям диаметър моторчето и съответно и по-плоско т.е. за долното може да не се побере до бронята или до радиатора да опре.
Ако си му продал баш от тази перка и не му става, има вероятност на него да му трябва тази перка която искам да бартерна
а иначе понеже имах въпрос на личен - мотора на епрката ми е блокирал _тотално_, вероятно незавъртан от 3+ години и е само ръжда отвътре. Майстор ми каза че и да я направи, реално 1-3 месеца живот и дава макс, за което не ми се дават пари съответно
Ако си му продал баш от тази перка и не му става, има вероятност на него да му трябва тази перка която искам да бартерна

а иначе понеже имах въпрос на личен - мотора на епрката ми е блокирал _тотално_, вероятно незавъртан от 3+ години и е само ръжда отвътре. Майстор ми каза че и да я направи, реално 1-3 месеца живот и дава макс, за което не ми се дават пари съответно

- t0sh
- старши ентусиаст
-
горната си я купих която ми трябваше, сега имам долната излишна ако на някой му трябва
(пост:
http://www.bmwpower-bg.net/forums/viewt ... 473#358473 )
(пост:
http://www.bmwpower-bg.net/forums/viewt ... 473#358473 )
- t0sh
- старши ентусиаст
-
за инфо че ме питаха вече - размерите са 41.5см диаметър (захватите стърчат още) на 8.5см (максимална широчина при двигателя). От едната страна нищое не стърчи, само от другата стърчи двигателя, нали
а на който му съвпада серийния номер 1:1 значи 100% му става

а на който му съвпада серийния номер 1:1 значи 100% му става
- t0sh
- старши ентусиаст
-
вече се продава и само перката от първите снимки. имам и двигателя но както казах е блокирал - та ако някой му е счупена самата перка а двигателя му е ок ще му върши работа, да се обади
а ако на някой му се занимава а го оправя да му го дам и него, но повече от няколко месеца няма да работи след поправка според майстори...

а ако на някой му се занимава а го оправя да му го дам и него, но повече от няколко месеца няма да работи след поправка според майстори...
- t0sh
- старши ентусиаст
-
вече долната цялата е продадена, т.е. вече се продава САМО старата мойта с блокиралия двигател, ако на някой му трябва самата перка само 

12 мнения
• Страница 1 от 1