как да си направия 4ерни стопове ?
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
16 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
как да си направия 4ерни стопове ?
здравеите ниакои може ли да даде съвет как да си затъмна стоповете
каква боиа от каде ? как става ? ниакои правил ли го е ?
Благодариа!
каква боиа от каде ? как става ? ниакои правил ли го е ?
Благодариа!

- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Някъде ги правят с фолио и не е никак скъпо. Аз мойте ги напръсках със спрей за стопове и стана супер, а и добре си се вижда. Сега мисля да ги изшкуря леко със ситна шкурка и да ги пръсна с лак само деето не знам какъв трябва.
- Engi
-
Нощния ездач
-
- Кара: дългия по таван
- Chakal
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: W220
- Мечтае да кара: не мечтае, кара я.
- Детайли за колата: мазен курбан
та на темата фолио vs боя аз съм заложил на фолиото. във Варна има мисля два магазина където се продава прозрачно цветно фолио ( не за автостъкла ) то е доста по-дебело и се лепи без вода
на двете си коли съм лепил фолио на стоповете - на едната черно , а на другата червено , съжелявам , че нямам снимки да кача
п.п. цената на фолиото е направо смешна за баварията дадох около 1.50 лв. и най-важното - не се изискват някакви умения за залепянето му , опъването става със сушоар или запалка

на двете си коли съм лепил фолио на стоповете - на едната черно , а на другата червено , съжелявам , че нямам снимки да кача

п.п. цената на фолиото е направо смешна за баварията дадох около 1.50 лв. и най-важното - не се изискват някакви умения за залепянето му , опъването става със сушоар или запалка

нафта в кръвта ...
- PIONEER
- ентусиаст
-
- Мечтае да кара: М-ка деснячка с газова уредба Mimgas :D
а само да питам.гледам има коли които стоповете им са бели.това с фолио ли става?става въпрос не за кристални стопове а за леко бели а отдолу прозира цвета на стоповете.и горе долу колко е туи фолио.??

8.32
- Chakal
- кандидат ентусиаст
-
PIONEER написа:а само да питам.гледам има коли които стоповете им са бели.това с фолио ли става?става въпрос не за кристални стопове а за леко бели а отдолу прозира цвета на стоповете.и горе долу колко е туи фолио.??
такова фолио няма

нафта в кръвта ...
- PIONEER
- ентусиаст
-
ок.а тогава какви цветове има.аз знам червено,черно/светло тъмно туй онуй/зелено,синьо...други???и пропуска ли добре светлината?

8.32
- Chakal
- кандидат ентусиаст
-
около 30 цвята са , мисля 6 основни и други са тяхни нюанси . в магазина ме убеждаваха , че има 95 % пропускливост на светлината и да ти кажа склонен съм да вярвам
много добре се вижда и в слънчево време , не е като с боя 

нафта в кръвта ...
- PIONEER
- ентусиаст
-
мерси много.сега остава да намеря къде продават фолио и да купя.
иначе по едно време бях направил с най-светлото черно за стъкла.много добре го направих ама като пекне слънце нищо не се вижда.за стъкла е все пак.иначе сега е с кърваво червени стопове и бели мигачи.ама ми писна.поне са лесни за правене-едни правоъгълници.а на острия ръб може ли да се направи с подгъване а без рязане и ново парче.става въпрос за стопчета на дванайсетак мохер.щото с това стъклено фолио трябваше да изрежа ново парче около 1см за отстрани.с една дума лесно ли е за обработка.четох по нагоре някакви запалки огньове..кви са тея работи?
иначе по едно време бях направил с най-светлото черно за стъкла.много добре го направих ама като пекне слънце нищо не се вижда.за стъкла е все пак.иначе сега е с кърваво червени стопове и бели мигачи.ама ми писна.поне са лесни за правене-едни правоъгълници.а на острия ръб може ли да се направи с подгъване а без рязане и ново парче.става въпрос за стопчета на дванайсетак мохер.щото с това стъклено фолио трябваше да изрежа ново парче около 1см за отстрани.с една дума лесно ли е за обработка.четох по нагоре някакви запалки огньове..кви са тея работи?

8.32
- Chakal
- кандидат ентусиаст
-
много лесно се лепи
когато трябва да го разпънеш за облите части просто го нагряваш и то се разтяга

нафта в кръвта ...
- PIONEER
- ентусиаст
-
oк мерси батка.ще преминавам вече към изпълнение
дано стане добре...но първо да се разходим из младост че тука не се се6там конкретно каде има.чао мерси много...ей звяр ше стане ейй

8.32
16 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2