относно стикерите на клуба.....
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
9 мнения
• Страница 1 от 1
относно стикерите на клуба.....
Отвън ли да ги сложа или отвътре на стъклото.....Направил съм си и за двата варианта и се чудя...

- ///Ivan
- старши ентусиаст
-
- Кара: E36 328i Turbo
- Мечтае да кара: BMW F10 M5
- err0r
- Мечтае за Z3 M Coupe
-
- Кара: '99 530dА Touring
sabi1984 написа:сори че се намесвам в темата колега,но някой може ли да ми намери такива стикери или поне да ме упътите от къде да си намеря![]()
благодаре предварително
http://www.bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?t=35468

- Nukem
- старши ентусиаст
-
- Кара: e36 318is M44
- Мечтае да кара: камаро.
Lucky е твоя човек,пиши му на л.с!Много е точен мойте стикерчета пристигнаха за нула време! 
Германеца кадет бутне друг не може да бутне така!!!
- Mpower84
- ентусиаст
-
- Кара: '03 330xd M57N Sedan
err0r написа:http://www.bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?t=35468
То ако някой ми беше обърнал внимание в тая тема вече да имам стикер.Останах с впечатлението, че на никой не му се занимава.
Nukem написа:Lucky е твоя човек,пиши му на л.с!Много е точен мойте стикерчета пристигнаха за нула време!
Вече на толкова хора съм писал за тея стикери, че може и с него да сме разменили някоя дума.В крайна сметка се отказах да търся стикери от форума и реших да си дръпна снимката от темата посветена на стикерите и с помощта на всемогъщия Paint да си изрежа който ми требва.След това ше си направя стикер в някоя рекламна агенция колкото голям искам и какъвто цвят искам.Това е батенца неволята учи!
ас
Някой ако има от София, мога да го пратя при моя човек...На орлов мост е, мисля 4е за 5 кинта и 10 минути ще имате така желаните стикери и то с големината която желаете.
9 мнения
• Страница 1 от 1