надуване на охладителната система
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
18 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
надуване на охладителната система
колеги нещо и става на колата.Колата не загрява обаче яко надува мъркучите за охлаждането от какво може да е
- mitak_88
- младши ентусиаст
-
Exy написа::roll: лоша работа, ако си късметлия, ще е гарнитура на главата или може само да е крива, ако не си, ще е спукана. Аз не бях и ми стува доста пари. Ходи бързо на майстор да я отвори че ако влиза вода в някой цилиндър работата става още по-дебела.
съжалявам за офф-а но колега мога ли да попитак как се превежда точно това Top Gear: This is an engine that is precision itself, tyrannical perfection. This is an engine that could only have come from Germany. - Говорят за М42 muhihihihi
а относно проблема на колегата...не губи време колега иди на майстор да ти видят гарнитурката...най вероятно е от това или спукана глава което не ти го препоръчвам!!!остави си и капачката на радиатора отворена че да не съсипеш и него покрай този проблем!!!
- Totogada
- младши ентусиаст
-
- Кара: ше E36 320 Coupe
Re: надуване на охладителната система
Колега забелязъл ли си да ти пуши повече от ауспуха в смисъл да излизат големи пари?Провери ли дали не е смесила вода с масло?Jigataa написа:колеги нещо и става на колата.Колата не загрява обаче яко надува мъркучите за охлаждането от какво може да е
Най-вероятно е гарнитурата на главата.Както каза,колегата преди мен най-добре констатирай проблема по-скоро за да може да се избегнат евентуални последици,които може да се окажат доста скъпи.
Късмет и дано да е възможно най-малкия дявол,както се казва.
П.П. Относно подписа на Exy....превежда се горе долу така....
"Това е машина, която е самата точност,, тиранично съвършенство. Това е машина, която е могла само да излезе от Германия"
Става дума за М3 ако не се лъжа
Последна промяна Totogada на 17 Апр 2008, 11:22, променена общо 1 път
R.I.P. Champion 1968 – 2007 Colin McRae
- mitak_88
- младши ентусиаст
-
Jigataa написа:ахам ясно колеги ма ако е глава нетрябва л ида меша масло и вода и да загрява и мисля, че същото важи ако е и гарнитура
колега не е мн за сравнение ама 95 баща ми имаше един къдет на 4 години та той надуваше така...без да загравя...и се оказа-гарнитура на главата...от калпави майстори смени 3 радиатора през това време...
- Mitack
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E36 M43B18'97
- Мечтае да кара: ново BMW
Колега, опитай се да я обезвъздушиш. При мен се беше пукнала пробката за обезвъздушаване (това дето прилича на болт до капачката на разширителното казанче) и оттам засмукваше въздух. след смяната и се нормализираха нещата. Може и от другаде да смуче въздух.
На предишната кола имах проблем с гарнитурата, но беше съвсем друго - маслото - боза; в антифриза - кафява пяна; два цилиндъра не работеха (овлажняваха се свещите) и др.
На предишната кола имах проблем с гарнитурата, но беше съвсем друго - маслото - боза; в антифриза - кафява пяна; два цилиндъра не работеха (овлажняваха се свещите) и др.
- yulian4o
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: kola
- Мечтае да кара: Stelt
- Детайли за колата: BMW
съжалявам за офф-а но колега мога ли да попитак как се превежда точно това Top Gear: This is an engine that is precision itself, tyrannical perfection. This is an engine that could only have come from Germany. - Говорят за М42 muhihihihi
Това е машина (двигател) която е точност себе си, тиранично съвършенство. Това е машина която само би могла да е произходила от Германия. - Говорят за М 42 muhihihihi

BMW e kolata
Blondinka e jenata

Blondinka e jenata

18 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2