Искате по-евтино гориво и по-малко дупки? Подпишете ПЕТИЦИЯ!
Модератор: Общи модератори
Север,Изток......как влияе?Ами спекулативно
Не съм много в час със световната икономика и вдигането на цената на петрола като брутен продукт,но съм забелязал,че ако в Щатите имат икономическа криза,това се отразява и на Борсата и Стоковия пазар и съответно дава ефект и тук в Европа.И ако дори тук в Испания,където имат що годе свястна икономика се отразява до такава степен,че средностатистическия испанец("милеуриста" както вече ни наричат обикновените бачкатори) вече изнемогва,то тогава положението в България е просто нечовешко!!!
И тук има инфлация,вдигат цената на тока например от 01.07.08 със 5,6%,вдигнаха горивата от началото на годината с над 20%,и всичко се върти около спекулацията с цените на недвижимото имущество(една нормална заплата не стига за погасяването на месечната ипотека)и хората недовостват.Имаше масова стачка миналата седмица както много вече са разбрали,блокираха магистралите,дори сгазиха един тираджия.
Та така,както навсякъде,хвърлят прах в очите и решение на проблема няма

Не съм много в час със световната икономика и вдигането на цената на петрола като брутен продукт,но съм забелязал,че ако в Щатите имат икономическа криза,това се отразява и на Борсата и Стоковия пазар и съответно дава ефект и тук в Европа.И ако дори тук в Испания,където имат що годе свястна икономика се отразява до такава степен,че средностатистическия испанец("милеуриста" както вече ни наричат обикновените бачкатори) вече изнемогва,то тогава положението в България е просто нечовешко!!!
И тук има инфлация,вдигат цената на тока например от 01.07.08 със 5,6%,вдигнаха горивата от началото на годината с над 20%,и всичко се върти около спекулацията с цените на недвижимото имущество(една нормална заплата не стига за погасяването на месечната ипотека)и хората недовостват.Имаше масова стачка миналата седмица както много вече са разбрали,блокираха магистралите,дори сгазиха един тираджия.
Та така,както навсякъде,хвърлят прах в очите и решение на проблема няма

Мдааа.....който се е качил веднъж на BMW не слиза от него

- kOnPuBkA
- daytona violett
-
- Кара: e36+24
Колежки и колеги, да ви попитам какво стана с агитационните плакати, ще мислим ли нещо заедно или всеки да си ги прави по собствено усмотрение... Питам защото колкото по-рано ги сложим на колите си и ги разпорстраним сред приятели и познати, толкова повече време ще има да ги видят повече хора и съответно да прегърнат идеята и на следващия простест да ни видят още по-добре
...
Мисля, че на новите плакати трябва да обявим простеста не само като такъв за цените на горивата, а като цяло за всички безумици и неуредици, които имаме ние обикновенните шофьори, по необикновенно идиотските пътища на милата ни родина...

Мисля, че на новите плакати трябва да обявим простеста не само като такъв за цените на горивата, а като цяло за всички безумици и неуредици, които имаме ние обикновенните шофьори, по необикновенно идиотските пътища на милата ни родина...
HAPPINESS IS NOT AROUND THE CORNER, HAPPINESS IS THE CORNER!

IMPOSSIBLE IS NOTHING !

IMPOSSIBLE IS NOTHING !
- netsurfer_bg
- младши ентусиаст
-
- Кара: ....
гласувайте http://svejo.net/home/link_summary/51354
за да стане свежо и да отиде на първа страница, да го видят повече хора, като периодично ще се пускат нови
за да стане свежо и да отиде на първа страница, да го видят повече хора, като периодично ще се пускат нови

BMW 318is E30 / BMW 318ci m54b25 кабрио
/ BMW е90 318d
ех '06 AUDI A8 4.2 ...

ех '06 AUDI A8 4.2 ...
- alexsch
- ентусиаст
-
- Кара: на бира и кебапчета
- Мечтае да кара: М6-ца кабрио
не бих нарекъл 1600 човека малко.
Но защо найстина са толкова а не 90 хиляди е по-важният въпрос, еми много просто - много малка информираност на хората ,но това е нормално все пак не цяла българия посещава клубовете ,и не всеки съфоруник гледа точно този ръздел и тема ,затова си го слагаме на подписите ,та да може като пишеме и тези които не влизат в този раздел да разберат ,затова и стикери сега ще си правиме за да може да се тръби и разгласявам навред. И накрая ще видим колко човека са за - да им се вдигат тока парното и хляба с по 20% месечно и заплатата да си им седят от години без промяна. И то далеееч под европейският праг. На мен лично не ми се живее така ,отказвам да я водя тази безмислена борба за отцеляване.

- N.Mihaylovski
- Е30 Fanatic
-
- Кара: Ford Ranger 2019
- Мечтае да кара: corvette c7 zr1
миколега прост ов един момент спирам да ги испрявям сяка седмица а на края ан месеца\MITETO\ DSB написа:Ти щом издържаш по един месец със здрави джанти си добре аз съм си направил списък всяка събота изправяне на джанти![]()

Също и за качеството на бензина нестава да си купиш нова бензинова помпа и след 2 дена да се преебе и като я занесеш да ти кажат гаранция в българия няма щото горовото не отговаря на европейските стандарти за качество

П.П ако има нужда да правим разни трансперанти и от такъв ро0д материали свиркайте

Пол Роше: „Мощността най-вероятно бе около 1400 к.с., но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280 кс”. - BMW 87г. //М3
- Wolfen
- старши ентусиаст
-
- Кара: само по празници
Scott написа:миколега прост ов един момент спирам да ги испрявям сяка седмица а на края ан месеца\MITETO\ DSB написа:Ти щом издържаш по един месец със здрави джанти си добре аз съм си направил списък всяка събота изправяне на джанти![]()
че не се издържа,хора фанали сте се за тоя бензин и не го пускате РАЗБЕРЕТЕ НЯМА ДА ПОЕВТИНЕЕ дайте да видиме да се пребориме за пътищата,за дупките за инфраструктурата,за качеството на пътищата шахтите да не са с по 5 см по ниски и да правим джантите на баница
![]()
Също и за качеството на бензина нестава да си купиш нова бензинова помпа и след 2 дена да се преебе и като я занесеш да ти кажат гаранция в българия няма щото горовото не отговаря на европейските стандарти за качество![]()
![]()
П.П ако има нужда да правим разни трансперанти и от такъв ро0д материали свиркайте

Пак ще отбележа, че съм много съгласен с колегата. Нека изразим възмущението си от високата цена на горивата, нека се чуе. Но, цената едва ли ще я променим, можем, обаче, да поискаме по-качествено гориво и по-добри пътища - неща, които пряко зависят от държавата и общините.
Scott написа:миколега прост ов един момент спирам да ги испрявям сяка седмица а на края ан месеца\MITETO\ DSB написа:Ти щом издържаш по един месец със здрави джанти си добре аз съм си направил списък всяка събота изправяне на джанти![]()
че не се издържа,хора фанали сте се за тоя бензин и не го пускате РАЗБЕРЕТЕ НЯМА ДА ПОЕВТИНЕЕ дайте да видиме да се пребориме за пътищата,за дупките за инфраструктурата,за качеството на пътищата шахтите да не са с по 5 см по ниски и да правим джантите на баница
![]()
Също и за качеството на бензина нестава да си купиш нова бензинова помпа и след 2 дена да се преебе и като я занесеш да ти кажат гаранция в българия няма щото горовото не отговаря на европейските стандарти за качество![]()
![]()
моля те прочети го това мнение изцяло и виж че не става дума само за горивото ,но пред медии отразяващи събитието така се казва 1 основно и другите след него. мисля че той е най фрапиращ на фона на заплащането в българия.

- N.Mihaylovski
- Е30 Fanatic
-
- Кара: Ford Ranger 2019
- Мечтае да кара: corvette c7 zr1
цялата тема съм чел,найстина и за пътищата е споменато и за качеството на горивото,мисълта ми беше да наблягаме на качествоо на горивата и инфраструктурата,а не само за цената на бензина щото няма да поевтинее и тва е поне да пооправат пътищата на друго неможе да се надяваме,бъдете реалисти бе хора не фантазирайте няма да направат бензина 1- лев
цяла европа протестира и горивата пак не падат правете си сметка,кога точно ук ще поевтинеят
цяла европа протестира и горивата пак не падат правете си сметка,кога точно ук ще поевтинеят

Пол Роше: „Мощността най-вероятно бе около 1400 к.с., но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280 кс”. - BMW 87г. //М3