днещна случка със кат
Модератор: Общи модератори
16 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- spens_82
- ентусиаст
-
- Кара: BMW E60
- Мечтае да кара: бмв М3,M5,X6
- Детайли за колата: E60 530D 218коня
днещна случка със кат
привет колеги.днеска като се прибирах от работа от варна ,пътъвах за село и по едно време гледам
.спряха ме искаха ми де що има документи за колата
.питаме после
"знаешли защо те спряхме?",а аз
незнам.ченгето ми каза че не ми работил десния фар ,те мойте са ксенон и аз като си викам сега пари пак за нов ксенон трябва да давам.отиде със документите до патрулката забави се там нещо към 2-или 3 минути дойде при мен пожела ми приятен път и ми каза на следващата бензиностанция да опрая фара.както ида е аз си тръгнах но след известно време спрях на една отбивка гледам фара свети
оправил се е.та колеги възможно лие да са ми написали някакъв акт или някакви точки да ми вземат,при ословие че ми каза да си оправя фара и никаде нишо не съсм подписвал и не ме са викали при патрулката да ми кажат че ще ме глобяват

Не, спи спокойно. Нищо не са ти писали.
Трудно е да ти е прекъснал баласта, но пък... що да е невъзможно.
Едва ли са се ебавали, понеже нищо не ти коства да отидеш до фара и да видиш, че свети. Вероятно наистина ти е бил прекъснал.
Освен това ми се е случвало и на мен... на дълъг път като е светло не можеш да разбереш, че ти е изгоряла крушката. То си личи кога си тръгнал на дълъг път
И м/у полицаите има хора, попаднал си на такива. Проверили са ти документите и са ти ги върнали.
Трудно е да ти е прекъснал баласта, но пък... що да е невъзможно.
Едва ли са се ебавали, понеже нищо не ти коства да отидеш до фара и да видиш, че свети. Вероятно наистина ти е бил прекъснал.
Освен това ми се е случвало и на мен... на дълъг път като е светло не можеш да разбереш, че ти е изгоряла крушката. То си личи кога си тръгнал на дълъг път

- hemicharger
- старши ентусиаст
-
- Кара: всичко на колела
- Детайли за колата: E38 IAL 07.2001
Никъф акт не ти е писал, просто ти е направил проверка и те е записал в "книгата" че те е проверил.
Drugs... rock 'n' roll... bad-ass vegas whores... late-night booty calls... shiny disco balls...
- Apassionata
- РазБОЙниКА
-
- Кара: го на тройки
- Мечтае да кара: Е92/3 и 6-та серия
- Детайли за колата: Черна
Абе Колегаааа
явно никога не са ти писали Акт до сега... Чак пък толкоз да не си в час
Носят ти го цял ферман / А4/, там подробно пише на кой е колата, кой е шофьора, кво се е случило и пр..., карат те да го четеш, да пишеш възражения, ако имаш някви, да се подпишеш, после ти дават долния екземпляр / под Индиго/, на него най-често почти нищо не се чете, хахахха, взимат ти талона и така нататък...
СПОКО, нищо не са ти писали, земали, дали... хахахха

СПОКО, нищо не са ти писали, земали, дали... хахахха

- spens_82
- ентусиаст
-
иначе колеги направи впечатление че преди мен имаше спрени три коли ,аз преди да тръгна пак спряха една кола.тези полицаи наистина излязоха свестни хора.аз му казах че е ксенон и че преди пак беше ми направил такъв номер този дестият фар.колеги щом казвате да не се притеснявам за някаква глоба 

- Красимир!
- младши ентусиаст
-
- Кара: ///М3
- Мечтае да кара: ///М3 CSL
- POL_Starshi
- Матрицата на SuPeR_FLY
-
- Кара: E30-327,E36-330i,Е53-4.4i,E70-4.8i
- Мечтае да кара: и да е жив и здрав!
Колегите са прави! Не са ти писали акт, а само че са те проверили! 

<Правила за поведение във форума на "BMW Club Bulgaria"!>
Най-важното правило е: НИКОГА НЕ ПУБЛИКУВАЙ В ИНТЕРНЕТ ФОРУМА НЕЩО, КОЕТО НЕ БИ ПОСМЯЛ ДА КАЖЕШ В ОЧИТЕ НА СЪОТВЕТНИЯ ЧОВЕК!
Най-важното правило е: НИКОГА НЕ ПУБЛИКУВАЙ В ИНТЕРНЕТ ФОРУМА НЕЩО, КОЕТО НЕ БИ ПОСМЯЛ ДА КАЖЕШ В ОЧИТЕ НА СЪОТВЕТНИЯ ЧОВЕК!
- spens_82
- ентусиаст
-
да синия талон както и сички документи са във мен,искарал съм касмет "ДА МИНА МЕТЪР"
вече ше имам едно на ум за десния фар.така колеги благодаря ви още веднъж за информацията и съветвам всички колеги и колежки преди да тръгнат на път нека да си проверят фаровете и стоповете дали работят.
може да се заключва темичката 

- Владо
- старши ентусиаст
-
- Кара: myCar 5.3. and iCar 3.9.
- Мечтае да кара: още по-бавно
- Детайли за колата: ...
01" 525d m57
04" X5 m57
06" Liberty 2,8 CRD
е що пък да симулират работа... видяли са че не работи фара, спрели, предупредили, вместо да пишат актове и да създават ненужни нерви... ама не, пак нещо сме недоволни
... може би трябваше наистина да му отперат един акт на колегата, та сичко да е у ред, според предвижданията...

- uricatoli
- Зайо-Байо
-
- Кара: Пръскан кенеф
- Мечтае да кара: Мка комби
- Детайли за колата: Некво шарено и некво хамелеоново..
spens_82 написа:да синия талон както и сички документи са във мен,искарал съм касмет "ДА МИНА МЕТЪР"вече ше имам едно на ум за десния фар.така колеги благодаря ви още веднъж за информацията и съветвам всички колеги и колежки преди да тръгнат на път нека да си проверят фаровете и стоповете дали работят.
може да се заключва темичката
Някъде ти губи масата ксенона

- saleen
- старши ентусиаст
-
- Кара: Тъпата кака да маа с черпака
- Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
- Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....
Не знам как е във Варна, но при нас е пълно със каруци, велосипедисти и не дотам ориентирани пешеходци, мисълта ми е, че си в твой интерес да имаш изправни фарове-не знаеш кога ще те измъкнат от ситуация 

Никой не мое ма връне на селу!
- Красимир!
- младши ентусиаст
-
- Кара: ///М3
- Мечтае да кара: ///М3 CSL
Владо написа:е що пък да симулират работа... видяли са че не работи фара, спрели, предупредили, вместо да пишат актове и да създават ненужни нерви... ама не, пак нещо сме недоволни
Не бе, колега. Нямах т'в предвид. Исках да кажа, че просто са го проверили и са си попълнили в отчета ли к'во е, че нали имат няк'ва бройка от хора, които спират. Та за т'ва са му взели за малко документите, да го впишат като проверен. Т'ва имах предвид.

16 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2