Как да накарам мигачите да мигат при заключване
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
			35 мнения
			 • Страница 2 от 3 • 1, 2, 3

- CheGevara
- Weißwurst-Fresser
- 

- Кара: F40
don_mimo написа:а как да разбера дали имам аларма или само централно ?
имам диод4е под огледалото което като заключа мига, като заключвам мига4ите мигат, като отключвам нищо не мига
обаче ако е заключена и отключа с ключа колата , отваряйки вратата нищо не пищи
според мен нямам аларма ... е не съм разглобявал задната кора да видя дали под гумата има нещо ...
имаш, но е кодирана да не пищи

както и това като отключиш да не мигат мигачите. Както казах, връзва се на ДИС и ще видиш опциите ...
CheGevara написа:don_mimo написа:а как да разбера дали имам аларма или само централно ?
имам диод4е под огледалото което като заключа мига, като заключвам мига4ите мигат, като отключвам нищо не мига
обаче ако е заключена и отключа с ключа колата , отваряйки вратата нищо не пищи
според мен нямам аларма ... е не съм разглобявал задната кора да видя дали под гумата има нещо ...
имаш, но е кодирана да не пищи
както и това като отключиш да не мигат мигачите. Както казах, връзва се на ДИС и ще видиш опциите ...
Какво имаш предвид под "ДИС"? Къде и как мога да се добера до него?
- kubica
- кандидат ентусиаст
- 

- Кара: E90 318i 143PS
- Мечтае да кара: 516xd ако го изобретят
ДИС е старата система за диагностика на БМВ, преди GT1, вече излиза от употреба - представлява един огромен сив хладилник на колела с телевизор отгоре...  има го по оторизираните сервизи предимно...на теб за кой град те интересува.?
  има го по оторизираните сервизи предимно...на теб за кой град те интересува.?

има го по оторизираните сервизи предимно...на теб за кой град те интересува.?
  има го по оторизираните сервизи предимно...на теб за кой град те интересува.?- kubica
- кандидат ентусиаст
- 

има го в Камор, Дару, Вари, Блейз и още на 2-3 места, ако поровиш с търсачката из темите ще видиш. цената на такава услуга в Камор/Дару е 140 лв, при Вари вече трябва да звъннеш, но предполагам е наполовина...

- kubica
- кандидат ентусиаст
- 

е, това е вече въпрос за друга тема, мисля, че има писано из форума. няма да коментирам качеството, но съм забелязал че труда е с 50% по ефтин а частите са им с около 10% по-ефтини (а внасят оригинални)...ако стане с 65 кинта - супер. после ще допишеш в темата да знаем как е станало...

libol написа:Как да накарам мигачите да светят при заключване и отключване на колата от копчетата на ключа? Мисля, че нямам фабрична аларма, а само дистанционно централно заключване.
Програмирането на мигачите (както и звукова индикация) да сигнализират заключване/отключване е възможно САМО ако има инсталирана оригинална аларма. Ако има само дистанционен контрол (независимо дали е IR или радиочестотен) не могат да се програмират.
Ако има инсталирана допълнителна аларма, то тя може да бъде настроена да дава такава индикация,но това няма нищо общо с фабричните модули на колата.
DaveMF написа:... част от нещата, които могат да се настроят индивидуално за всеки ключ:
1. Дали да светкат мигачите при заключване и отключване
2. Дали ключа да запаметява паметта от моментно избраната позиция на седалките и огледалата.
3. Дали да се заключва колата при потегляне и дали да се отключва при гасене.
4. Дали да се включват автоматично дългите за 30 секунди при напускане на колата
и още няколко са....
Всичко това (плюс накланянето на дясното огледало при включване на задна) може да се програмира САМО ако колата е оборудвана с Memory Module. Точно той "пази" специфичните "User settings"
- Alex1990
- кандидат ентусиаст
- 

- Кара: Бмв Ф10
- Мечтае да кара: вече го карам :)
- Детайли за колата: 525д 204 коня 2011
 предишна Бмв Х5 4.4 320коня 2004
Re:
blacksapphire написа:Като натисна бмв емблемката на дистанционното си светват мигачите(1път) и се заключва, при отключване не светят. Оригинална аларма
При мен това нещо изчезна изведнъж, някаква идея???
- jorfii
- младши ентусиаст
- 

- Кара: e-36 вече и е39
- Мечтае да кара: х6 ама има време
Re: Как да накарам мигачите да мигат при заключване
С NCS expert се кодират всички тези функции. Аз на моята съм ги направил. При закл. Мигат веднъж има и еденичен звуков сигнал при отключване мигат два пъти и звуковият сигнал е двоен. С тази програма можеш да правиш какви ли не чудеса по колата стига да знаеш как се работи с нея

- Elesar74
- старши ентусиаст
- 

- Кара: Долното
- Детайли за колата: Toyota Yaris D4D 2015.
С NCS-a слагаш отметка на DWA, даже и да нямаш и ще мигат.
			Човек си личи какъв е, не по това колко от високо гледа, а по това колко ниско може да се наведе.
И със скенера става ,също се слага отметка на DWA -колко хора от форума разпитвах и никой не иска конкретно да ми каже ,но човек се учи.

35 мнения
			 • Страница 2 от 3 • 1, 2, 3