N82 или 5800 XM ?
Модератор: Общи модератори
51 мнения
• Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4
- ineedmoney
- младши ентусиаст
-
- Кара: на фотосинтеза
Angel_Baby написа:Nokia 5800 XpressMusic Този някак по ми хареса.
определено него.... по-добър е от Н82
- Icco
- Музикално деформиран
-
- Кара: 330ci
И тук ше се обадя аз и ще ви питам, защо се занимавате с избора между две нокии като отговора е iPhone 3G 

- LizarD
- ентусиаст
-
- Кара: **** ми янко
- Мечтае да кара: CL65 AMG
Никога не бих се доверил на това лай*о тъч скрийна (като цяло) залгам с 2 ръце на моноблока (N82) Няма по удбен телефон.

Принципно touchscreen e наказание, ако ползваш телефона в колата. Ако няма отделни копчета за приемане на обаждане, пак е пълна идиотщина, ако трябва без да гледаш да затвориш или вдигнеш /кино, заседание.../.
Н95 8ГБ имам в момента и определено не съм го сменил за Н82 или Н79 само щото никой не търси такива боклуци вече. Тухла, на която батерия се празни за половин ден/ГСМ+3Г/, която дрънчи като тенекия от сирене като вибрира, щото слайдера се клати та ще падне. Това след 3 връщания за ремонт в нокия. Копчетата са правени за китайчета, а обхвата на ГПСа или на ГСМа е на ниво 70те години миналия век.
Обобщено - Н82 или Н79 /той пък има трансмитер/ са телефоните. За 5800 нищо лошо не мога да кажа конкретно.
Н95 8ГБ имам в момента и определено не съм го сменил за Н82 или Н79 само щото никой не търси такива боклуци вече. Тухла, на която батерия се празни за половин ден/ГСМ+3Г/, която дрънчи като тенекия от сирене като вибрира, щото слайдера се клати та ще падне. Това след 3 връщания за ремонт в нокия. Копчетата са правени за китайчета, а обхвата на ГПСа или на ГСМа е на ниво 70те години миналия век.
Обобщено - Н82 или Н79 /той пък има трансмитер/ са телефоните. За 5800 нищо лошо не мога да кажа конкретно.
- ineedmoney
- младши ентусиаст
-
- Кара: на фотосинтеза
Icco написа:И тук ше се обадя аз и ще ви питам, защо се занимавате с избора между две нокии като отговора е iPhone 3G

- La4u
- The last M40 driver
-
- Кара: e31-1 и е31+1
Icco написа:И тук ше се обадя аз и ще ви питам, защо се занимавате с избора между две нокии като отговора е iPhone 3G
да, ама цената е с 300+ отгоре, така че ... не върви

(<OO \ (||||)(||||) / OO>)
А главния въпрос е : докога в редиците на ЗАКОНА ще се допускат хора , които нямат никакъв умствен багаж,които са взели изпита за полицай,който се състои в забиването на 20см пирон в букова дъска само с глава?
La4u написа:Icco написа:И тук ше се обадя аз и ще ви питам, защо се занимавате с избора между две нокии като отговора е iPhone 3G
да, ама цената е с 300+ отгоре, така че ... не върви
"Мултитаскинг", а не 300тата леа е причината.
Не, че ДОСа на времето беше лоша система, ама да дойде некой главок и да ми иска повече за ДОС от колкото за Виста, нали се сещаш как ще си говорим?
- GrAMaDaN
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Разумно
- Мечтае да кара: BMW M6
Вземи си Нокиа Е71 все пак стана телефон на годината , телефона е перфектен супер клавиатура , целия е метален има всичко което ти трябва
http://www.intomobile.com/2008/10/03/nokia-e71-wins-phone-of-the-year.html
http://www.intomobile.com/2008/10/03/nokia-e71-wins-phone-of-the-year.html

- La4u
- The last M40 driver
-
- Кара: e31-1 и е31+1
Преебах се и си взех 5800, ебаси куция телефон !!!
За да изтриеш номер от даден контакт, минаваш през ебати изпитанията
Не може да запазваш смс-и в произволна директория, само в драфтс
При писане на нов номер, за да го добавиш към съществуващ контакт, трябва да замениш някой номер, а не може да добавиш нов
Като отвориш драфтс, не можеш да четеш какво има.... а само да изпратиш след редактиране. Може да се чете само, по време на редактиране
Не може да "скипваш" някой работи, като добавяне на картинка и подобна простотия
Ако слушаш дадена песен, ако излезнеш, тя продължава да свири, и трябва да се върнеш в менюто и да я спреш, и тогава да излезнеш
Това е само след 30 мин ръчкане, направо немам думи, дееба ТЪПИЯ телефон.
.............
За да изтриеш номер от даден контакт, минаваш през ебати изпитанията
Не може да запазваш смс-и в произволна директория, само в драфтс
При писане на нов номер, за да го добавиш към съществуващ контакт, трябва да замениш някой номер, а не може да добавиш нов
Като отвориш драфтс, не можеш да четеш какво има.... а само да изпратиш след редактиране. Може да се чете само, по време на редактиране
Не може да "скипваш" някой работи, като добавяне на картинка и подобна простотия
Ако слушаш дадена песен, ако излезнеш, тя продължава да свири, и трябва да се върнеш в менюто и да я спреш, и тогава да излезнеш
Това е само след 30 мин ръчкане, направо немам думи, дееба ТЪПИЯ телефон.

(<OO \ (||||)(||||) / OO>)
А главния въпрос е : докога в редиците на ЗАКОНА ще се допускат хора , които нямат никакъв умствен багаж,които са взели изпита за полицай,който се състои в забиването на 20см пирон в букова дъска само с глава?
- simeon
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E60 535dA LCI

- ms
-
-
- Кара: Кенеф от Инголщат
Личи си кой скоро, а може би изобщо не е ползвал Симбиан
Мои наблюдения от краткото ползване на 5800ХМ:
Триенето на номер е лесно, добавянето към контакт на 2-3-10 номер също, а плеъра е така по принцип- все пак е музикален модела, не че на моята куца 6120с не е същото, нали е Симбиан...
3а скипването не знам, а пък за смс-те хич идея нямам- надали пиша повече от 2 (два) смс на година, обикновенно и толкова няма...
Само за едно съм съгласен- това е еб*ти куция телефон, нищо не му е като хората. Камерата- нищо особенно, неудобен е за работа с една ръка- то си е направо невъзможно, прословутите проблеми със слушалката и дисплея- голям кеф е апарат на 10 дена да ходи в сервиз и да го чакаш 2 седмици, и още един куп забележки... 3а някой лев отгоре бих взел без да мисля N95-8Г...

Триенето на номер е лесно, добавянето към контакт на 2-3-10 номер също, а плеъра е така по принцип- все пак е музикален модела, не че на моята куца 6120с не е същото, нали е Симбиан...
3а скипването не знам, а пък за смс-те хич идея нямам- надали пиша повече от 2 (два) смс на година, обикновенно и толкова няма...
Само за едно съм съгласен- това е еб*ти куция телефон, нищо не му е като хората. Камерата- нищо особенно, неудобен е за работа с една ръка- то си е направо невъзможно, прословутите проблеми със слушалката и дисплея- голям кеф е апарат на 10 дена да ходи в сервиз и да го чакаш 2 седмици, и още един куп забележки... 3а някой лев отгоре бих взел без да мисля N95-8Г...
- Vlados
- с две лица
-
- Кара: на задно предаване
- ms
-
-
- Кара: Кенеф от Инголщат
Vlados написа:Аз пък още му търся някакъв кусур...
3a мен поне първият и основен проблем е невъзможността да се използва с една ръка, другото е въпрос на свикване и приоритети. Единственото за което нямам оплаквания е гледането на филми, но пък това за мен е странична функция с малко значение. И от WI-FI-то му не съм особенно доволен. Аз през 3Г мрежата зареждам същата страница по-бързо- може да е без пари, ама ако ще го чакам да му дойде кефа- не, мерси... Беше ми в ръцете 3 дена само и намерих кусури

Просто за мен не му е оправдана цената- да е 400лв. бива- да приема недостатъците и да се кефя на огромният дисплей, ама 600 са му много...
- justboy
- Олдскул фен
-
- Кара: Строявайки пешеходците по тротоарит
- Мечтае да кара: E34 + s62 ]:)
Найстина си се минал, съжелявам, че трябва да ти го припомня, е ако ти е толкова анти, винаги може да го продадеш.
Попадна ми в ръцете за малко и не ми хареса.
Доста телефони с тъч смених и сякви други извращения и си казах, че повече няма да се занимавам с такива неща.
Взех си Н82 и съм страшно доволен.
Мога да ти кажа, че е телефона с най-добрата 5 мегапикселова камера на пазара (чел съм поне 3 теста всичките са категорични) слага и Н95 и Н95-8ГБ в джоба си по камера.
ГПС-а работи безупречно, всичко останало си му е нормално.
Клипове снима убийствени просто. Изобщо много съм доволен.
Имам и фото Sony DSC-H7 8.1 mpx 15x optical zoom 30 smart zoom.
Но е много голям, а на последък съм се зарибил да щракам всичко що ми попадне и Н82 напълно задоволи очакванията ми.
А в тест с 5 телефона осеммегапикселови и тази нокиа.
Нокиата е на 3то място, тоест слага 3 осеммегапикселови телефона зад себе си.
Ако искаш да ти пратя снимк и видео от телефона, пиши в скайп.
Попадна ми в ръцете за малко и не ми хареса.
Доста телефони с тъч смених и сякви други извращения и си казах, че повече няма да се занимавам с такива неща.
Взех си Н82 и съм страшно доволен.
Мога да ти кажа, че е телефона с най-добрата 5 мегапикселова камера на пазара (чел съм поне 3 теста всичките са категорични) слага и Н95 и Н95-8ГБ в джоба си по камера.
ГПС-а работи безупречно, всичко останало си му е нормално.
Клипове снима убийствени просто. Изобщо много съм доволен.
Имам и фото Sony DSC-H7 8.1 mpx 15x optical zoom 30 smart zoom.
Но е много голям, а на последък съм се зарибил да щракам всичко що ми попадне и Н82 напълно задоволи очакванията ми.
А в тест с 5 телефона осеммегапикселови и тази нокиа.
Нокиата е на 3то място, тоест слага 3 осеммегапикселови телефона зад себе си.
Ако искаш да ти пратя снимк и видео от телефона, пиши в скайп.

E34, E38
51 мнения
• Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4