Време беше - 11 джипа чезнат през разрязан плет
Модератор: Общи модератори
67 мнения
• Страница 3 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
- Mitaka85
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39
- ((:BuKcu:))
- старши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: F32 M4
begaibe написа:я, една добра новина
жалко че последната 7ца не са я дигнали и нея, като гледам маи са си минавали напреко през полето![]()
:
Е тя 7цата щото по-ниска и заседнала из полето и за тва не са могли да я гепат и нея, та тя оцеляла

Да нема и твои коли там та се палиш толкоз?Хората са си иставили ключовете,кафе сигурно е имало на поставките и т.н.,а ти ходиш се пениш за глупости!Както писаха няколко колеги склада си е на...........(който си трябва) и те ще си се оправят! Ние освен да по-злорадстваме малко кво друго можем да направим?- на богатите ДА Е, да не е на някой сиромах,че тогава е лошо!sonny написа:Много малоумни хора има в тоя форум. На един кат му гепили колата или я окепазили и пищите как треа им се трошат капачките, ма кат гепили 11 нови коли от паркинг и ви е кеф, даже, че им било вътрешно на баровците.
Никой не умира девствен защото живота преебава ВСИЧКИ!!!!
sonny написа:Много малоумни хора има в тоя форум. На един кат му гепили колата или я окепазили и пищите как треа им се трошат капачките, ма кат гепили 11 нови коли от паркинг и ви е кеф, даже, че им било вътрешно на баровците.
ти пък братле вечната опозиция,що да не се кафиме......те са на баровци ,ще се оправят

И аз мисля като сони, че това не е толкова "радостна" новина. Ама нали сме си българи и е нормално да се радваме когато и богатите (красивите, умните, успелите, кадърните) страдат, това си ни е народна черта :-)
Стана ми интересно какъв е този комплект, който се продава от БМВ, силно се съмнявам да продават подобен комплект. Че има такива комплекти - има, но да се продават и от БМВ не бях чувал.
Стана ми интересно какъв е този комплект, който се продава от БМВ, силно се съмнявам да продават подобен комплект. Че има такива комплекти - има, но да се продават и от БМВ не бях чувал.
- ggb
- ентусиаст
-
- Мечтае да кара: Сбъдна мечтата си.....
- Детайли за колата: BMW E38 740 i black
saleen написа:Gone in 60 seconds, made in Bullgaria
Много добре казано ебаси филма

Истинската мощност винаги ви спира дъха също като истинската красота.....

- Sharo
- старши ентусиаст
-
- Кара: или поне се учи ежедневно
- Мечтае да кара: М3 CSL, Z4М
sonny написа:Много малоумни хора има в тоя форум. На един кат му гепили колата или я окепазили и пищите как треа им се трошат капачките, ма кат гепили 11 нови коли от паркинг и ви е кеф, даже, че им било вътрешно на баровците.
нали знаеш: "Не е важно на мен да ми е добре, а на Вуте да му е зле"
ти ли клатиш или клати бас-а.. егати номера паднаа двата таса http://youtube.com/watch?v=NYchvWbcvf0&feature=related
Хайде да покараме малко кола
Хайде да покараме малко кола
Sharo написа:sonny написа:Много малоумни хора има в тоя форум. На един кат му гепили колата или я окепазили и пищите как треа им се трошат капачките, ма кат гепили 11 нови коли от паркинг и ви е кеф, даже, че им било вътрешно на баровците.
нали знаеш: "Не е важно на мен да ми е добре, а на Вуте да му е зле"
Подкрепям.
- kiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: сребърна звезда
- Мечтае да кара: RAUH
е кво ся да седнем да ревем,че някви играчи са си имали вземане даване и нещо там по постата им се е преебало и са им тупнали колите по наи балъшкия начин ли??
хаха как ли пък не
хаха как ли пък не

vladuicho написа:sonny написа:...
ти пък братле вечната опозиция,що да не се кафиме......те са на баровци ,ще се оправята друг е въпроса като направят мръсно на някой от нас....и после трябва да пресмятаме бюджета по 1000 пъти,светна ли или
Теб, поне малко не те ли е срам да го пишеш тва?

Добре е че има хора дет си влагат силите в много по съществени неща, затова и имат, а такива кат теб могат само да им завиждат.
мисля,че това е борба на интереси
едни мутри отмащават на други или нещо като да покажат кой по силен. Не е случайно !
да гадно е това, че не са съобразили за застраховки на колите защото това означава че те ще изчезнат директно
най -тъпото е, че ще обвинят някой невинен пазач и търговец според мен ...в такива неща го отнасят тези хора ...
достойно за нов Да изчезнеш за 60 секунди с мутрите
за съм да се снима в България особенно по интересно е как са летели по полето ....
едни мутри отмащават на други или нещо като да покажат кой по силен. Не е случайно !
да гадно е това, че не са съобразили за застраховки на колите защото това означава че те ще изчезнат директно
най -тъпото е, че ще обвинят някой невинен пазач и търговец според мен ...в такива неща го отнасят тези хора ...
достойно за нов Да изчезнеш за 60 секунди с мутрите
за съм да се снима в България особенно по интересно е как са летели по полето ....
67 мнения
• Страница 3 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5