Въпрос относно 8 национален БМВ събор
Модератор: Общи модератори
50 мнения
• Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4
- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
Аз искам само да кажа нещо важно ,което се изпускаше в предишните събори ,даже и в двата в които аз бях част от организацията
Може ли да има табло където да се изнасят след всяка серия времената на състезателните номера ? Питам защото после всички ходим като простинали коне и се питаме кой какво време даде а след като сме влезли да караме накрая времето за обиколка е също важно
По отношение на програмата - моето мнение е ,че пистата е също толкова ценна колкото и дрифта ! Не може да няма квалификации за да стане едно състезание ,все пак тези коли нали са проектирани и родени на Нюрбургринг
На който му е скучно на моменти - около пистата ще бъде пълно с народ , цяла година си пишеме а сега е времето да се видим и поговорим ,да си огледаме колите и т.н.
Мисля си ,че няма да е скучно ,даже съм убеден
Георги Пенчев

Може ли да има табло където да се изнасят след всяка серия времената на състезателните номера ? Питам защото после всички ходим като простинали коне и се питаме кой какво време даде а след като сме влезли да караме накрая времето за обиколка е също важно

По отношение на програмата - моето мнение е ,че пистата е също толкова ценна колкото и дрифта ! Не може да няма квалификации за да стане едно състезание ,все пак тези коли нали са проектирани и родени на Нюрбургринг

Георги Пенчев
- St.Dilov
- младши ентусиаст
-
- Кара: 318 TDS touring
Ето това е най приятната и весела частPenchev написа: На който му е скучно на моменти - около пистата ще бъде пълно с народ , цяла година си пишеме а сега е времето да се видим и поговорим ,да си огледаме колите и т.н.
Георги Пенчев

- GRINGO
- младши ентусиаст
-
- Кара: `81 E21 335
И на мен както и на доста хора им е най-приятно да карат в група.
Затова от няколко години вече все предлагам да се напрай една среднощна обиколко из Пловдив.
Тва ми е много голяма мечта.
Ако има навити да пишат и да се самоорганизираме.
Друга голяма мечта ми е да се правят хубави клипове,които отразяват събора както е по другите страни.
След време да си ги гледаме и да си спомняме какво е било готино.
Затова от няколко години вече все предлагам да се напрай една среднощна обиколко из Пловдив.

Друга голяма мечта ми е да се правят хубави клипове,които отразяват събора както е по другите страни.
- SBS_318ti
- младши ентусиаст
-
- Кара: is-ка S50
- Мечтае да кара: E24 Alpina
!
GRINGO написа:И на мен както и на доста хора им е най-приятно да карат в група.
С две ръце подкрепям идеята!
- Bavarcho
- Пантерчо
-
- Кара: WBS нов внос
- Мечтае да кара: Е30 от скъпите
GRINGO написа:Друга голяма мечта ми е да се правят хубави клипове,които отразяват събора както е по другите страни.
А това е много важно, хубаво е да има човек който да се занимава с това, да може да снима и после да се обработи видеото.
Както правят от дрифтинга след всеки кръг от таиматак и дрифт.

- h4ckED
- ентусиаст
-
- Кара: триста двайсе и пеш
Предлагам на тези които им е тъпо на събора ... просто да се обърнат към паркинга и да видят гледката
От предния събор останах без крака... особено заради италиянското преследване, но не съжелявам. Струваше си да го дишам тоя пушек накрая ... както бях най-отпред на дрифт шоуто ; донътите и бърнаутовете. Всичкия пушек в мен. Няма значение - мога да спя на този шум и този мирис
ПП. стикери на входа раздават ли се ?

От предния събор останах без крака... особено заради италиянското преследване, но не съжелявам. Струваше си да го дишам тоя пушек накрая ... както бях най-отпред на дрифт шоуто ; донътите и бърнаутовете. Всичкия пушек в мен. Няма значение - мога да спя на този шум и този мирис

ПП. стикери на входа раздават ли се ?

M - The most powerful letter in the world
- Любо Мегов
- старши ентусиаст
-
ами
begaibe написа:то дрифта е НАИ готин .. !
миналата година бях на калояново и какво да ти кажа, МНОГО ентусиасти но МНОГО ТЪП събор беше, бях 2рия ден .. и като заваля малко.. чак си тръгнах от тъпотия.......
то това е наи готиното да се въртат тия готинки бмв-та
спомени спомени, имаше 2 бели М3ки е92 ли как се водат, единия пич я скъса от каране ,а другия по стария маи беше там само за присъствие, дано тази година има хора с такива коли но истински ентусиасти а не само стоикари
то затова си има специални дрифт състезания, следи в дрифтинг средите кога има мероприятие и ходи там, ако ти е тъпо на бмв събор не идвай

ми да момчето с едната мка 9559 си съсипа гумите, кво да имам м3 и да я карам като 316 ли
разбирам да беше е65 да си пази човека колата, ама м3 си е за лудеене
казвам че ми хареса дрифта наи много, както на много хора
но естествено някоя е30ка ще направи сигорно и тази година много готино шоу, от колко някоя нова 3ка, нали според тебе новата м3-ка е само за кварталните кафета хахаха
разбирам да беше е65 да си пази човека колата, ама м3 си е за лудеене
казвам че ми хареса дрифта наи много, както на много хора
но естествено някоя е30ка ще направи сигорно и тази година много готино шоу, от колко някоя нова 3ка, нали според тебе новата м3-ка е само за кварталните кафета хахаха
- ms
-
-
- Кара: Кенеф от Инголщат
begaibe написа:....
Колко много си в грешка не е истина, ама няма да обяснявам... Някой го каза вече, ама да повторя

ПС: Той така си пази колите, толкова бавно кара човека (нали е за ходене на кафе тая М-ка), че като слязох от колата му след първото возене адреналина ме държа сигурно цял ден и още три дни ходих странно (за околните) ухилен

- djvisage
- младши ентусиаст
-
- Кара: Ford Galaxy
- Мечтае да кара: ///M
GRINGO написа:И на мен както и на доста хора им е най-приятно да карат в група.
А съм за особенно за обиколката на Пловдив.
THE POWER IS NOTHING WITHOUT CONTROL!!!

- Любо Мегов
- старши ентусиаст
-
begaibe написа:нали според тебе новата м3-ка е само за кварталните кафета хахаха
че ти така ще правиш ако я имаш е ясно, но не ми приписвай подобни изявления

пак ще повторя, като не те кефи не идвай

за инфо ще ти кажа че ///м шоуто в този му формат аз го измислих на събора 2007, наистина стана малко изневиделица, но каквото си видял го дължиш на мен и на хората които имат сърце да правят тия неща с колите си заради хора като теб...
- .:BENZINO:.
- ентусиаст
-
- Кара: вана Чайка
На мен ми е интересно освен дрифта на пистата,така и запознанството с колеги от другите градове с които комуникираме само пред монитора 

- Prekysvach
- ентусиаст
-
- Кара: е36 32*<0>5
- N.Mihaylovski
- Е30 Fanatic
-
- Кара: Ford Ranger 2019
- Мечтае да кара: corvette c7 zr1
Любо шибнете му един БАН много хора дразни само СПАМ пуска писна ми от тоя.Любо Мегов написа:begaibe написа:нали според тебе новата м3-ка е само за кварталните кафета хахаха
че ти така ще правиш ако я имаш е ясно, но не ми приписвай подобни изявления![]()
пак ще повторя, като не те кефи не идвай![]()
за инфо ще ти кажа че ///м шоуто в този му формат аз го измислих на събора 2007, наистина стана малко изневиделица, но каквото си видял го дължиш на мен и на хората които имат сърце да правят тия неща с колите си заради хора като теб...
Пол Роше: „Мощността най-вероятно бе около 1400 к.с., но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280 кс”. - BMW 87г. //М3
50 мнения
• Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4