Станах свидетел на насилие...

Как издухах на старт едно Ferrari...

Модератори: mitaka7, Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: ги да пият мента
Мечтае да кара: за 6лв/100км
Детайли за колата: не върви и не гори

Мнение от павката » 21 Юни 2009, 9:21

все пак Gh0s7 е бил съпричастен,то не всеки ден човек става свидетел на такива неща и докато вземе решение,оня е избягал :roll:

ентусиаст
Аватар
Кара: BMW M6 Cabrio V10 manual
Детайли за колата: Единственото в Европа M6 Cabrio V10 с ръчни скорости

Мнение от AlibiTu » 21 Юни 2009, 10:38

Агресията по улиците :mhihi:

Сега ще ви кажа, какво е щяло да стане ако колегата го е бил настигнал: Спират. Оня слиза и докато вика, кво искаш е пе****ст, колегата му влиза с шамар от крака. След тва слиза момичето и почва да вика: Що биеш гаджето ми! .. и колегата е вече :shock: .. т.е. Шах и Мат с пешката. Качва се и си заминава. (ако случайно пък дойдат куки ... следва: Ние с приятеля ми тука си се возим и тая мутра с БМВ ни застига и почва да го бие! ... съответно полицаите гледат ... аааа тоя мутра, а и кара БМВ ... 100% виновен :) ... я да го прослушаме .. кво толкоз .. може да кихне нещо.)

Такаче колега много правилно си посъпил. На тва момиче ако не му харесва да го бият, ще си намери някой друг, а не да се вози с тоя в една кола. ;)

Иначе е трябвало да отидеш до полицията и да дадеш номера. Ще преувеличиш малко даже ... че се е мъчила да излиза от колата ама оня я дърпал за косата. Видял си кръв по прозореца и така ... да ги надъхаш малко :mhihi:
Е30 325 > Е30 318ис (М50Б25) > Е36 316 > Е38 728 > F32 435i > E64 M6 V10

младши ентусиаст
Аватар
Кара: е39
Мечтае да кара: E38

Мнение от boywalking » 22 Юни 2009, 13:29

А представете си варианта да си имат малко детенце вкъщи - жената няма къде да мръдне, още повече ако е някоя плашлива и няма смелост да потърси помощ от властите от страх мъжът и да не я набара после или ако е някой психопат да докосне детето.....

Ами ако няма роднини, семейство и живее при приятеля си... няма шанс, или на улицата или ще търпи...

Аз ако бях, в момента в който видя това, ще се скътам на седалката - звънкам на куките и като дойдат - скачам и обяснявам какво е станало, пък нека се оправдава после...

Това си е за един тежък бой, ама такъв бой, че да го помни и да знае, че се случват такива работи на "силните мъже"...
Жената е нежна струна, просто трябва да знаеш как да я опънеш...

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от radio_manbg » 22 Юни 2009, 14:20

Абе лесно се дават коментари като не сте очевидци ... на мен ми се е случвало да стана свидетел - просто спрях с колата и с небрежен тон и аниер попитах дали си търси спаринг партньор щото аз време свободно имам...

Една монета колеги има две страни а когато монетата са чувствата и взаимоотношенията страните са и много повече...

Ето ви и още един казус пича е на работа нощна смяна... има съмнения че жената му изневерява.... обаждат му се и му казват че са я засекли еди къде си .... в къщи седят двете им деца без надзор.... на човека лаината му кипват отива прибира я и следва картината описана от колегата....

НЕ ЗАЩИТАВАМ боя над жени... самият аз никога през живота ми не съм посягал макар да съм стигал предела на психиката си.... само че има различни хора....

Все пак евала на колегата че е заел позиция! а самата девоика винаги може да се обади в полицията - в момента са доста тежки наказанията за такива деиности...

Поздрави
ИзображениеИзображение
Изображение
БЪЛГАРИЯ Е ВЕЛИКА ДЪРЖАВА
БЪЛГАРИТЕ - ВЕЛИК НАРОД

Drinker
Аватар
Кара: E36 Touring 328i
Мечтае да кара: нормално

Мнение от ///Milen_bmw » 22 Юни 2009, 18:02

О' милият той, видял насилие. Добре дошъл в реалния свят ;)
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от ///Mpower6967 » 22 Юни 2009, 21:51

Mitaran написа:само да ти обадя,, че куките МНОГО мразят биячи на жени.. и ако беше звъннал със сигурност щяха да си направвят гонка с побой... вервяй ми

Друг път.. ;)
Слабите се стремят към порядъка,силните владеят хаоса.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: любимата ни марка да е първа ;)
Мечтае да кара: римска колесница с М-пакет ;)

Мнение от spower » 24 Юни 2009, 14:26

абе не се знае тая каква кучка е и какво е правила има такива жени дето така дразнят и предизвикват, че си го просят, една жена трябва да си знае мястото, така че не прибързвайте с заключението, че гашника е виновен
а ми е много интересно дали, ако беше спрял със един МЛ или някоя Х5 ца дали щеше да ги подгониш ???
Плей листа с видеа за ремонт на BMW Х3 F25: :lalala: https://www.youtube.com/playlist?list=P ... A1PWE6WpJt

ентусиаст
Аватар
Кара: Е61 530xd, LCI

Мнение от Anthony_J » 24 Юни 2009, 14:43

Забелязъл съм, че в този форум всички са велики. Просто няма никакъв начин някой да е по-силен, по-добър шофьор, да се бие по-добре, да знае повече за каквото и да било и прочие. Щом си с БМВ, значи може да пребиеш всеки с друга кола, защото той е много по-слаб. 80% имат оръжие, всички са страшни бабаити, всеки се заканва как щял да пребие този или онзи крадец ако го хване. Комплексът на мишока се изявява точно в това. Убеден съм, че повечето клавиатурни смелчаци, лично ще помогнат на крадците да им свалят частите от колите.
Иначе момчето е постъпило правилно, с изключение на това, че не се е обадил в полицията. Най-малоумното щеше да е да тръгне да се разправя. Можеше да пострада сериозно, нищо, че 99% от форумът щяха да го изкарат от колата и да го пребият за секунди.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: М4

Мнение от DanielzZz » 24 Юни 2009, 15:19

Anthony_J написа:Забелязъл съм, че в този форум всички са велики. Просто няма никакъв начин някой да е по-силен, по-добър шофьор, да се бие по-добре, да знае повече за каквото и да било и прочие. Щом си с БМВ, значи може да пребиеш всеки с друга кола, защото той е много по-слаб. 80% имат оръжие, всички са страшни бабаити, всеки се заканва как щял да пребие този или онзи крадец ако го хване. Комплексът на мишока се изявява точно в това. Убеден съм, че повечето клавиатурни смелчаци, лично ще помогнат на крадците да им свалят частите от колите.
Иначе момчето е постъпило правилно, с изключение на това, че не се е обадил в полицията. Най-малоумното щеше да е да тръгне да се разправя. Можеше да пострада сериозно, нищо, че 99% от форумът щяха да го изкарат от колата и да го пребият за секунди.

:mhihi: :mhihi: :mhihi:
Това ще е новият ми подпис.Много истина има в тия думи.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E39 ///M5
Детайли за колата: Eisenmann Exhaust

Мнение от B.Tunchev » 24 Юни 2009, 16:43

spower написа:абе не се знае тая каква кучка е и какво е правила има такива жени дето така дразнят и предизвикват, че си го просят, една жена трябва да си знае мястото, така че не прибързвайте с заключението, че гашника е виновен
а ми е много интересно дали, ако беше спрял със един МЛ или някоя Х5 ца дали щеше да ги подгониш ???

Абе, каквато и да е... Ти така ли правиш, такъв ли е метода, да я смачкаш от бой? Ако не ти е известно, жената е по-слаба физически от мъжа и нито може да отвръща подобаващо, нито да се защити от някой такъв злобен селтак (както стана в случая - хвана се с 2 ръце за лицето и почна да пищи) И естествено, че е виновен "гащника", за да тръгне да бяга, невинен ли ще е?
И каква е тая простотия, ако бил с ML или с X5ца... Много бастунски начин на мислене е това - който е с "по-тежката" кола на пътя, той е с предимство/по-големия/по-могъщия/по-силния... Естествено нямаше да тръгна да го гоня, дори нямаше и да му светна с фарове, но не защото съм се сдухал, че колата му е много по-яка и "гангстерска" от моята, ами защото, ако наистина има такава кола и бие жени вътре, ще да е някой точно такъв бастун, със същото такова бастунско мислене, а мен въобще не ми се занимава/разправя с такива хора. Мен ако става въпрос и с тоя не ми се заниаваше, дори както казах, не знаех защо го гоня, тъй като дори не съм имал намерение да се бия с него. Той просто избяга супер мишкарски и аз инстинктивно тръгнах след него. А като му светнах с фаровете, очаквах не да избяга, ами да се осъзнае малко какво прави и евентуално, ако беше излязъл от колата да му кажа "Кво си заблъскал момичето е, тъпанар..?" или нещо от тоя род и ако ми се беше издървил нещо по селяндурски, да му лепна 2-3 шамара, защото тогава проблема му щеше да е пряко с мен...

младши ентусиаст
Аватар
Кара: МБ W140 V8

Мнение от sharksfin » 24 Юни 2009, 21:53

аз пък избягвам да заемам страна в конфликт между непознати - първо, защото не знам кой крив и кой прав (всъщност, даже не е и моя работа). и второ - свикнал съм с мисълта, че не съм най-силният на света и винаги ще се намери някой, дето ще ме сгъне. наскоро и аз станах свидетел на сцена тип битов скандал с привкус на свободен бой. жената и тъщата бяха от едната страна, а младежът (с голфа)беше от другата. по принцип не съм привърженик на насилието, даже го намирам за крайна форма на интелектуално безсилие, обаче има някои жени, кооито си го просят, и понякога случват на някой див селяк, на който му липсват първите 7(надесет) години и получават единственото превъзпитание, от което може би някой ден би имало ефект. темата е много сложна, но аз съм на принципа, че всеки човек заслужава това, което търпи.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от BMWfenomen » 24 Юни 2009, 22:53

не се знае какъв им е случая...ако съм женен примерно имам дете и хвана в 2 през ноща жена ми да изневерява незнам аз как бих постъпил може би бих и праснал 2-3 шамара ....виж това е само пример..... 8)
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E39 525 tds ЧЕРНАТА ПИЧЕЛОВКА
Детайли за колата: С чио чипс :D

Мнение от **Novobraneca » 25 Юни 2009, 10:10

Незнам кой е бил прав и кой не и не искам да звуча като поредния който се прави на смелчага и налита на бой в интернет пространството, но имах подобна случка преди не повече от седмица, една вечер както си карам по булеварда и забелязвам как отстрани един тип пребива едно момиче, спирам най културно и разтървавайки ги ритам момчето, при което той падна на земята и в същия момент полуавам удар от момичето, при което тя ми вика ти къв си , ко искаш....., без да кажа нищо и осъзнавайки ситуацията ги оставих и си тръгнах, а извода оставям за вас
ШЕСТАКА СИ Е ШЕСТАК ;) [OO==[|][|]==OO] ;)
Продавам E39 523I на части viewtopic.php?f=15&t=206351&p=2266070#p2266070

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Тъпата кака да маа с черпака
Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....

Мнение от saleen » 25 Юни 2009, 10:53

Ето пример и от мен:
Бях 2-3ти клас, когато съседите от долният етаж имаха почти всяка вечер пиянски скандали-тупуркане, женски писъци, псувни. Една вечер баща ми се обади на :cop: Отиват полицаите, разпитват пияндурниците от долният етаж-"Ами ние нищо, правим си веселото тука, нищо не е станало" и униформените не пропуснали да споменат кой им се е обадил и като си тръгнаха имаше опит за разбиване на вратата ни с брадва от съседа отдолу. Впоследствие отношенията ни с ония пиянки се изгладиха, но не и благодарение на нашата намеса, или тая на полицията.
:OT: Такива шамари и пр. леки телесни повреди могат да се разглеждат като престъпления от частен характер, когато става дума за съпрузи, т.е. нещо за да направи полицията трябва да има заявителски материал (тъжба) от пострадалото лице. Ако я бие на обществено място пред много хора вече е друго-отива към хулиганство.
Никой не мое ма връне на селу!

младши ентусиаст
Аватар

1

Мнение от MICH__ » 25 Юни 2009, 15:27

Всяка история си има 2 страни. Щом я яла шамари явно е имало защо ,и въпреки това бих я зашитил както е направил и колегата под някаква форма .

п.с Не съм се смял много отдавна така четейки форума :mhihi:
[00:00:25] Boris Dimitrov каза: мое мнение е че голфа е много по бърза и мощна кола от бмв

http://i47.photobucket.com/albums/f169/ ... jtte3o.gif

ПредишнаСледваща

Назад към Страхотни истории