Една история за най-малката фенка на марката.

Как издухах на старт едно Ferrari...

Модератори: mitaka7, Общи модератори

Потребител
Аватар

Мнение от bmw318coupe » 11 Юни 2009, 10:21

да са ви живи и здрави малките с " синьо бял пламък в очите " ако така мога да го нареча :P има едно момченце на нема има 3 год. от мойта улица ... ( аз сам с е36 318ис ) и тва малкото винаги като излезе с майка си отива до е36-цата и почва се мъче да отваря вратата и като види че не се отваря и почва плаче и вика на майка си " мамо искам в колата " и аз слизам и го качвам и мн се радва като се качи напраоо ме изпълва :uups: имам чуството че е със " синьо бял пламък в очите " и той :bowdown:
E36 FOREVER
318is coupe

ентусиаст
Аватар
Кара: мел
Мечтае да кара: танк

Мнение от XaMaB » 11 Юни 2009, 14:56

Изображение

Да вкараме и един младеж в темата...
Кой ми затри подписа, за неспазване на правилата, при условие че подписа ми беше по-стар от правилата

младши ентусиаст
Аватар
Кара: БМВ 325 ТД '93
Детайли за колата: тъмно син металик

Мнение от miroslav4ev » 11 Юни 2009, 16:15

XaMaB написа:Изображение

Да вкараме и един младеж в темата...

:shock: откъде е тая количка....дай инфо на ЛС, ако може, плийс.

триногата
Аватар

Мнение от Andronoff » 15 Юни 2009, 11:52

На един авер дъщеря му "Николай, твойто бемве много Дръмчи, повече от нашия леген (нисан алмера тино)" :D
Изкарва за по биричка с тия приказки :)
Аз й нося всеки път кутийка бира и POM BAR :D
Сбогом, Сами! Сбогом, Писта!
Никога няма да бъдете забравени!

ентусиаст
Аватар
Кара: мел
Мечтае да кара: танк

Мнение от XaMaB » 15 Юни 2009, 15:43

miroslav4ev написа: :shock: откъде е тая количка....дай инфо на ЛС, ако може, плийс.

От камор :mhihi:
Да има едно ново бмв поне вкъщи...
Кой ми затри подписа, за неспазване на правилата, при условие че подписа ми беше по-стар от правилата

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е34 М5
Мечтае да кара: ВЕЧЕ МЕЧТАТА СИ Я КАРА
Детайли за колата: БМВ М5 3.6 315 КОНЯ ЗЕЛЕН МЕТАЛИК

Мнение от KON4ETO » 16 Юни 2009, 16:57

miroslav4ev написа:8)

Жива и здрава да тие и само да ви радва.

Мойта фенка е на три месеца и като почне да се дере лелелеле спасението :arrow: облича я майкаи по най барзия начин качваме я в колата. Искра на бавареца и как запаля се едно сам и дал хапче за реването и така през вечер се возиме ис квартала иначе няма спокойствие :P :P :P :P :P :P :P :P :P
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е34 Alpinweis Е39 Silver
Мечтае да кара: BMW с несвалени наелони на седалките!
Детайли за колата: С Vanos без Vanos - все М50В20

Мнение от intention » 16 Юни 2009, 17:47

Да са ви живи и здрави децата колеги

от сега като ги закърмите с любовта към марката
като пораснат дори и финансовата криза трудно ще гинакара да стъпят в друг автомобил
Jordana написа:Аурата на класиките от 80те години леко е претопена в морето от безлични возила .

младши ентусиаст
Аватар
Кара: '98 525 TDSA
Мечтае да кара: E39 M5

.

Мнение от monogamnia » 10 Авг 2009, 9:24

уникални са... живи и здрави да са ви.
начо бу :bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E30 320i coupe

Мнение от Simmargal » 10 Авг 2009, 10:16

Образи и сладури от всякъде. Нека са ви живи и здрави!!! И аз имам подобен случай. Малките ми братовчеди са момче на 7 вече и момиче на 4 не направани . Преди година, година и малко, един следобед си седим в парка и нещо с вуйчо ми си говорехме за колите. Малкият естествено почна с Астън Мартин, Мерцедес и т.н. (вече е в правия път) и идва малката (тогава на 2г и половина някъде) и казва на брат си: Бопппчо ти не разбира, аз иска вено (червено) бембе (изрично е с едно "Е"). Получи се доста комична ситуация, така че и нея скоро я чака рег :mhihi: :mhihi: :mhihi: Големи сладури са малките!!! Как ги измислят...?! Само те си знаят. :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 1996 318i, 1987 318i M10B18
Мечтае да кара: E30 M3
Детайли за колата: 1996-та е36 318 М43В18, 2000-а Е36 компакт М43В19, 1987-ма Е30 М10В18 Л-джет

Мнение от michev » 18 Авг 2009, 20:49

Синът ми, който е на година и половина учудващо за мен намира колата без проблем на паркинга пред блока, а оня ден, случайно може би, но завел майка си право до нея на паркинка на кауфланд, верно нямаше много коли, ама не като пред блока. Той си има и специален ритуал - първо задължително се опитва да вземе емблемата от предния капак, след това здраво разклаща бъбреците /кога ли ще ги изтръгне от щипките/ , а после през джантите за ужас на майка си бърка до дисковете и се омазва целия с феродовия прах.
only rear wheel drive

ентусиаст
Аватар
Кара: е36 32*<0>5

Мнение от Prekysvach » 18 Авг 2009, 21:38

аз като съм бил на 3 4 годинки съм намерил някъде на улицата една емблема и оттогава досега за мен други коли е нямало скоро я мернах тая емблема една олющена такава ама оригинална :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 328i

Мнение от Leon » 19 Авг 2009, 9:48

Моята дъщеря произнася Бе Ем Ве с такова ударение на Ве и патос в гласа, че всеки път ми подскача помпичката на кръв... А като минаваме през голям паркинг и безпогрешно разпознава бмв-та... Само още се затруднява кое е на тати и кое на мама и като я питаме на кого е таи кола, тя казва "моята"...
Never mistake motion for action...

Потребител
Аватар

Мнение от badmojo » 20 Авг 2009, 10:25

Страшни са тези малките.
Аз като си купих "Биембе" -то и отидох да го покажа на брат си и децата му много се изкефиха, защото на задната седалка има две фабрични столчета за деца (излизат от седалката). Возих ги наляво надясно и после, малката принцеса на брат ми много се вдъхновила и една седмица, де що види някой познат, казвала "А пък чичо си купи нова кола - синя - БеЕме". Те хората не ме и познават, но малката да им каже - да знаят :)

И така, да са живи и здрави, да ни радват, пък то е ясно - колата е една - "Биембе"
Изображение
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: БМВ 325 ТД '93
Детайли за колата: тъмно син металик

Мнение от miroslav4ev » 20 Авг 2009, 11:04

Те хората си мислят, че съм някъв шофьор или състезател....детето все разправя: "тати кара начо бу"...учителките в яслата като ме видят и се ухилват и питат къде е "БУ-то" :mhihi:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: e46 Touring

Мнение от yarov » 21 Авг 2009, 14:24

miroslav4ev написа:
hemicharger написа:хахахаха... аз трябва да респектирам сестра ми защото вози моя племенник в количка Макларън :mhihi:

Жена ми е фенка на Маклараните, ама ние с малката сме за БМВ-тата
Jim Beam написа:Да е жива и здрава.
В моя блок живее един фърфалак на максимум 2 годинки и като паркирам ако ме види дърпа майка си и вика: "Биембе, Биембе" :mhihi:
Изпълва ме направо

Сега я уча на Бе-Ем-Ве, ама още не вдява :mhihi: :mhihi: :mhihi:
mladfen написа:Моята дъщеря като стана на 3г спря да казва НАЧУ БУ, еволюира и мина по висок стадий, вече сме на НЕ НАЩУ БУ ТАТЕ, ТОВА Е МОЙТО БУ
Та такива неща и теб колега те очакват, само да са ни живи и здрави на колко такива подобни бисери ще се смеем

И аз и се чудя откъде ги измислят тези думички...мислехме да и направим речник с майка и.
Примери:
Дюка (вода)
Бики (бисквитки)
Мако (мляко)
Чета (крачета)
Таляй чите (затваряй очите(това е от яслата))
Марс на тената (марш на стената(това е от яслата))
Кия и мати (ракия с домати)
Оче (още)

EEEEEE това с Кия-та и Мати-те ме разби - респект!!!
"... няма такава сила на света, която да спре оная луда глава, която сама е решила да се отдели от тялото си ..."

!!! на година и 1 месец моето зверче вече познава перката и казва "БЕ Е МЕ", "БЕ Е МЕ", "БЕ Е МЕ", "БЕ Е МЕ", "БЕ Е БЕ", "БЕ Е МЕ" ... - ЯКО
!!! а другото няма още и 1 месец - да видим кога ще познае перката

ПредишнаСледваща

Назад към Страхотни истории