нещо белотче
Модератор: Общи модератори
- Spit-Fire
- Scrapyard user
-
- Кара: Peugeot 3008 + Yamaha Tracer 9GT
Ако има място идвам
Едит: Аз съм с госта - представи се

Едит: Аз съм с госта - представи се

The person who risks nothing, does nothing, has nothing, is nothing, and becomes nothing. He may avoid suffering and sorrow, but he simply cannot learn, feel, change, grow or love. Chained by his certitude, he is a slave; he has forfeited his freedom. Only the person who risks is truly free.
- 6per40
- младши ентусиаст
-
- Кара: "пъргава" 316-ка
- Мечтае да кара: IS-ka
Хубаво ще се представя, ама ти що така изригна като четник на въстание последната игра
.. испанеца реванш?

- Spit-Fire
- Scrapyard user
-
Ми имах картите ама ме спря много злобно с тея пики и аз се оаках доста признавам 

The person who risks nothing, does nothing, has nothing, is nothing, and becomes nothing. He may avoid suffering and sorrow, but he simply cannot learn, feel, change, grow or love. Chained by his certitude, he is a slave; he has forfeited his freedom. Only the person who risks is truly free.
- 6per40
- младши ентусиаст
-
uCnaHeTcA написа:krystal написа:Вие двамцата ли бихте?
Ае честито.![]()
Мноо бързо играете, аз се стреснах..
От бързите сме ние![]()
![]()
Не питай в какво, че не се казва, а показва... Как да е , нема значение, аз излизам , приятна Ви вечер... По-късно ако сте още тук, може пак
Свиркайте, само дано не ни заключат темата..

- ///milko way
- ентусиаст
-
- Кара: не кара пил-ама пий карал
uCnaHeTcA написа:Хехе, последното раздаване, чак се накефих на макс
Милкоуей , честито![]()
![]()
![]()
голям тандем сме

-изллезнах,защото гледам,че Кристалчето ни беше постоянен наблюдател и реших джентълменски да отстъпя мястото

Bcu4ko cBъP|_|_|Ba Do5pe.Ako He|_|_|_o cBъP|_|_|u 3/\e,To npocTo He e cBъp|_|_|u/\o!
///milko way написа:uCnaHeTcA написа:Хехе, последното раздаване, чак се накефих на макс
Милкоуей , честито![]()
![]()
![]()
голям тандем сме![]()
-изллезнах,защото гледам,че Кристалчето ни беше постоянен наблюдател и реших джентълменски да отстъпя мястото
Ооо, Благодаря.

На мен и така си ми беше добре, така или иначе никога не съм играла през нета белот и само щях да преча..

Така като гледам се търсят желаещи за втора игра..

- 6per40
- младши ентусиаст
-
Spit-Fire написа:Ми имах картите ама ме спря много злобно с тея пики и аз се оаках доста признавам
за оакването трябва наказние... за наказание утре да има някоя от страхотните ти истории

- Spit-Fire
- Scrapyard user
-
И аз тва си мисля, за това веднага да се донесат 2 играча, че да разцъкаме да се вдъхновя