Кой се е качвал пиян зад волана ?
Модератор: Общи модератори
- The Stig
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: '00 e39 530dA
- Мечтае да кара: самолет
Re: Кой се е качвал пиян зад волана ?
карам пил редовно(над допустимото). Пиян - рядко. Както каза един колега по-долу единствено КАТ ми пречи да карам пил.
И да - когато съм пил си го знам. Не си мисля, че съм пълноценен шофьор ограничавам скороста и се оглеждам повече. Също и не правя изпълнения.
Незнам, може би е това, че алкохола влияе по различен начин на шофьорите. На мен не ми пречи. Даже по ме е страх от недоспиване отколкото от алкохол.
И да - когато съм пил си го знам. Не си мисля, че съм пълноценен шофьор ограничавам скороста и се оглеждам повече. Също и не правя изпълнения.
Незнам, може би е това, че алкохола влияе по различен начин на шофьорите. На мен не ми пречи. Даже по ме е страх от недоспиване отколкото от алкохол.
- kakata s cicite
- Потребител
-
- Кара: чужди
- Мечтае да кара: поне шест в редичка
На мен алкохола не ми пречи на кормуването 

Trans penem mihi est
kakata s cicite написа:На мен алкохола не ми пречи на кормуването
Естествено, не ставай смешен!

[quote="RSxRacer"][/quote]
Да не става въпрос за едно момче с рено ?
- RSxRacer
- вълкодав
-
- Кара: go na 3ki :)
kiro_320 написа:RSxRacer написа:
koe точно дали става въпрос за едно момче с рено ?
20 кинта Рушвет,50 кинта Бензин, 100 кинта Задни Гуми - Да си в www.BMWPower-bg.net БЕЗЦЕННО
www.bizzart.info

www.bizzart.info

RSxRacer написа:Пресен случай от снощи с 1.41 на мой приятел в 2:00 посреднощ.Сега ми е сърдит,защото познавах и двамата катаджий... Половината КАТ тука познавам и всички са ми казали,че хванат ли ме с алкохол изобщо да не ги търся... Чакам резултатите от кръвната,но поне 6 месеца ще е без книжка въпреки,че му е първо наказание за алкохол. Сега и без работа ще остане и без книжка. Мислете с тия глави да еба...
За това

- Ivo_Borisov
- старши ентусиаст
-
- Кара: E39 530D
The Stig написа:карам пил редовно(над допустимото). Пиян - рядко. Както каза един колега по-долу единствено КАТ ми пречи да карам пил.
Точно недоспиването играе същата роля като изпиването на няколко питиета.Ама виновните при инциденти заради намалени от недоспиване или умора реакции никой не ги преследва.

- RSxRacer
- вълкодав
-
- Кара: go na 3ki :)
kiro_320 написа:RSxRacer написа:Пресен случай от снощи с 1.41 на мой приятел в 2:00 посреднощ.Сега ми е сърдит,защото познавах и двамата катаджий... Половината КАТ тука познавам и всички са ми казали,че хванат ли ме с алкохол изобщо да не ги търся... Чакам резултатите от кръвната,но поне 6 месеца ще е без книжка въпреки,че му е първо наказание за алкохол. Сега и без работа ще остане и без книжка. Мислете с тия глави да еба...
За товаче един познат на същия хал.. по същото време
не е същия...
20 кинта Рушвет,50 кинта Бензин, 100 кинта Задни Гуми - Да си в www.BMWPower-bg.net БЕЗЦЕННО
www.bizzart.info

www.bizzart.info

- КироКиров
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: ски през лятото
- Мечтае да кара: Форд ескорт '84-та
- Детайли за колата: убаа
Аз даже като съм пил карам по-добре, даже и вредните емисии на автомобила са по-малко.
- Azidaha
- младши ентусиаст
-
- Кара: зеленият крокодил Лакоста
- stozashto
- младши ентусиаст
-
- Кара: каквото изпадне...
- Мечтае да кара: safety car, самолет, мотор
- Детайли за колата: тотална щета...
Ако една малка глътчица, колкото за ритуала при първата наздравица, се смята за "пил", значи съм при "да"-тата.
Иначе да се приберем живи и здрави има задължително предимство и пред други неща, не само пред пиенето. То пък едно пиенеее...
П.П.
Ти май си от киборгите...

Иначе да се приберем живи и здрави има задължително предимство и пред други неща, не само пред пиенето. То пък едно пиенеее...

П.П.
acho.rs написа:... А по принцип колкото и да съм пил (над шише перлова) никога не се завалям - мога да направя лястовица , да пиша на компа бързо без грешка и тн . Просто не ми влиа на равновесието и мога да се концентрирам . Е естествено , че ми се повдига и понякага "излиза" , но за каране , нямам проблеми . Само милиционерите ме спират да карам пил .
Ти май си от киборгите...

"... _ _ _ ..."
- justboy
- Олдскул фен
-
- Кара: Строявайки пешеходците по тротоарит
- Мечтае да кара: E34 + s62 ]:)
Веднъж само се е случвало, просто обстоятелствата го налагаха... Ужас, пак добре, че само 2-3 км се наложи да карам, колкото да се покрия...

E34, E38
- CLERO
- Потребител
-
- Кара: Honda Civic
- Мечтае да кара: BMW E30 M power/E46 M power
justboy видеото в подписат ти е много гадно но въпреки това призовавам всички ако можете сложетего и във вашите подписи за да го виждаме постоянно и да караме мо полека извинявамсе за поста че не е по темата но ме изби на чувства 

Карт.писта Плевен 51сек.80стотни
http://www.vbox7.com/play:c97f3de0
http://www.vbox7.com/play:c97f3de0
- acho.rs
- старши ентусиаст
-
- Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d
Ivo_Borisov написа:The Stig написа:карам пил редовно(над допустимото). Пиян - рядко. Както каза един колега по-долу единствено КАТ ми пречи да карам пил.
Точно недоспиването играе същата роля като изпиването на няколко питиета.Ама виновните при инциденти заради намалени от недоспиване или умора реакции никой не ги преследва.
Абсолютно съгласен съм - недоспиването е същото като опиянението.То нали тва е напиването - нито спиш , нито си буден .
незнам кой се е качвал пиян ама аз трезвен не се качвам да карам