Отечествен фронт

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: e36 94
Мечтае да кара: X5

Отечествен фронт

Мнение от sladkotobeb4e » 17 Окт 2009, 18:56

Потресена съм , нямам думи за ситуацията в милата ни родина . Човек убил други хора в катастрофа продалжава да си кара колата и е на свобода . Трябват ни Крумови закони това е :|

младши ентусиаст
Аватар
Кара: ги да го гледат

Re: Отечествен фронт

Мнение от ME4KY » 17 Окт 2009, 19:11

sladkotobeb4e написа:Потресена съм , нямам думи за ситуацията в милата ни родина . Човек убил други хора в катастрофа продалжава да си кара колата и е на свобода . Трябват ни Крумови закони това е :|

е то неска не е ли за тия по светофарите с 300 :dunno: ше го изтегля кат го качат
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от driver69 » 17 Окт 2009, 19:15

Мислех, че колегата, който постна новината, само трупа мнения. А то какво се оказа... :|

ПС: Колега, извинявам се!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е46 320i
Мечтае да кара: БМВ и в отвъдното!
Детайли за колата: Мууудна красавица, но си го изкарвам на служебната

Мнение от titto » 17 Окт 2009, 19:18

От къде да го сваля да го гледам?
Изображение
--------------------------------------------------------------------------------------------
Е12-M535i;Е30-318;Е34 Touring 525 TDS;Е36-318iS;Е46 320i
"FWD е като жена с малки ци.и-върши работа, но няма КЕФ...!!!"

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от ME4KY » 17 Окт 2009, 19:20

titto написа:От къде да го сваля да го гледам?

още го няма качено!!!ще сложа линк като се качи някъде
http://zamunda.net/details.php?id=192601&hit=1 :yes:
Последна промяна ME4KY на 17 Окт 2009, 19:21, променена общо 1 път
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от titto » 17 Окт 2009, 19:20

ME4KY написа:
titto написа:От къде да го сваля да го гледам?

още го няма качено!!!ще сложа линк като се качи някъде
:yes:
Изображение
--------------------------------------------------------------------------------------------

старши ентусиаст
Аватар
Кара: N42B20 с ръкавици
Мечтае да кара: Spitfire

Мнение от Archangel » 17 Окт 2009, 19:57

Бе Карбовски си го знаем, че малко обича да украсява с въз-черни нотки всичките си разкази в това предаване.
Харесвам го де, за тази история не знам, но за повечето епизоди на предаването му човек трябва да се настрои да отсява малко изложените факти и теории.
Rainbow shaker,
On a stallion twister,
Bareback rider,
On the eye of the sky,
Stormbringer coming down,
Meaning to stay,
Thunder and lightning,
Heading your way..

ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: колело

Мнение от FaceOff » 17 Окт 2009, 20:03

sladkotobeb4e написа:Потресена съм , нямам думи за ситуацията в милата ни родина . Човек убил други хора в катастрофа продалжава да си кара колата и е на свобода . Трябват ни Крумови закони това е :|

Наистина беше потресаващо, нямам думи..Отговора на всички беди в малката ни държавица е един, и той е КОРУПЦИЯ!
По цял свят я има, естествено то да не сме я измислили ние, но мащабите и тук са огромни, от най-ниските нива на държавната администрация и служители, за съжаление до най-високите...Имах малка надежда в новото правителство и мнозинство в парламента, малко по малко обаче и тая надежда я губя, дано не съм прав и времето да покаже , че наистина са заслужавали доверието, което сме им гласували.
А по темата, и защо корупцията е в основата на всичко, ами без корупция тоя циганин нямаше да има книжка най-малкото, и на втория път като го спрат да кара без такава, щеше да влезне в затвора, е то затова и законите ни първо трябва да се променят.

оптимист-неверник
Аватар
Кара: старо Е 34
Мечтае да кара: ново Е 34
Детайли за колата: най- добрата

Мнение от ktv » 17 Окт 2009, 20:23

Вчера минах през Нова Загора и днес като гледах предаването се същисах :shock: . Абсурдистан абсолютен!
Едно е да искаш, второ е да можеш, а трето и четвърто е да го направиш!

ентусиаст
Аватар

Мнение от AcOrP » 17 Окт 2009, 22:50

Крумови закони ? Колежке представи утре си караш в града с 50 и някой пиян ти излиза буквално в последния момент пред колата. Убиваш го на место и после какво да лежиш цял живот ли ? Това ще върне ли човека ? Това ще помогне ли на някой ? Не говорим за случей в които шофиора е пиян,кара неизправен автомобил или несъобразена скорост или нещо подобно. Говорим за нещастен случей, според мен законът трябва да бъде според ситуацията да има съдебни заседатели които да талкуват закона според ситуацията и други фактори... А не да разчитаме на някви съдии прокурори и адвокати дето само се чудят как да разтълкуват закона в полза на тоя които плаща повече...

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от ME4KY » 17 Окт 2009, 23:14

!!!! САМО ЕДНО ЩЕ ВИ КАЖА !!!! докато не ви дойде на главата няма да разберете какво е :ranting: са ша ви дам един пример за правосъдието !! преди време вечерта се наложи спешно да се ходи до созопол и си тръгваме ние (пича дето кара беше изпил 1 бира) тръгваме си ние стигаме до там и на връщане маалко след като се излезе от созопол има едни дълги завой (за който не знае имаше ремонти и разширяване на пътя преди 3-4 години и имаше посредата на платното подпряни знаци на камъни високи по 1-1.50) и както излизаме от широкия завои насреща отсреща МЕРЦЕДЕС НА ДЪЛГИ а камъните идваааааат идваааааааааат идвааааааааат :help: даже и аз ги видях преди да се ударим със 160 в тех :censored: :paranoid: спряхме ние след 50-тина метра спира и мерцедеса.....слиза пича...ЩО КАРАШ НА ДЪЛГИ БЕ ОНЯ ВИКА аа нема нищо такова :dunno: :dummy: :dummy: :dummy: (няма как да се докаже че сме се ударили заради него,шото нашия ПИЧ има алкохол па оня нема....и.,.... :ranting: :censored: ) и му викаме тръгвай ко да са разправяме и звъним да идват да на теглят (аз междувременно съм строшил предния джам с кратуна ДА БЯХ С КОЛАН ама габаритите ми не са за него :nono: бях го пукнал НАЙ ГОРЕ НА МИЛИМЕТЪР ОТ ГРЕДАТА :wave: ОЩЕ МАЛКО И ....) ПИЧА дето идва да на дърпа дойде закачихме са и тръгнахме :ok: ама след малко изодзадзе :cop: спираме ние ...няма представяне няма нищо викат ко стаааааа тука ВЕ ала бала викат ся ша духаш :paranoid: духа пича и айде към созопол :paranoid: :conf: като му излезе решението на съдъ :ranting: 6 месеца без книжка глоби млоби :censored: :ranting: от колата НИЩО не става :dunno: така че сами си правете изводите
за тоя дето се е блъснал заради ДЪЛГИТЕ на някои друг в нещо което всъшност е нищо и няма жертви освен колата ПЛАЩА И МУ ВЗИМАТ КНИЖКАТА :ranting: :censored: а за тоя дето ТРЕПЕ ХОРА даже и книжката не му взимат И СЛЕД КАТО Е НАПРАВИЛ ВТОРА КАТАСТРОФА ПАК НЕ МУ ВЗИМАТ КНИЖКАТА И ДАЖЕ НЯМА 1 ДЕН ЗАТВОР :censored: :censored: :censored: :censored: :censored:
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от [Georgi] » 17 Окт 2009, 23:23

ME4KY написа:даже и аз ги видях преди да се ударим със 160 в тех

:kuku:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от titto » 17 Окт 2009, 23:24

ME4KY написа:!!!! САМО ЕДНО ЩЕ ВИ КАЖА !!!! ...........
(аз междувременно съм строшил предния джам с кратуна ДА БЯХ С КОЛАН ама габаритите ми не са за него :nono: бях го пукнал НАЙ ГОРЕ НА МИЛИМЕТЪР ОТ ГРЕДАТА :wave: ОЩЕ МАЛКО И ....) [/color] :censored: :censored: :censored: :censored: :censored:
Евалата МЕчеее, поуката е вярна....!
Ма не е да не обичаш емотиконките бе, брааат!? :mhihi:
Изображение

ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: колело

Мнение от FaceOff » 18 Окт 2009, 0:29

ME4KY написа:!!!! САМО ЕДНО ЩЕ ВИ КАЖА !!!! докато не ви дойде на главата няма да разберете какво е :ranting: са ша ви дам един пример за правосъдието !! преди време вечерта се наложи спешно да се ходи до созопол и си тръгваме ние (пича дето кара беше изпил 1 бира) тръгваме си ние стигаме до там и на връщане маалко след като се излезе от созопол има едни дълги завой (за който не знае имаше ремонти и разширяване на пътя преди 3-4 години и имаше посредата на платното подпряни знаци на камъни високи по 1-1.50) и както излизаме от широкия завои насреща отсреща МЕРЦЕДЕС НА ДЪЛГИ а камъните идваааааат идваааааааааат идвааааааааат :help: даже и аз ги видях преди да се ударим със 160 в тех :censored: :paranoid: спряхме ние след 50-тина метра спира и мерцедеса.....слиза пича...ЩО КАРАШ НА ДЪЛГИ БЕ ОНЯ ВИКА аа нема нищо такова :dunno: :dummy: :dummy: :dummy: (няма как да се докаже че сме се ударили заради него,шото нашия ПИЧ има алкохол па оня нема....и.,.... :ranting: :censored: ) и му викаме тръгвай ко да са разправяме и звъним да идват да на теглят (аз междувременно съм строшил предния джам с кратуна ДА БЯХ С КОЛАН ама габаритите ми не са за него :nono: бях го пукнал НАЙ ГОРЕ НА МИЛИМЕТЪР ОТ ГРЕДАТА :wave: ОЩЕ МАЛКО И ....) ПИЧА дето идва да на дърпа дойде закачихме са и тръгнахме :ok: ама след малко изодзадзе :cop: спираме ние ...няма представяне няма нищо викат ко стаааааа тука ВЕ ала бала викат ся ша духаш :paranoid: духа пича и айде към созопол :paranoid: :conf: като му излезе решението на съдъ :ranting: 6 месеца без книжка глоби млоби :censored: :ranting: от колата НИЩО не става :dunno: така че сами си правете изводите
за тоя дето се е блъснал заради ДЪЛГИТЕ на някои друг в нещо което всъшност е нищо и няма жертви освен колата ПЛАЩА И МУ ВЗИМАТ КНИЖКАТА :ranting: :censored: а за тоя дето ТРЕПЕ ХОРА даже и книжката не му взимат И СЛЕД КАТО Е НАПРАВИЛ ВТОРА КАТАСТРОФА ПАК НЕ МУ ВЗИМАТ КНИЖКАТА И ДАЖЕ НЯМА 1 ДЕН ЗАТВОР :censored: :censored: :censored: :censored: :censored:

Аз ли нещо не разбрах, или.. :?: Абе пич, даваш ни се за пример ли кво :?: СЪС 160, НА ПЪТ В РЕМОНТ, НА ИЗЛИЗАНЕ ОТ ЗАВОЙ, НА ЕДНА БИРА (което при накои хора си е 0.5) и т.н. или май вие нещо си играехте на 'руска рулетка', па ти виновен оня с дългите???????????? :kuku:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от ME4KY » 18 Окт 2009, 0:57

kokobm написа:
ME4KY написа:!!!! САМО ЕДНО ЩЕ ВИ КАЖА !!!! докато не ви дойде на главата няма да разберете какво е :ranting: са ша ви дам един пример за правосъдието !! преди време вечерта се наложи спешно да се ходи до созопол и си тръгваме ние (пича дето кара беше изпил 1 бира) тръгваме си ние стигаме до там и на връщане маалко след като се излезе от созопол има едни дълги завой (за който не знае имаше ремонти и разширяване на пътя преди 3-4 години и имаше посредата на платното подпряни знаци на камъни високи по 1-1.50) и както излизаме от широкия завои насреща отсреща МЕРЦЕДЕС НА ДЪЛГИ а камъните идваааааат идваааааааааат идвааааааааат :help: даже и аз ги видях преди да се ударим със 160 в тех :censored: :paranoid: спряхме ние след 50-тина метра спира и мерцедеса.....слиза пича...ЩО КАРАШ НА ДЪЛГИ БЕ ОНЯ ВИКА аа нема нищо такова :dunno: :dummy: :dummy: :dummy: (няма как да се докаже че сме се ударили заради него,шото нашия ПИЧ има алкохол па оня нема....и.,.... :ranting: :censored: ) и му викаме тръгвай ко да са разправяме и звъним да идват да на теглят (аз междувременно съм строшил предния джам с кратуна ДА БЯХ С КОЛАН ама габаритите ми не са за него :nono: бях го пукнал НАЙ ГОРЕ НА МИЛИМЕТЪР ОТ ГРЕДАТА :wave: ОЩЕ МАЛКО И ....) ПИЧА дето идва да на дърпа дойде закачихме са и тръгнахме :ok: ама след малко изодзадзе :cop: спираме ние ...няма представяне няма нищо викат ко стаааааа тука ВЕ ала бала викат ся ша духаш :paranoid: духа пича и айде към созопол :paranoid: :conf: като му излезе решението на съдъ :ranting: 6 месеца без книжка глоби млоби :censored: :ranting: от колата НИЩО не става :dunno: така че сами си правете изводите

Аз ли нещо не разбрах, или.. :?: Абе пич, даваш ни се за пример ли кво :?: СЪС 160, НА ПЪТ В РЕМОНТ, НА ИЗЛИЗАНЕ ОТ ЗАВОЙ, НА ЕДНА БИРА (което при накои хора си е 0.5) и т.н. или май вие нещо си играехте на 'руска рулетка', па ти виновен оня с дългите???????????? :kuku:

ако четеш внимателно ще разбереш че е било вечерта и завоя е бил дъъъъъъъъъъъъъъъълъг дълъг бе като на магистрала :dunno: ко толко има ти на магистрала одил ли си :driving: :dunno: ее човек да не ви опише някои случка :ranting: все ще има някои недоразбрал и недопрочел и ще се окаже недоволен
Изображение

Следваща

Назад към Извън Темата