:: Случаи на некоректни потребители във форума ::
Модератор: Търговски модератори
- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
Re: :: Случаи на некоректност ::
mad_presley написа:Ебах та гадното нахално копче.
Какво стана като ходихме при Тони и той зареди поне 3 файла, коит ти си му изпратил...едно нищо.Само дето сте му запалили телефона на човека него ден за тази кола.И какво стана като от боклуците дето ги изпрати на Тони нищо не излезе, да не би да си върнал парите...
Абе ти си бил много гаден и долен измекяр...
И за твое сведение овцо тъпа, Лъчо оправи колата и то по телефона, като обясни на ivanov 530d как да си върне изтрития софтуер с "китайския" GT1....Ама ти си толкова плитък мозък, че едва ли можеш да разбереш какво ти написах току що
Ти си за "награда", да знаеш... при положение, че не става дума за твоята кола или за нещо конкретно/директно за теб, да обиждаш по подобен начин "ей така просто".... някси не ти прави чест. Не ме интересува кво се е случило... помисли си за отношението ти. Пък нека Админ-ите те мислят... Вие го обърнахте на кварталната кръчма...
- Ilko Ivanov
- некъв ентусиаст
-
- Кара: F02 750iL
Mollov,защо не погледнеш по-внимателно "изказванията" и на човека който толкова много защитаваш - V-max???
- Mollov
- Мародератор
-
Аз относно V-Max вече написах.... преди няколко дни... както виждаш в момента коментирам директно отношението на "mad_presley", което определено нито е на ниво, нито пък показва нормално отношение...
Ама ти понеже продължаваш да го дъвчеш това, що не питаш Лъчо кво мисли и за твойто отношение по случая... ама верно го питай... да ти обясни...
Ама ти понеже продължаваш да го дъвчеш това, що не питаш Лъчо кво мисли и за твойто отношение по случая... ама верно го питай... да ти обясни...
- Ilko Ivanov
- некъв ентусиаст
-
- Кара: F02 750iL
Аз отдавна съм спрял да "дъвча" случая ! Даже нещо повече - той е приключен за мен ! Какво мисли Лъчо не знам,но съм му много благодарен
В благодарение на него и човека от ДаруКар с който ме свърза си възстанових уш изтрития софтуер на колата . Процедура която отнема 10-15мин. за която V-max взе 400лв 

- Mollov
- Мародератор
-
Ае ти уж си спрял, ама виж че пишеш... уж отговаряш на моите "опити" да защитавам Владо... за което изобщо не ми влиза в работата какво сте били направили, ненаправили, кой, кво и т.н... за мен е важно да се държи нормалният тон във Форума и да не се получават подобни вербални изцепки... и когато няколко човека вкупом почнат да "сер@т" в определена тема, на мен ми влиза в "работата"... поради това се поинтересувах за кво иде реч при тази ситуация... другото съм го казал вече, така че спрете (ако обичате) да ме спрягате като защитник на Владо в опитите ми да ви накарам да престанете да серете във форума..
Но понеже ти явно (уж) си спрял и за теб темата е приключена... обясни го (ако можеш) и на двамата си адвокати, ако трябва нека и те да говорят с Лъчо (ама си поприказвайте така... прилично време... както аз, дето говорих 40 мин с него по телефона за да си изясня няколко положения) и после може пак да коментираме... ма не с някви прости и "низки" изказвания, ми като големи хора... щото и ти не си светец, ама май не щеш да го признаеш.
Щото цялата тая ситуация почва да излиза извън контрол, като не казвам, че ти си причината, ама явно адвокатите ти са взели нещата присърце и използват всяка ситуация (както и разни глупави писания в Е60/Е87/Е90) раздела и т.н.... то бива, бива, ама накрая.... аман.
Но понеже ти явно (уж) си спрял и за теб темата е приключена... обясни го (ако можеш) и на двамата си адвокати, ако трябва нека и те да говорят с Лъчо (ама си поприказвайте така... прилично време... както аз, дето говорих 40 мин с него по телефона за да си изясня няколко положения) и после може пак да коментираме... ма не с някви прости и "низки" изказвания, ми като големи хора... щото и ти не си светец, ама май не щеш да го признаеш.
Щото цялата тая ситуация почва да излиза извън контрол, като не казвам, че ти си причината, ама явно адвокатите ти са взели нещата присърце и използват всяка ситуация (както и разни глупави писания в Е60/Е87/Е90) раздела и т.н.... то бива, бива, ама накрая.... аман.
- mad_presley
- старши ентусиаст
-
- Кара: E39 M5
Mollov написа:... както виждаш в момента коментирам директно отношението на "mad_presley", което определено нито е на ниво, нито пък показва нормално отношение...
Прав си, избухнах по най-тъпашкия начин с драсканици по форуми, дето най-го мразя и аз, но пък и провокацията си беше на ниво.
Няма проблеми, наказания си понасям и не претендирам към тях, когато съм нарушил правилата на форума.
Повече дразни това, че към некоректните не се предприема нищо подобно и в случая въобще не визирам v-max, а повечето описани в тази тема с доказана вина.
- Mollov
- Мародератор
-
Това, че липсва изявен начин за прилагане на по-ефективни наказания спрямо "некоректните" е от ясно, та по-ясно... ама както се сещаш, реално няма почти никакъв механизъм, според който да могат да станат нещата на някакво по-сериозно ниво от това да се приложи BAN или нещо такова (и въпреки това, масово се регват отново и кервана тръгва отново)... щото реално в тази общност тука, наречена Форум на BMW Club Bulgaria (както и другите форуми) реални и видими наказания или предприети действия няма как да се случат, освен ако не се премине към саморазправа или някой реши да предприеме легални стъпки за подвеждане под отговорност... но вероятно няма за кво да ти ги казвам тия неща, и сам можеш да се досетиш.
- mad_presley
- старши ентусиаст
-
- Кара: E39 M5
Mollov написа:Това, че липсва изявен начин за прилагане на по-ефективни наказания спрямо "некоректните" е от ясно, та по-ясно... ама както се сещаш, реално няма почти никакъв механизъм, според който да могат да станат нещата на някакво по-сериозно ниво от това да се приложи BAN или нещо такова (и въпреки това, масово се регват отново и кервана тръгва отново)... щото реално в тази общност тука, наречена Форум на BMW Club Bulgaria (както и другите форуми) реални и видими наказания или предприети действия няма как да се случат, освен ако не се премине към саморазправа или някой реши да предприеме легални стъпки за подвеждане под отговорност... но вероятно няма за кво да ти ги казвам тия неща, и сам можеш да се досетиш.
Една система за рейтинг на потребителите би била достатъчна.
Знам, че не е тук мястото за обсъждане на такива въпроси, но на там тръгна разговора

- LUCIFER'S
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39 '02 530d
Абе дечко ти заслужаваш наистина да те оритат едно хубавичко... Кого плашиш с оръжие ти бе коркова тапо. Ела се опитай на мен да ми изкараш оръжие...комплексарчо да видиш аз как ще те очаткам набързо. Наври си го в гъза и се гръмни, че ми писна да ми пишат хора, на които си слагал чипове какво може да им стане ако са като на Иванов. Тъпо измеке си и крадец!!! Слагай си глупавите чипове, лъжи хората и си мисли че се занимаваш с профи тунинг. ИЗМЕКЯР!!!
Fortuna fortes metuit, ignavos premit.
- V-max
-
-
- Кара: E30 318hi ---> E30 328ihA
- Детайли за колата: Бърз, здрав и безумно чист , това е моят автомобил :) Съвсем скоро M52B28 inside :DD
Aйде още един с 2 ника , колко ли IPта .... Ти пък кой беше в цялата случка бе чичо Вальо
Ударил си 2 ракии и се почуства длъжен да захраниш и ти , макар и да нямаш каквото и да е , дори повърхностно отношение .... Не за пръв път заплашваш , за твое щастие админите те подминават , сигурно им е писнало да се разправят с тебе. И за последно уточнявам - с пистолета никой не заплашвам , той ми е за такива зли овчари дето зъби и бъбреци ги нямат за нищо - изцяло за самоотбрана
Айде наздраве и със здраве

- VRPerformance
- ентусиаст
-
- Кара: Дизели
V-max написа:Само ми е чудно как така ви съвпадат айпи адресите на двамата, като единия е в Русе, а другия във Варна
Не ми се иска а вярвам, че колегата VRPerformance си е регнал втори ник за да си хвали стоката и да петни името на конкуренцията по такъв нелоялен начин.
хахнищо чудно предвид провансалския му манталитет
![]()
колкото до по-горните подмятания = не съм се покрил , защото никой от вас не ме е търсил и определено смятам случая за приключен. Видя се на всеослушание истинското положение на нещата и дори събралата се агитка не можа да пребори фактите
ПС - мисля че му се полага особено внимание за направената "грешка" , и аз разполагам с няколко IP адреса , но никога не бих си позволил тайно да злепоставям някого, камо ли да си регистрирам друг юзър нейм

VRPerformance написа:Много се радвам че ме намеси и мен за да покажа на хората че грам нищо не става от тебе...V-max написа:мерси колега , то в темата за Некоректните се видя колко струват тези голословни обвинения от надъхани и скоро-образовани ламери като мед-пресил и МРВерформанс или както там се именувала тази мижитурка. Само тази седмица поправих още 3 софтуера правени по безобразен начин и ще продължавам да коригирам и за в бъдеще . Просто на нас отдавна са ни ясни нещата , колкото и да е неприятно за скоро пръкналата се конкуренция и враждебно настроените от публиката . Радвам се , че този случай е прост пример , радвам се че и колегата е доста доволен и може реално да сподели мнение , придобито директно от контакт с нас , а не индиректни клавиатурни нападки
1.Казваш че някой от клиентите който си търсят правата,били те обидилия виж,аз къде съм казал нещо лошо за теб,макар да знам че си най-големия измекяр
вижда се от този пост кой как почва да говори и точно ти си този който започва с обидите,защото когато си насран просто няма какво друго да кажеш
![]()
2.Аз несе бия в гърдите че се занимавам от 10години с чиптунинг,за разлика от тебе и мисля че от тези 10години,9 от тях само си сънувал чипове
3.Ти си такъв Лъжец,Мошенник и какво ли още не,че от хора като теб ме е срам да кажа че се занимавам с чиптунинг
LET's fly написа:да кажа и аз нещо за тази Омега (предполагам за тази от ВТ става дума нали?) . Същият софтуер , който сложихме първия път съм го слагал на 4-5 други Омеги и от тях няма никакви оплаквания (както беше и от теб в началото - спаднал разход и по-добра динамика) . След това получих обаждане с оплакване за висока температура . В последствие изпратих коригирана версия с намалено гориво -> не знам дали е сложен този 2ри вариант , но от тогава не получих повторно обаждане . Наистина не вярвам чиповете да са били проблема на тази кола - ако беше така щеше да е уморена още първото лято...
Имайте предвид , че от кола до кола разликите в състоянието са невероятни. Друг е момента , че ако си душманин и без чип ще умориш мотора... Все неща , които остават в сянка , на фона на "майсторските" изказвания от типа "чипа е проблема" , които за жалост преобладават в повечето "добри" сервизи..
ПС - това, че сам правя софтуера много ме ласкаят, уви за жалост това не е толкова простичко
LET's Fly = V-max = Vi_max или както се подвизава тази мижетурка![]()
Това е от тази тема: http://tuning.bg/forum/viewtopic.php?f= ... 3&start=15
в която най-вероятно отново за пръв път му се е случила 'беля' с неговие тунинг софтуери,който той пише че ги прави сам от тази тема,а във форума стана ясно че някой друг му ги прави,което ще рече че ЛЪЖЕ хората в зависимост от това как го устройваV-max написа:
Второ аз никога не слагам готов софтуер на никоя кола и това е практика от години , както и в случая всичко беше направено по изваденото от колата. Проблема е именно тук , в уменията на твоя приятел , които проблеми вие искате сега на мен да припишете . Той е ОСРАЛ всичко първоначално с ъпдейта , който е направил с ГТ1то , а после е решил с моя тунинг да оправя проблема![]()
Забележете големия тунер който се занимава с чипове повече от 10години,как умело лъже,ТОЙ НИКОГА НЕ СЛАГА ГОТОВ СОФТУЕР,че чак с големи букви го е написал да се откроява....
4.На тебе нети ли стана ясно че нетрябва да се заяждаш с хора като мен,особенно когато неги познаваш и незнаеш умствения им багаж колко е.... още от предните постове трябва да ти стане ясно че мога да те усера във всеки един момент,защото глупостите който пишеш ми показват колко си зле и досега просто добрия ми характер и толерантността ми,са ме спирали да те усера....повечето хора неги разбират нещата,познават теб,а мен не!и имат теб за ориентир,което за мен си е голяма грешка!досега несъм ти бил конкуренция,несъм бил на никой тунер от софия,защото разстоянието русе-софия е доста голямо![]()
Мога да извадя още много материал,като този: http://www.vwclub.bg/forum/viewtopic.ph ... 9&start=75
в който именно ти почваш да си показваш лайнярския характер![]()
мога да изкарам още много такива линкове и от чужди сайтове в който ''ревеш'' след поредния твой провал,като всеки пат пишеш че небил твоя,а на някой твой колега...неми се иска да коментирам и това че МОЕТО мнение е,че ти си ВИНОВЕН за сегашния проблем и най-малкото като си такъв баровец:V-max написа:някои от тях са купени с 4ри цифрени суми в евро
няма да те саборят 400лв и сега дане беше максимално усранама това няма как да стане,понеже си АЛЧЕН!!!
Хвалиш се че си направил 1000 такива 530д-а а нямаш толко мозак да седнеш пред комп-а и да сравниш файлове на автоматите и ръчките,то е нормално де след като ти не правиш файловете откаде толкова акъл за такава манипулация![]()
Жалък си братлезатова немисля да ти сипвам повече,въпреки че мога още многооо,ама и това е достатъчно за да ти стане ясно че направи голяма грешка като ме обиди
Въобще незнам кой е човека от варна,не е ЕДИН който е дошъл от там с такава кола и да си е тръгнал доволен че да се усъмня в нещо нередно,но след като V-max се включва толкова надъхан и ми говори за некви ИП-та дето аз хабер си нямам от тях....ми е ясна ква е работата...В-МАКС не ми се занимава с теб,повече от ясно ми е че си криминален от всякаде!!!ако си имал некви компромати срещу мен да си ги извадил след като аз ги извадих тези,а не след месец мислене къв номер да ми завартите да ми излизате с некви пълни глупости....явно си го планувал отдавна това нещо щом си събирал мои ИП адреси....,лично ще пиша на модовете да видя за какво става дума....
- VRPerformance
- ентусиаст
-
точно,ква му е играта да разполага с мой IP адреси,ако не е замислил нещоmad_presley написа:V-max написа:ПС - мисля че му се полага особено внимание за направената "грешка" , и аз разполагам с няколко IP адреса , но никога не бих си позволил тайно да злепоставям някого, камо ли да си регистрирам друг юзър нейм
То ти злепоставяш хората, като им вземаш по 400лв. и им зареждаш боклуци в колите.На теб ако знаеш какво особено внимание трябва да ти се обърне...

- VRPerformance
- ентусиаст
-
Re: Re:
коректно беше първо мене да уведомите за тази нередност,а не директно да поствате,защото ми мирише на постановка направена с цел да ме злопостави В-макс-а,то си пролича веднага от неговия пост след вашия!!!X-citer написа:ivailogeorgiev77 написа:Затова и няма да отида при него,недай си боже и с мен да има проблеми....ivanov 530d написа:ivailogeorgiev77 написа:В крайна сметка какво стана сега,В-макса върна ли парите на човека от ''акцизния'' чип или се покри???
Покри сеVRPerformance написа:ivailogeorgiev77 написа:Колеги искам да се похвалячипнах си колата при VRPerformance,много съм доволен,сега колата ми е много по-пъргава и приятна за каране,много съжелявам че не съм го направил по-рано
,мислех да ходя при В-макса ама се разубедих от прочетенето напоследак във форума! и сега не съжелявам че избрах VRPerformance!!!
Само ми е чудно как така ви съвпадат айпи адресите на двамата, като единия е в Русе, а другия във Варна![]()
Не ми се иска а вярвам, че колегата VRPerformance си е регнал втори ник за да си хвали стоката и да петни името на конкуренцията по такъв нелоялен начин.
- Xscape
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e46 320 Ci
- Детайли за колата: Black, M6 Rims
Айде стига сте се карали, темата не е за това. Мисля, че всички вече прочетохме кой какво е направил, видяхме и на кой какво му е отношението. Всеки сам преценя на кой се доверява когато стане дума за колата му 

Think. Believe. Dream. Dare...
- X-citer
- АЗ СЪМ ТОЛЕРИРАН :)
-
- Местоположение: БИАД. Снощи най-културно си излизах от там и някой ме настъпи по ръката
- Кара: E53 Х5 3.0d
- Мечтае да кара: по пътища без дупки
Re: Re:
VRPerformance написа:...
Колега преди да Ви отговоря, понеже тук се намесиха твърдения за конспирация и т.н. искам да Ви попитам още само едно нещо. Сигурно не познавате и потребителя Vilio-SAXOTO и този ник нищо не Ви говори?

Назад към Авточасти и аксесоари