Бойни изкуства

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е30-М40В18;Е36-М44В19;E91-N43B20A
Мечтае да кара: Е30 М3 Sport Evolution

Re: Бойни изкуства

Мнение от momo-1st » 22 Окт 2009, 18:36

Според мен в кръга на шегата разбира се-почвай да пиеш редовно и постепенно овладявай изкуството-"пиян бокс"!Нема друг такъв стил в който няма правила,не ти пука особено много(поне на момента де) какво се случва с тялото ти и на другия ден не помниш колко и как са те били или ти си ги бил!Не остава психическа травма от случая! :mhihi: :mhihi:
Но ако трябва да съм сериозен имайки впредвид и телосложението ти което описа-бокс или кик-бокс е твоят спорт!Тежък ще ти е удъра-няма да повтаряш при схватка!
bum_bum написа:Върти се, суче се и пак към соца се избива :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Забравете го вече тоя гнил строй.

Наслаждавайте се на придобивките на демокрацията- Е шейсе на 15 години, виски на промоция от Кауфланд, пура за 2,40 в панелката с ипотека до 2060-та.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: carefully

Мнение от White 1913 Power » 22 Окт 2009, 19:10

alx написа:самбо, джуджицо..

това са изкуствата които имат практическо приложение. щото всеки бой свършва на земята...

и не си дърт. аз съм на 41 и се чувствам на 21. годините са ти.. както ти си ги броиш.

джуджицото е спорта :yes: имам стаж цела 1 година :lol: и мога да кажа че съчетава доста спортове в едно а когато в бой сте на земята тогава няма нищо по-ефикасно от борба или самбо и не на последно място е бокса който те учи на най-важното да знаеш как се удря да преценяваш дистанцията да знаеш как да застанеш в определена ситуация и да носиш повечко на бой !!! И не забравяй че тези неща няма да помогнат ако има страх в теб!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е36 318is M42 Passat B5.5 131hp

Мнение от djpamboss » 22 Окт 2009, 19:24

Абе по принцип квото и да си тренирал ако противника ти е някой уличен бияч който има 100+ бойща зад гърба си ,бая зор ще видиш ...спаринга си е спаринг , правилата са си правила ама на улицата е важно колко не те слуша главата ........ така ,че по хубаво никога да не ти се налага да се биеш по улиците , ;) пък за бойно искуство каквото и да избереш от изброените по горе няма да сбъркаш :yes: !!!
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: е34 525

Мнение от saimonville » 22 Окт 2009, 19:35

залавяй се с аикидо аз сам 104кг 185см и мога а ти кажа че тва е ещо невероятно.защитавааш се и нападаш едновременно.няма да е лесно особенно докато се научиш да падаш но тва си е истинсо боино искуство :dummy:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E39 530D

Мнение от Ivo_Borisov » 22 Окт 2009, 19:38

acer написа:На какво бихте препоръчали да се запиша, като съм супер далече от мисълта някви турнири, етц, само за селф дефенс, че наскоро едно боксьорче щеше да ме ступа :mhihi: Чудя се между мма или wing chun, ама съм леко дърт 21, 93кг и то не само мускули :oops:

ПП: ее малко аргументи моля, според това, което видях wing chun излежда супер гейски и никви 3д ефекти, ама изглежда доста надежно и без капка позьорщина, но аз не разбирам, никога не съм тренирал нищо

Колега имай на изпредвид че ти трябват няколко години за да можеш да се защитаваш ефективно и говорим за постоянство в тренировките.Иначе киокушинкай ;)
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от saimonville » 22 Окт 2009, 19:40

киокошин сма тренирал и тва си е чист спорт всеки може да рита в главата и да раздава плесници.уважения ама тва си е за зала

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Вуйчо Ваньо » 22 Окт 2009, 20:07

ACER написа:
На какво бихте препоръчали да се запиша, като съм супер далече от мисълта някви турнири, етц, само за селф дефенс, че наскоро едно боксьорче щеше да ме ступа :mhihi: Чудя се между мма или wing chun, ама съм леко дърт 21, 93кг и то не само мускули :oops:

Мога да те уверя, че в wing chun няма нищо гейско ;), супер ефективна система, минимум усилия за максимален резултат и е изключително брутално. Няма как да го разбереш, ако не го познаваш, както каза, никаква поза, не става за филми, не изглежда добре. Не е нужно да си в изключителна физическа форма, не вреди да си, разбира се. Изключително добро изкуство, според мен. Жалко, че един от най-добрите у нас, ако не и най-добрият, скоро напусна очарователната ни държава.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: кракомобил
Детайли за колата: [url]http://flickcabin.com/public/view/full/84667[url/]

Мнение от georgymk » 22 Окт 2009, 20:07

за мен муай тай и мма-са за мен най-добрите,едно приятелче тренка муай тай oт 6 год. страшно е,с тия лакти...... 8)
1) За намиране на жена са нужни пари и време =>
=> Жена = пари*време
2) "Времето е пари" =>
=> време = пари
3) Следователно от 1 и 2 - Жена = пари*пари
4) Парите са корен на всички проблеми =>
=> пари = √проблеми
Следователно от 1,2,3,4 :
---------------------------- 2
Жена = (√проблеми)
Съкращаваме корена в скобите и степента и получаваме:
Жена = проблеми.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от saimonville » 22 Окт 2009, 20:10

лакти лакти ама тва си е много близо до другия.не е добре.

Потребител
Аватар
Кара: Е36 320 93г.

Мнение от kjm » 22 Окт 2009, 20:25

а,това което владее Стивън Сегал как се нарича
ИзображениеДве неща на този свят са безкрайни - човешката глупост и
Вселената. За второто не съм съвсем сигурен. (А. Айнщаин)

master of the force
Аватар

Мнение от alx » 22 Окт 2009, 20:31

нарича се айкидо и е най-лесния начин да ти строшат главата... освен ако не си се родил с него.
алекс
трабант 601с
разни други возила

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от saimonville » 22 Окт 2009, 20:38

alx написа:нарича се айкидо и е най-лесния начин да ти строшат главата... освен ако не си се родил с него.

тва па не е верно много малко ти трябва да се научиш да падаш.но овладееш ли това изкуство много малко хора ша ти са опанат.аз лично тренирам и сам адски доволен

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от enigma » 22 Окт 2009, 21:57

enigma
የተጨቆኑትን ነጻ አውጡ

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: другите да се усмихват :)

Мнение от JENATA NA 6EFA » 22 Окт 2009, 22:27

Scott написа:Кик бокс ;)