Колко лева е нормлано да ми вземат за смяна на 4-те гуми?
Модератор: Общи модератори
68 мнения
• Страница 4 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
- Richmond
- ентусиаст
-
- Кара: харабийската
- Мечтае да кара: Е36 М3 Cabrio, E93 M3
- Детайли за колата: Пълно шукаритети!
Re: Колко лева е нормлано да ми вземат за смяна на 4-те гуми?
И аз тази зима където мина, направих грешката да слагам на 17-ките, зимни гуми.Някъде околко 60 лева струваше всичко + 2:30 часа чакане при температура 1, -1 градуса.Пролетта отивам да слагам летните пак, толкова горе долу, но с разликата, че бяха малко поизкривени - та по 30 лева за изправяне на джанта - те ти 180лв. И сега вече или 15-ки с високи гуми или 16-ки се взимат, тази грешка повече няма да я допусна. 

- ///M_Martin
- Любимец на Кралицата
-
- Кара: F85 X5M , Race ///M GTR V10 S85
- Мечтае да кара: M3 CSL
4-5 лв. на гума
- Nukem
- старши ентусиаст
-
- Кара: e36 318is M44
- Мечтае да кара: камаро.
Значи да си коригирам цената която съм дал в началото на темата, днеска смених гумите,аз си имам лети 16-ки с летните гуми и 15-ки метални със зимните и тасове, свалянето,баланса и монтажа всичко 12лв, малко са се качили цените от миналата година нали е криза
!

Германеца кадет бутне друг не може да бутне така!!!
Пролетта ми взеха 16 лв в кварталната гумаджийница - Левски В, в София. Смяна на гумите и баланс на четирите. Всеки комплект си ми е с джанти - летните ги свалиха от джантите, балансираха ги и ги сложиха на колата. 45 минути работа, никакво излишно чакане.
- bace_martu
- ентусиаст
-
- Кара: колело
24лева за спукана гума - 15ка, ми взеха в Газком миналата седмица. Това е нечовешко като се има в предвид, че са и сложили само един фитил. Повече крака ми няма да стъпи там. А да не коментирам обслужването на гумаджийте - просто е под всякака критика. 

- rottweiler
- ентусиаст
-
- Кара: шлеп
Тук при нас днес за изправяне на 2 джанти + демонтаж на старите и монтаж на зимните гуми + баланс = 50лв

- bojanov-is
- младши ентусиаст
-
Ние взимаме по 20 лв за 4 гуми,монтаж,демонтаж,баланс,качване на колата всичко..Тва става въпрос за Велинград 

- niko11
- StanceWorks addicted
-
- Кара: със заключен:)
- Christoff
- младши ентусиаст
-
- Кара: 330Xi
- Мечтае да кара: 760
27 лв. - монтаж, баланс, смяна на 2 винтила. Много бързо стана всичко - 4 човека, 4 крика. Ф1 

E36 316i
E30 316i
E34 520iA
E61 535d
E46 330Xi
E30 316i
E34 520iA
E61 535d
E46 330Xi
43 лева - демонтаж , баланс , монтаж. По 7 лева на гума + тежестите отделно = 28 лева за работа и 15 за тежести 
Тва в Младост Сити

Тва в Младост Сити
Във връзка с това, че като си с БМВ ти вземат повече, да разкажа какво ми се случи днес на мен.
Питам в една гумаджийница какви пари е смяната, ама сме вътре и тоя не вижда колата. Моите зимни са си на стоманени джанти, но понеже нямам време да се занимавам питам за монтаж. Оня вика 10 лв. само сваляне на едните и слагане на другите, ако искаш и да балансираме новите 20 лв. всичко за четирите. Викам ок ще мина другата седмица. При което излизаме навън, момчето вижда колата и вика: "Абе, колега що не каза, че си с БМВ?!". И аз така
Викам айде скочи цената.
И той почва - аз си взех скоро същото, страхотна кола, много съм доволен, ти откога я имаш и т.н. и така лаф към 20 мин.
След което тръгвам и тоя - обаждай се като минаваш оттука, а монтажа ше го направим на половин цена.

Аз от години давам по 40-50лв.Като в цената влиза монтаж, демонтаж,баланс и хотел за свалените гуми.
- BiTurbo
- старши ентусиаст
-
- Кара: '04 BMW 330i // '96 BMW 320i
- Мечтае да кара: '96 BMW M3
оня ден ми беше спаднала едната гума и я занесох да я погледнат,
за сваляне и качване от джантата (стоманена 15-ка) + баланс дойчовците ме обръснаха 10 евро и 81 цента
........така че трайте си на народните цени и не се оплаквайте

за сваляне и качване от джантата (стоманена 15-ка) + баланс дойчовците ме обръснаха 10 евро и 81 цента

........така че трайте си на народните цени и не се оплаквайте

- Christoff
- младши ентусиаст
-
- Кара: 330Xi
- Мечтае да кара: 760
BiTurbo написа:оня ден ми беше спаднала едната гума и я занесох да я погледнат,
........така че трайте си на народните цени и не се оплаквайте![]()
Колегата има право!

E36 316i
E30 316i
E34 520iA
E61 535d
E46 330Xi
E30 316i
E34 520iA
E61 535d
E46 330Xi
на мене за сваляне на 4 летни гуми и слагане на зимните гуми на 14ки желзарки ми взеха28лв за всичко-демонтаж монтаж на джантите от колата ,демонтаж-монтаж на летните/зимните гуми баланс и тежессти...и ги направиха перфектно-след 1 седмица скъсах винтил и некви глупаци на стамболийски ми взеха 10лв за един винтил-се тая,но балнса е под всякаква критика-а джантите за в окаяно състояние(над 200000км градско)и им трябва стабилен баланс.Така че повече от 7-8 лв на гума (за 14и)е малоумно да се да ва според мене.
68 мнения
• Страница 4 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5