За жените.....
Модератор: Общи модератори
- ineedmoney
- младши ентусиаст
-
- Кара: на фотосинтеза
Re: За жените.....
georgymk написа:Абе,в всичко сме повече от жените......
идея си нямаш колко ще си промениш мнението като натрупаш някоя и друга годинка пич

- ares2
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е30Е36Е39E34<---E63E65
- Сондьора
- ентусиаст
-
- Кара: E36 M52b20 Touring
alx написа:хаха...
... как да ви го напиша по-сбито... щото като гледам кви наивни постове има - ум да ти зайде...
жената помага на мъжа да вижда нещата в переспектива
мъжа пък формира переспективата...
нещата са взаимно свързани.
т.1

т.2

т.3

barty написа:......
• Научете номера с тоалетната седалка. Големи момичета сте. Ако е вдигната –я свалете. На нас ни е нужно да е вдигната, на вас смъкната. Да сте чули някога да се оплакваме че не я намираме вдигната?.....
Barty, от сичките, тук ме е най яд, ..........ма като я сваляте си я вдигайте...., няма и в тоя момент да мислим за вас.
Жените са си супер.......

- Владо
- старши ентусиаст
-
- Кара: myCar 5.3. and iCar 3.9.
- Мечтае да кара: още по-бавно
- Детайли за колата: ...
01" 525d m57
04" X5 m57
06" Liberty 2,8 CRD
много странно
, че никой го не засегна още ... всъщност жените в живота на мъжа винаги са минимум две... които е добре той да държи далеч една от друга
black country woman
каквото и да си говорим, връзките майка-син и баща-дъщеря са си налице... ама и тук ви бием, нашите са по-силни

black country woman
каквото и да си говорим, връзките майка-син и баща-дъщеря са си налице... ама и тук ви бием, нашите са по-силни

- mim3
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: без книжка :P
- Мечтае да кара: Е30 М3
Мишел написа:Ама има страшни мрънкала, дайте да си сложим ръката на сърцето, дамиАз съм чувала и съм се изнервяла, за мъжете не зная.... Дебела ли съм е въпрос, който няма правилен отговор. Като кажеш ДА става много лошо, като кажеш НЕ, казва Лъжеш ме...
То малко е....като при мъжете и толкова специфичния им размер....там общо взето е същото, ама нейсе
![]()
![]()
![]()
Само не съм съгласна с това, че дрехите и обувките ми са достатъчно, иначе по другите точки съм склонна да отстъпя....отчасти
Много правилно!

С ръка на сърцето и аз си признавам, че това, което колегата е постнал си е вярно, дори да не го признаваме.

Няма нищо по-хубаво от жените.
Едно е да се държи като отегчена съпруга, друго си е като ококорена комшийка.
- Fenka85
- младши ентусиаст
-
Chapai написа:Няма нищо по-хубаво от жените.
...и аз съм на това мнение

"Бейби кажи ми къде ти е сърцето? ... Да не го забрави в на ония BMW-то?"
- bavareca_86
- Ох, на баба!
-
- Кара: селскостопанска машина
- Мечтае да кара: 4етириосен самосвал
Fenka85 написа:Chapai написа:Няма нищо по-хубаво от жените.
...и аз съм на това мнение![]()
има бе,е30

Мишел написа:barty написа:А за дрехитеВинаги трябва да кажеш: вариант 1 или 2 е страхотен
и НИКОГА "и двете ти стоят добре"
Рискуваш обаче да започнеш спор, ако не можеш да се обосновеш кое те кара да предпочетеш 1 пред 2 и отново да бъдеш обвинен в отбиване на номера![]()
(Тази тема особено ме забавлява![]()
)

ПС А често момичетата не обличат някоя дрешка за втори път през живота си - какво да говорим за 2 или повече пъти подред

Да уточня: мнението е мое, а дали смятате, че е добро не ме вълнува особено.
Никога не поставям правила, на когото и да било. Всеки сам е отговорен за начина си на живот и мислене.
- Женските гърди не са само за гледане! Някои мъже знаят какво да правят с тях!
- Изобщо не ми пука дали вдигате или смъквате тоалетната седалка! Важното е да си пускате водата!
- Добре, че е спортът в събота! И ние имаме нужда от време за себе си. Нека да си остане така.
- Пазаруването наистина не е спорт. Понякога е просто терапия и нямаме нужда от наблюдатели.
- Плаченето е унизително! Изкусната манипулация понякога върши чудеса!
- Мразя да намеквам, предпочитам да действам на принципа „право куме в очи”! А ако искам да разбера нещо, винаги намирам начин.
- “Да” и “Не” са напълно приемливи отговори за почти всеки въпрос, така е. Но има неприемливи въпроси! Моля, не ги задавайте!
- Проблемите си ги решавам сама, защото искам да бъдат решени. Предпочитам аз да изслушвам, вместо мене да ме изслушват.
- И слава Богу, главоболие нямам поне от 17 месеца!
- Спорът с мъж е губене на време. Глупаво е да си обременяваме паметта с ненужна информация и да помним какво сте казали вчера или преди 6 месеца, за да го изтъкваме като довод.
- Така, както изглеждам се чувствам добре! Дали смятате, че съм слаба или дебела изобщо не ме вълнува.
- Доста от нещата, които казвате, могат да бъдат интерпретирани по няколко начина. Това е преди всичко забавно! Какво сте имали предвид си е лично ваш проблем.
- Всичко си върша сама. Едно единствено нещо не става без вашето участие, но там акъл не давам как да го направите, защото се засягате!
- Не гледам телевизия с вас, защото възприемате дистанционното на телевизора като пиано. И не ми пречете по време на рекламите – как ще видя на леля Марче новия прах за пране!
- За жалост Христофор Колумб е само един! И добре, че е имало жена, която да го финансира!
- Природата си знае работата, затова ви е наложила някои ограничения.
- Въпросът „какво има” е откровено тъп!
- Има едно важно правило – не искаш ли да те лъжат, не питай!
- При избора на дрехи важното е аз да се чувствам удобно и да ми е добре. Запазете мнението си за себе си.
- Не ме вълнува какво си мислите, това си е ваша работа и ще споделите, ако искате.
- Не знам дали моите дрехи са достатъчно, но вашите определено не са.
- Да, имам прекалено много обувки! Колкото повече, толкова повече!
-
Хубави мисли споделихте с нас! И да, тази вечер няма да се прибирам, така че спете, където искате!

Никога не поставям правила, на когото и да било. Всеки сам е отговорен за начина си на живот и мислене.
- Женските гърди не са само за гледане! Някои мъже знаят какво да правят с тях!
- Изобщо не ми пука дали вдигате или смъквате тоалетната седалка! Важното е да си пускате водата!
- Добре, че е спортът в събота! И ние имаме нужда от време за себе си. Нека да си остане така.
- Пазаруването наистина не е спорт. Понякога е просто терапия и нямаме нужда от наблюдатели.
- Плаченето е унизително! Изкусната манипулация понякога върши чудеса!
- Мразя да намеквам, предпочитам да действам на принципа „право куме в очи”! А ако искам да разбера нещо, винаги намирам начин.
- “Да” и “Не” са напълно приемливи отговори за почти всеки въпрос, така е. Но има неприемливи въпроси! Моля, не ги задавайте!
- Проблемите си ги решавам сама, защото искам да бъдат решени. Предпочитам аз да изслушвам, вместо мене да ме изслушват.
- И слава Богу, главоболие нямам поне от 17 месеца!
- Спорът с мъж е губене на време. Глупаво е да си обременяваме паметта с ненужна информация и да помним какво сте казали вчера или преди 6 месеца, за да го изтъкваме като довод.
- Така, както изглеждам се чувствам добре! Дали смятате, че съм слаба или дебела изобщо не ме вълнува.
- Доста от нещата, които казвате, могат да бъдат интерпретирани по няколко начина. Това е преди всичко забавно! Какво сте имали предвид си е лично ваш проблем.
- Всичко си върша сама. Едно единствено нещо не става без вашето участие, но там акъл не давам как да го направите, защото се засягате!
- Не гледам телевизия с вас, защото възприемате дистанционното на телевизора като пиано. И не ми пречете по време на рекламите – как ще видя на леля Марче новия прах за пране!
- За жалост Христофор Колумб е само един! И добре, че е имало жена, която да го финансира!
- Природата си знае работата, затова ви е наложила някои ограничения.
- Въпросът „какво има” е откровено тъп!
- Има едно важно правило – не искаш ли да те лъжат, не питай!
- При избора на дрехи важното е аз да се чувствам удобно и да ми е добре. Запазете мнението си за себе си.
- Не ме вълнува какво си мислите, това си е ваша работа и ще споделите, ако искате.
- Не знам дали моите дрехи са достатъчно, но вашите определено не са.
- Да, имам прекалено много обувки! Колкото повече, толкова повече!
-
Хубави мисли споделихте с нас! И да, тази вечер няма да се прибирам, така че спете, където искате!

- M2PR
- старши ентусиаст
-
- Кара: звездомобил
Сондьора написа:alx написа:хаха...
... как да ви го напиша по-сбито... щото като гледам кви наивни постове има - ум да ти зайде...
жената помага на мъжа да вижда нещата в переспектива
мъжа пък формира переспективата...
нещата са взаимно свързани.
т.1
т.2
т.3barty написа:......
• Научете номера с тоалетната седалка. Големи момичета сте. Ако е вдигната –я свалете. На нас ни е нужно да е вдигната, на вас смъкната. Да сте чули някога да се оплакваме че не я намираме вдигната?.....
Barty, от сичките, тук ме е най яд, ..........ма като я сваляте си я вдигайте...., няма и в тоя момент да мислим за вас.
Жените са си супер.......

АПНИ, БАБА, 'АПНИ
Сондьора написа:...
не е задължително да е толкова скучно.. примерно нещо такова?
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- akula
- младши ентусиаст
-
- Кара: e21,е34, астрахаш,цлк-в208
- Мечтае да кара: 850
- Детайли за колата: петица- хубавица
подписа ми отразява мнението за колите и жените точно
-харчи малко а бега много, чупи се трудно а се поправя лесно, що е то?
-БМВ е34
-БМВ е34