За жените.....
Модератор: Общи модератори
- N.Mihaylovski
- Е30 Fanatic
-
- Кара: Ford Ranger 2019
- Мечтае да кара: corvette c7 zr1
Re: За жените.....
Lenco написа:Ма вие по София не се ли познавате
М,че ние сме около 2 000 000

Пол Роше: „Мощността най-вероятно бе около 1400 к.с., но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280 кс”. - BMW 87г. //М3
- t060
- ентусиаст
-
- Кара: Без книжка.
- Мечтае да кара: Тунинг Голф 2-ка с PK номер.
- Детайли за колата: Ускорител на елементарни частици.
Икономика на връзките
Какво искат днес мъжете от жените (и обратното)
В САЩ, особено сред по-заетите професионално хора, обявите за запознанства са много популярни. В интернет форумите се завъртя следната история. 25-годишна девойка, която твърди, че е интелигентна, изискана и изключително красива, пуска в елитен сайт за запознанства следния въпрос:
"Къде бъркам? Търся да се омъжа за човек, който печели най-малко половин милион на година. Знам как звучи това, но имайте предвид, че да печелиш милион на година означава да си средна класа в Ню Йорк, така, че изобщо не мисля, че се целя прекалено високо. Познавам една жена от групата ми по йога, която е женена за банкер в инвестиционна банка и живее в "Трибека" (друг скъп квартал), а тя дори не е толкова хубава, колкото мене, нито е особено умна. Какво прави тя и какво да направя аз, за да стигна нейното ниво? Ще ми дадете ли някакви съвети? Моля, задръжте си обидите - аз честно и почтено питам. Повечето жени мислят по същия начин, но го крият, а аз поне си казвам кое как е. Нямаше да търся такъв тип мъже, ако не смятах, че съм повече от достойна за тях - като външен вид, култура, любов и умения в домакинството."Следва отговорът стил Freakonomics на брокер от Ню Йорк, който отговарял на условията й:
"Прочетох поста ти с голям интерес и сериозно се замислих над твоята дилема. Не ти губя времето, защото се класирам според твоите критерии - печеля над 500 хиляди годишно. Но така, както ги виждам нещата, ти ми предлагаш, чисто и просто, една много скапана сделка. Ето защо: ако махнем всичките глупости, дето си ги наговорила, това, което предлагаш, е проста размяна - ти предлагаш своите прелести срещу моите пари. Просто и ясно. Обаче има още едно съществено нещо - твоята красота ще намалява с времето, докато парите ми - не. Всъщност много е вероятно аз да печеля все повече през следващите години, но е абсолютно сигурно, че ти по-хубава няма да станеш. Така, че икономически погледнато, ти си амортизиращ се актив, докато аз съм актив с увеличаваща се стойност. И не само че ще се амортизираш, ами амортизацията ти ще се покачва всяка година. Ти си на 25 и вероятно ще останеш доста секси в следващите 5 години, но все по-малко секси всяка следваща година. После красотата ти ще започне да избледнява и на 35 вероятно няма да ставаш за нищо.Така че, ако си говорим по брокерски, не е изгодно да те купя за дълго (което ти всъщност предлагаш), а по-скоро да те ползвам за кратко и да те продам бързо. Ако смяташ, че говоря грубо, ще ти кажа следното - ако моите пари изчезнат, същото ще направиш и ти, така, че и аз трябва да имам някакъв вариант, когато красотата ти се изпари. Просто е - както ти поставяш условията, има смисъл да си ми само любовница, а не и жена.Отделно от това, в началото на моята кариера научих много за ефективността на пазара. Затова се чудя защо момиче като теб, "интелигентна, стилна и изключително красива", не е успяла да си намери чичко паричко досега. Трудно ми е да повярвам, че ако си толкова готина, колкото казваш, мъжът с 500-те хиляди на година все още не те е намерил, пък ако ще и само за да те пробва. Надявам се, че съм ти помогнал, а ако размислиш и започнеш да се даваш на лизинг, обади се."
У нас, както и навсякъде е същото, само цифрите и процента такива жени са други. Всичко го знаем, стига сте се правили на ощипани моми и малки момченца.
В САЩ, особено сред по-заетите професионално хора, обявите за запознанства са много популярни. В интернет форумите се завъртя следната история. 25-годишна девойка, която твърди, че е интелигентна, изискана и изключително красива, пуска в елитен сайт за запознанства следния въпрос:
"Къде бъркам? Търся да се омъжа за човек, който печели най-малко половин милион на година. Знам как звучи това, но имайте предвид, че да печелиш милион на година означава да си средна класа в Ню Йорк, така, че изобщо не мисля, че се целя прекалено високо. Познавам една жена от групата ми по йога, която е женена за банкер в инвестиционна банка и живее в "Трибека" (друг скъп квартал), а тя дори не е толкова хубава, колкото мене, нито е особено умна. Какво прави тя и какво да направя аз, за да стигна нейното ниво? Ще ми дадете ли някакви съвети? Моля, задръжте си обидите - аз честно и почтено питам. Повечето жени мислят по същия начин, но го крият, а аз поне си казвам кое как е. Нямаше да търся такъв тип мъже, ако не смятах, че съм повече от достойна за тях - като външен вид, култура, любов и умения в домакинството."Следва отговорът стил Freakonomics на брокер от Ню Йорк, който отговарял на условията й:
"Прочетох поста ти с голям интерес и сериозно се замислих над твоята дилема. Не ти губя времето, защото се класирам според твоите критерии - печеля над 500 хиляди годишно. Но така, както ги виждам нещата, ти ми предлагаш, чисто и просто, една много скапана сделка. Ето защо: ако махнем всичките глупости, дето си ги наговорила, това, което предлагаш, е проста размяна - ти предлагаш своите прелести срещу моите пари. Просто и ясно. Обаче има още едно съществено нещо - твоята красота ще намалява с времето, докато парите ми - не. Всъщност много е вероятно аз да печеля все повече през следващите години, но е абсолютно сигурно, че ти по-хубава няма да станеш. Така, че икономически погледнато, ти си амортизиращ се актив, докато аз съм актив с увеличаваща се стойност. И не само че ще се амортизираш, ами амортизацията ти ще се покачва всяка година. Ти си на 25 и вероятно ще останеш доста секси в следващите 5 години, но все по-малко секси всяка следваща година. После красотата ти ще започне да избледнява и на 35 вероятно няма да ставаш за нищо.Така че, ако си говорим по брокерски, не е изгодно да те купя за дълго (което ти всъщност предлагаш), а по-скоро да те ползвам за кратко и да те продам бързо. Ако смяташ, че говоря грубо, ще ти кажа следното - ако моите пари изчезнат, същото ще направиш и ти, така, че и аз трябва да имам някакъв вариант, когато красотата ти се изпари. Просто е - както ти поставяш условията, има смисъл да си ми само любовница, а не и жена.Отделно от това, в началото на моята кариера научих много за ефективността на пазара. Затова се чудя защо момиче като теб, "интелигентна, стилна и изключително красива", не е успяла да си намери чичко паричко досега. Трудно ми е да повярвам, че ако си толкова готина, колкото казваш, мъжът с 500-те хиляди на година все още не те е намерил, пък ако ще и само за да те пробва. Надявам се, че съм ти помогнал, а ако размислиш и започнеш да се даваш на лизинг, обади се."
У нас, както и навсякъде е същото, само цифрите и процента такива жени са други. Всичко го знаем, стига сте се правили на ощипани моми и малки момченца.
От тогава русото не е на мода.
- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
Знаеме поименно само боклука-Lenco написа:Ма вие по София не се ли познавате
..кой каква кола си купил и коя решил да чука.

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- ivan1590
- младши ентусиаст
-
- Кара: E34 520i, E30 318
Че всичко е пазарна икономика е ясно, но като цяло мъжете и жените не се различават много.Просто всеки се е вживял в някаква роля и играе в собствен филм.
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
Apassionata написа:N.Mihaylovski написа:Е.Димитров
Дай да видиме и ние жена ти и предишните ти,да видим кво е хубава жена най накрая
+1Но аз предпочитам снимките да са с любимия колега, че да го видим и него...
![]()
Повече от ясно е че няма да се изтипосвам тук мен и приателките ми,поне една от причините е да не се депресират некой дами,освен това аз само дин път у живота си съм пипал силикон и...не е лошо,но не за това ми е приказката,основното е че освен че са красиви,възпитани,добронамерени....повечето са и заможни,коя родителите (ще се изненадате какъв малък процент са тези дето родителите са им състоятелни)коя със собствеи сили (за информация,за заснемане на реклама като главно действащо лице ,заплащането е малко над 1200 евро на снимачен ден,за календари също не е малко)абе какво обяснявам,не дейте мили дами да злобеете срещу действителнотта,именно дамите за които пиша не биха падли на толкова ниско ниво,да обсъждат други жени,за това има ДАМИ и дами,преценете вие от кои сте с мненията си

- xpl0d
-
-
- Кара: на изпарения
- Мечтае да кара: Countach, Diablo, F40, 348, 355
t060 написа:Икономика на връзките
Този брокер ми е духовен брат

Телефоните преглеждам и във всеки един от тях,
аз парите виждам,
парите които ще идат по направление докато,
аз успея да я вкарам в своето легло.
Лесно тя се доверява и каквото искаш дава,
а още по-лесно след това те предава,
така че секс или любов както искаш го наричай,
чу*ай тази ку*ка и след нея не тичай.
Парите водят ку*ки, а ку*ките това,
че около мене ще се завърти света,
нали на теб ти е добре така и на нея също,
свърши ли си работата обаче отива си в къщи
повече от два-три пъти недей излизай с нея,
или искаш да и вдигнеш рейтинга до полюлея.
На следващия ден нима всико е забравено?
Дълги интимни връзки с тях, те вредят на здравето,
а там където е текло пак ще тече, и с парите е така нали, само че..
да бъдеш винаги красива не е много лесно,
погрозняваш постепенно ку*ко колко интересно,
тогава става така, че все по-рядко някой гледа твойте крака,
луфтът разте, грознее твойто тяло,
където се огледаш пръскаш всяко огледало,
че ти сега си перфектна, нещата са такива,
но вечно ли ще бъдеш питам умна и красива,
сега невинна непокварена изглеждаш като дева,
а след време ще си просто една гума, втора употреба.
И един виц по темата:
Двама 60 годишни пенсионери си говорят. Единият казва:
-Абе Иванеее, абе на 15 години чук*ше 20 годишни момичета, на 20години пак чук*ше 20 годишни момичета, на 30 години чук*ше 20 годишни момичета, на 40 пак, на 50 пак, сега пак чук*ше 20 годишни момичета. Как го правиш тоя номер бе човек?
-Пешооо, Пешооо, 100$ винаги са си били 100$ мой човек

- ivan1590
- младши ентусиаст
-
- Кара: E34 520i, E30 318
Така написано изглежда вярно, само че за съжаление малко хора я следват тази философия в живота.В повечето случаи с жените сме си балъци и се прецакваме яко 

- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
Колеги-мъже,всичко в тези отношения са игра,играеш ти-играе и приятелката ти/жена ти,отварайки вратата на колата ти изпълняваш роля на джентълмен(какъвто в повечето случаи не си...загледан в телевизора по гол шкембак),приемайки поканата дамата/жена ти влиза в колата с някаква грациознозност,правейки се на дама (каквато в повечето случаи не е,обсъждайки с приятелки други нейни приятелки или сутрин изглеждайки ...нелепо),просто някой от нас не се примиряват и търсят подходящата артиска за партьор в ролята на живота,провеждат се кастинги,на които кастинги кандидатките лъжат най-безсрамно че са идеалните за тая роля и че евентуално подлежат на режисиране...но пък и ние лъжем най-безсрамно,обещавайки главна роля и добро заплащане,после...на всеки е ясно какво става,артиската се разглезва,режисьора тайно прави кастинги за смяна на главната героиня...но има една особенност,която е в + за мъжете,ние може да изглеждаме нелепо и на 30 и на 50,но може и да изглеждаме много добре и на 30 и на 50...което за дамите е истинско предизвикателство да изглеждат добре след 40...
Мъжете имаме огромна доза късмет,където аз съм ярък пример,аз съм грозен,не съм висок,само 175 см,но имам късмета да съм с красиви дами-което затвърждава по-горните писания

Мъжете имаме огромна доза късмет,където аз съм ярък пример,аз съм грозен,не съм висок,само 175 см,но имам късмета да съм с красиви дами-което затвърждава по-горните писания

Хахаххахахах, искрено ме разсмя, но си е точно така както си го написал.
А това грозен-красив... имам един познат, който честно казано е най-грозния човек в света... обаче оня отдавна ми е надминал километража
Ама няма толкова грозен човек
Не е и до пари, кола няма, облича се смешно, но... пича има дар слово и се мъкне само с ебаси красивите мацки 
Къде е уловката...
всичките са сервитьорки/барманки. А той е винаги последната дупка на кавала и служи само за заместител
Така че не винаги нещата изглеждат така, както ги представят
А това грозен-красив... имам един познат, който честно казано е най-грозния човек в света... обаче оня отдавна ми е надминал километража

Къде е уловката...
всичките са сервитьорки/барманки. А той е винаги последната дупка на кавала и служи само за заместител

Така че не винаги нещата изглеждат така, както ги представят

- xpl0d
-
-
liloff написа:... и се мъкне само с ебаси красивите мацки
Къде е уловката...
Уловката е като моя случай преди няколко месеца. Керизим си накво "супер" маце в клуба, ама мадамата грешка няма - цица, мица, крака, дупе 'сичко 6. Заведох я аз у назе и...... онделе майко ли как се казваше. Момата не знаеше що е то бикчета, жилетчета, силкепилчета, кола маски и пр. На ключовите места беше като джунгла направо. Баш като у "Страшен филм" сценката, ако се сещате. На мен щото при тази гледка първо тва ми дойде на акъла

xpl0d написа:Уловката е като моя случай преди няколко месеца. Керизим си накво "супер" маце в клуба, ама мадамата грешка няма - цица, мица, крака, дупе 'сичко 6. Заведох я аз у назе и...... онделе майко ли как се казваше. Момата не знаеше що е то бикчета, жилетчета, силкепилчета, кола маски и пр. На ключовите места беше като джунгла направо. Баш като у "Страшен филм" сценката, ако се сещате. На мен щото при тази гледка първо тва ми дойде на акъла. На всичкото отгоре, като махна всичките дрехи се разнесе една супер неприятна миризма на пот
Еее, ко прайм ся? Оня отдолу аха-аха да падне. Изстрелях аз едно "тиии фи-фит прайш ли"? "Ми не". Аз - "А, не? Сигурна ли си? Я пробвай тука ся, пък колкото можеш"
. На следващия ден си изпрах всички чаршафи маршафи и проветрявах цел ден
Та оттогава си имам едно наум. Тва, че е супер красива, не означава, че не може да те изненада неприятно в най-неподходящия момент
Бахти случая, ама ти "у вазе", баня със съответните принадлежности нямаш ли?

Това там, "бикчета, микчета, жилетчета" и сапун все си мисля, че трябва да имаш - 'що не я бутна в банята първо?

- xpl0d
-
-
Fear написа:xpl0d написа:Уловката е като моя случай преди няколко месеца. Керизим си накво "супер" маце в клуба, ама мадамата грешка няма - цица, мица, крака, дупе 'сичко 6. Заведох я аз у назе и...... онделе майко ли как се казваше. Момата не знаеше що е то бикчета, жилетчета, силкепилчета, кола маски и пр. На ключовите места беше като джунгла направо. Баш като у "Страшен филм" сценката, ако се сещате. На мен щото при тази гледка първо тва ми дойде на акъла. На всичкото отгоре, като махна всичките дрехи се разнесе една супер неприятна миризма на пот
Еее, ко прайм ся? Оня отдолу аха-аха да падне. Изстрелях аз едно "тиии фи-фит прайш ли"? "Ми не". Аз - "А, не? Сигурна ли си? Я пробвай тука ся, пък колкото можеш"
. На следващия ден си изпрах всички чаршафи маршафи и проветрявах цел ден
Та оттогава си имам едно наум. Тва, че е супер красива, не означава, че не може да те изненада неприятно в най-неподходящия момент
Бахти случая, ама ти "у вазе", баня със съответните принадлежности нямаш ли?![]()
Това там, "бикчета, микчета, жилетчета" и сапун все си мисля, че трябва да имаш - 'що не я бутна в банята първо?
Щот аз влязох първи у банята и си мислех, че като изляза, ше влезе тя, ама ни щя мадамата. В интерес на истината аз я подканих лекинко така "Вземи си един душ ако искаш", ама ме контрираха с "Аз съм добре така". Аз още кво да направя, насила ли да я вкарам под душа

To не е смешна тази случка, по-скоро е трагична.
Преди време имаше цяла тема във форума, точно с тази насоченост. Та горната история не е изключение, а въщност практика.

Преди време имаше цяла тема във форума, точно с тази насоченост. Та горната история не е изключение, а въщност практика.

- Lenco
- Старши скрапер
-
- Кара: ше е21/316, сега 318ci и е93/335dct
- Мечтае да кара: е21 без ръжди със S54
- Детайли за колата: Powered by M43b19
N.Mihaylovski написа:Lenco написа:Ма вие по София не се ли познавате
М,че ние сме около 2 000 000![]()
![]()
2 000 000, баси всички ли пишете в форума

Ентусиастите сте предполагам 4 - 5000, като махнеш грозните оставате 100-тина, от тях 10 имат и са имали хубави приятелки, а отворените сигурно са 5

Тва имах в предвид, а ако махнем пътуващите по уикенда за родните места нещата ще станат по-ясни

Тва с кастингите беше яко, но участниците винаги си имат номера

xpl0d написа:..............
Криза е, младежите не се къпят.