Чалнати сънища
Модератор: Общи модератори
30 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
Чалнати сънища
Седа и гледам тъпо през прозореца с един засукан и замислен поглед, аджеба дали не съм збъркал дето уча тая сухарска икономика дет не ми е много по сърце!! Не ли е сега някой български стивън спилсбърг
от край време сънувам уникални глупости, ама като се събудя дим да ги няма - изобщо не си правя труда да ги запомня, ама тая сутрин зграбчих една салфетка и си записах шедьвара
###
Намирам се на някакви разкопки, ама от ония дето архелозите изкопават сякви праисторически влечуги, ама видиш ли тия разкопки са некви по-спешъл и заобградени с полицейски ленти, а над разкопките кръжат 2 хеликоптера... И видиш ли, незнам как изтичах много бързо до разкопките без никой да ме види, а до тия му разкопки има една дървена виличка, и до нея неква ултра малка градинка с някви доматки и разбира се там до нея някво шефче с пура, и оня ме видя и вика "Ти кво правиш тук бе?!?!?!" И аз измрънках нещо от рода аз съм сина на професор "Блиц", и оня нещо сви мустак и ми вика "ся ше дойдеш с нас тогава" И хоп тутакси се озоваваме на една жп гара, а на нея някъв обикновен влак, обаче пускат само определени хора, аз тъкмо щях да ги помоля да ме качат, ама ме подгони някаква жена вампир
И аз с все сила тичам тичам по цялата гара, само и видях веднъж зелените очи и успях да избягам, после се връщам до локомотива чукам на вратата и се появява някъв с брада и ми вика тука е само за спешъл пиийпъл ти не си за тук, а аз отсекох "Аз съм сина на професор Блиц" (кой за бога е блитз беее) и оня му пусна. Влизам аз такъв в някво купе, там е въпросният блитц и оня с пурата и аз още не съм седнал шефчето ни вика"Елате с мен, аз съм бъфнат (ъпгрейднат)
Ся ходим ния ходим накрая стигаме до вратата на вагона и шефчето вика "Скийте тва" и чука тва пъти по вратата на вагона и там се появява някаква черна дупка в която той ни бута
Аз и професор Блитз (тати не е професор) се телепортираме в 1972г, някъде на някъв булевард май в Ню Йорк, беше тъмно и гледаме някъв стар рейс се засилил яко към нас и се вижда че ше ни блъска прави едни луди пергели, а пред нас няква мадама с лисичи кожух и аз я грабвам за шията и я отмествам, т,е спасявам. В последствие като се заглеждам по-внимателно забелязвам, че това е Мерлин Монро и тя ми вика "Ти ма спаси, ся щи там 10 милиона"
###
Събудих се и мигам на парцали и не моа да осъзная къде се намирам
не съм наркоман, трева не пуша, дори цигари не пуша и не съм бил пиян, аз и имам проблема с алкохола де (не моа се напия)
тая криза зле ми се отразява - полудявам

###
Намирам се на някакви разкопки, ама от ония дето архелозите изкопават сякви праисторически влечуги, ама видиш ли тия разкопки са некви по-спешъл и заобградени с полицейски ленти, а над разкопките кръжат 2 хеликоптера... И видиш ли, незнам как изтичах много бързо до разкопките без никой да ме види, а до тия му разкопки има една дървена виличка, и до нея неква ултра малка градинка с някви доматки и разбира се там до нея някво шефче с пура, и оня ме видя и вика "Ти кво правиш тук бе?!?!?!" И аз измрънках нещо от рода аз съм сина на професор "Блиц", и оня нещо сви мустак и ми вика "ся ше дойдеш с нас тогава" И хоп тутакси се озоваваме на една жп гара, а на нея някъв обикновен влак, обаче пускат само определени хора, аз тъкмо щях да ги помоля да ме качат, ама ме подгони някаква жена вампир

###
Събудих се и мигам на парцали и не моа да осъзная къде се намирам

Последна промяна acer на 14 Дек 2009, 12:45, променена общо 2 пъти
„Късметът е това, което се случва когато подготовката срещне добрата случайност.“ — Хенри Форд
- jordanpar
-
-
- Кара: автомобил
- Мечтае да кара: два автомобила
- Детайли за колата: купе,двигател,волан,гуми
- nakoone
- ентусиаст
-
- Кара: Touring
Re: Чалнати сънища
Бе ти си избутай икономиката, ама ако ти е весело си ги пиши тея лудости
Никой не се е родил научен 

- bavareca_86
- Ох, на баба!
-
- Кара: селскостопанска машина
- Мечтае да кара: 4етириосен самосвал
nakoone написа:Гадно е когато се събудиш и си с празни ръце.
на приателката ти не и е гадно

- M3 E92
- младши ентусиаст
-
- Кара: го по тъч линията на живота..
Аз един път сънувах, че съм американски солджър в Китай и ни нападат нЕкви динозаври и почва яката мелачка
А един път сънувах едно хубаво и симпатично русо момиче, с което се разхождахме из Варна и... се кефех

А един път сънувах едно хубаво и симпатично русо момиче, с което се разхождахме из Варна и... се кефех

- BMWPetar
- BMWPhotographer
-
- Кара: F10 530d xdrive LCI
- Мечтае да кара: Все по-хубави 5 серии

"Когато пътят стана мокър, Audi quattro-то беше по-бързо в завоите, но просто някакси усмивката на лицето на шофьора на BMW-то беше доста по-голяма..." Джереми Кларксън, сравнение между Audi RS6 и BMW M5, Top gear
BMW Navi Doctor - ъпдейт на навигационни карти и ремонт на всички видове навигационни системи BMW
****F10 530d+ xdrive M-sport 2014
Gone, but not forgotten:
*E60 525d+ LCI M-sport 2008
*E60 530d+ 2004
*E39 540iA Individual 1998
*E39 523i 1997
*E34 520i M20 1990
BMW Navi Doctor - ъпдейт на навигационни карти и ремонт на всички видове навигационни системи BMW
****F10 530d+ xdrive M-sport 2014
Gone, but not forgotten:
*E60 525d+ LCI M-sport 2008
*E60 530d+ 2004
*E39 540iA Individual 1998
*E39 523i 1997
*E34 520i M20 1990
- Сондьора
- ентусиаст
-
- Кара: E36 M52b20 Touring
Тва твойто е нищо, два пъти вече ме гонят извън земните, един път в софия то небеха взривове, бегане, трупове, черни връх го земахме пеша с жената за има нема 30 мин....втория път бехме на синеморец и кат се почна една битка, и ние бегаме и комбито го навирам под моста та да не ни оцелат, па тряя се върнеме до София да си вземем щерката...бе мани...па пресен от тая нощ ми окапаха зъбите....бахти ко стаа незнам 

- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
тая вечер се катерих по някакви върхове и по едно време се озовах в нещо, като пещера от вътре кръгло с няколко дупки и изглед към пропасти, докато си мислех от къде да се измъкна, се появи куче нещо средно между пинчер нинджа и доберман и си говорихме с него, подгони ме и в крайна сметка ме захапа
след това изчезна в една от дупките... после се измъкнах през една от дупките по някакъв парапет и влязох в странна къща и от някъде се появи една колежка от университета, която видимо беше порастнала с 1 метър
тъкмо и седнах на коляното и започнахме да се целуваме и ми звънна телефона да ставам за работа ... пфу!
п.с. говоря си с кучета... работата не отива на добре

след това изчезна в една от дупките... после се измъкнах през една от дупките по някакъв парапет и влязох в странна къща и от някъде се появи една колежка от университета, която видимо беше порастнала с 1 метър

You said: "Time will change!" What if it changes you?
- BMWgiunter
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e31 850i ,f10 520d
- Мечтае да кара: Детско багерче
То вашето нищо не е ,аз всяка вечер санувам че бутам четири вагона без локомотив за Русе,в 2 ч. спирам да почивам в Горна Оряховица ,пия едно кафенце и една кола ,и продължавам да ги бутам до Русе ,но като стигна до Русе се събуждам целия облян в пот и всичко ме боли.... Тва се повтаря всяка вечер и вече не издържях и реших да отида на психотерапевт,платих 50 лв. и психотерапевта ми помогна много...каза "Мойто момче когато стигнеш до Горна Оряховица за почивка, ми се обади и аз ще дойда да добутам вагоните до Русе" ,така и направих и сега вече всяка сутрин се събуждам бодър ,не съм изморен и в перфектно настроение !
Ако няко се интересува от моя психотерапевт да пише ,ще му дам номера ,много свестен човечец е

Ако няко се интересува от моя психотерапевт да пише ,ще му дам номера ,много свестен човечец е

- Cobb
- младши ентусиаст
-
- Кара: E36
- Мечтае да кара: V8
vicho написа:...тъкмо и седнах на коляното и започнахме да се целуваме и ми звънна телефона да ставам за работа ... пфу!![]()
Кучетата май са ти най-малкия проблем...
Седнал си и на коленце ти на нея...хаха после кво ли щеше да те прави ?

- klintan66
- старши ентусиаст
-
- Кара: E34TDS , CL 500, Е65
Давайте още ...
Хора, които много говорят, и не ви става ясно от първото изречение какво искат да кажат, обикновено искат пари, искат да ви излъжат или поне да ви заблудят !
- M3 E92
- младши ентусиаст
-
- Кара: го по тъч линията на живота..
Тая сутрин........ Още ме е яд, като се досетя... Тамън се почнахме с една приятелка да се сексаме.. бях я подхванал откъм дупето (
) и алармата на телефона звънна, ейййййййййй...
Винаги така става
п.с. Но нищо не пречи да си довършим работата на живо
Работя по въпроса 

п.с. Но нищо не пречи да си довършим работата на живо

- uricatoli
- Зайо-Байо
-
- Кара: Пръскан кенеф
- Мечтае да кара: Мка комби
- Детайли за колата: Некво шарено и некво хамелеоново..
Аз пък колеги такъв сън санувах че съм потресен.. беше супер реално.. Та беше такъв:
Сънувам аз че пътувам в някакво мини ванче.. и както си караме по някаква магистрала и съм се загледал напред по пътя изведнъж в далечината виждам че става някаква катастрофа и нещо се удря зад един тир.. разпиляват се разни неща по пътя и така.. Спираме ние и излизаме от ванчето.. гледаме нещо се е блъснало в един камион.. и си личи че с висока скорост.. Почваме ние да помагаме да махаме нещата от пътя да не се удари заради тях някой друг.. и изведнъж едно момиче от компанията която бяхме замалко да я отнесе един камион ако не я бях дръпнал.. Но това не е най-интересното.. Оглеждаме се че няма кола наоколо и се чудим какво се е блъснало в камиона.. В същия момент забелязвам че в мантинелата между двете платна Има нещо.. С приближаването си виждам че това е мотор.. и веднага ми става ясно че в камиона се е ударил моторист.. Веднага се замислям как е бил удара и че е точно в лявата част на камиона отзад така че мотора е хвръкнал на ляво а моториста може да е излетял по-далеко от другата страна на пътя.. Прескачам аз и се засилвам търсейки пострадал човек.. А от другата страна крайпътна горичка.. вървя аз малко навътре в нея и гледам на земята една ръкавица.. след още малко намирам и другата.. и най накрая виждам малко навътре в нещо като хлътнало местенце обляно в светлина едно тяло.. Скачам веднага до него.. и като поглеждам в лицето виждам че това е едно много красиво момиче с черна дълга коса.. Но разбрах че беше починало...
Тогава се събудих... И най интересното е че така ми повлия този сън че се събудих целия в сълзи.. И никога не го забравих..
Сънувам аз че пътувам в някакво мини ванче.. и както си караме по някаква магистрала и съм се загледал напред по пътя изведнъж в далечината виждам че става някаква катастрофа и нещо се удря зад един тир.. разпиляват се разни неща по пътя и така.. Спираме ние и излизаме от ванчето.. гледаме нещо се е блъснало в един камион.. и си личи че с висока скорост.. Почваме ние да помагаме да махаме нещата от пътя да не се удари заради тях някой друг.. и изведнъж едно момиче от компанията която бяхме замалко да я отнесе един камион ако не я бях дръпнал.. Но това не е най-интересното.. Оглеждаме се че няма кола наоколо и се чудим какво се е блъснало в камиона.. В същия момент забелязвам че в мантинелата между двете платна Има нещо.. С приближаването си виждам че това е мотор.. и веднага ми става ясно че в камиона се е ударил моторист.. Веднага се замислям как е бил удара и че е точно в лявата част на камиона отзад така че мотора е хвръкнал на ляво а моториста може да е излетял по-далеко от другата страна на пътя.. Прескачам аз и се засилвам търсейки пострадал човек.. А от другата страна крайпътна горичка.. вървя аз малко навътре в нея и гледам на земята една ръкавица.. след още малко намирам и другата.. и най накрая виждам малко навътре в нещо като хлътнало местенце обляно в светлина едно тяло.. Скачам веднага до него.. и като поглеждам в лицето виждам че това е едно много красиво момиче с черна дълга коса.. Но разбрах че беше починало...
Тогава се събудих... И най интересното е че така ми повлия този сън че се събудих целия в сълзи.. И никога не го забравих..
30 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2