Попитайте нещо X-citer...(18+)
Модератор: Общи модератори
69 мнения
• Страница 2 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
- N.Mihaylovski
- Е30 Fanatic
-
- Кара: Ford Ranger 2019
- Мечтае да кара: corvette c7 zr1
карал ли си пян и колко пъти
и као си пил алкохола ка ксе отразява на карането ти на кола

и као си пил алкохола ка ксе отразява на карането ти на кола
Пол Роше: „Мощността най-вероятно бе около 1400 к.с., но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280 кс”. - BMW 87г. //М3
- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
Я сега да "фнеса" малко "сериозност" в темата,че от толкова приказки за пиене ми се припи
Любо,какви са твоите абмиции
Георги Пенчев

Любо,какви са твоите абмиции

Георги Пенчев
- Giorceto
- Дружба Тийм
-
- Кара: 535xD
Аз принципно мисля че Любо трябваше да си пусне сам темата .... но като сме почнали с СМС'ите.... Иво бате твоя поне има смисъл, за разлика от моя получен в 01:44 гласящ "Jdjgt" (Който не вярва в четвъртък да ме подсети ад му го покажа) Отговора от моя старана беше...
Любо с кой си се напивал най-много пъти ?
Маймуната ще го взимаш ли от зимата, та да идваме да бутаме кръчмата

Докъдето и да си стигнал, продължавай напред...
Почивки в Турция Почивка в Алания| Почивка в Дидим| Доставка от Англия|
Почивки в Турция Почивка в Алания| Почивка в Дидим| Доставка от Англия|
- X-citer
- АЗ СЪМ ТОЛЕРИРАН :)
-
- Местоположение: БИАД. Снощи най-културно си излизах от там и някой ме настъпи по ръката
- Кара: E53 Х5 3.0d
- Мечтае да кара: по пътища без дупки
rado_rf написа:От колко годишен пиеш?
Коя случка ще помниш цял живот? Разкажи за нея
1.Когато съм бил съвсем малък на около година - година и половина, нашите ме завели на сватба. Повечето от вас си спомнят сватбите от едно време по 200-300 човека. По някое време родителите ми ме изпуснали за малко от поглед и съм драснал без никой да забележи. Намерили ме след 2 часа в частта на ресторанта където са събирали празните бутилки от ракия, бира и т.н. Както знаете на дъното на всяка бутилка винаги остават по няколко капки алкохол. Аз съм си бил седнал кротко между касите и съм си доизцеждал бутилките една по една. Не знам какво количество съм изпил тогава, но като са ме намерили съм бил доооста весел. Така че ако броим, че съм започнал от първото ми напиване, значи някъде там около годинка – годинка и половина.

2. Честно да ти кажа при мен случки и издънки на които с компанията се смеем дори и след години стават почти всеки ден. Сега обаче понеже на повечето ни предстои ходене до морето се сещам един куриоз от преди две години. Тръгваме 4 момчета за морето. Предишната вечер обаче попрекалихме с пиенето и решихме че няма смисъл да се ляга и както си пиехме директно поехме към Черноморието. Тръгваме, а в колата едни чалги, едни ракии се леят. Още на изхода на София ни спряха за проверка, но като видяха в колата багажа и като им ообясних, че тръгваме на море

- Терзийски
-
поклонник на E36
-
- Местоположение: София, София, София, София, София, София, София, София, София, София:
- Кара: Mercedes, BMW, Subaro
- Bavarishe
- старши ентусиаст
-
- Кара: `Е34 ТДС-ъ 95
- Мечтае да кара: `Е34`E32 `E38 `E31
- X-citer
-
- Местоположение: БИАД. Снощи най-културно си излизах от там и някой ме настъпи по ръката
Penchev написа:Я сега да "фнеса" малко "сериозност" в темата,че от толкова приказки за пиене ми се припи![]()
![]()
Любо,какви са твоите абмиции![]()
Георги Пенчев
Радвам се, че има и такъв въпрос, а не свързан само с купоните.
От тринадесет годишен започнах да работя при нашите като сервирах през вакнциите и уикендите. Като поотраснах малко станах барман и управител на едното заведение. Междувременно заърших Публична адмиинистрация и се канех да ставам я премиер, я депутат или в краен случай кмет

Успоредно с работата ми в ресторанта започнах да работя за една чуждестранна компания, която имаше амбиции да закупи един от големите ни металургични заводи. Изкарах около една година там. С чужденците се разбирах и работех прекрасно. За съжаление с българите не можах да се разбера. За толкова малко време срещнах толкова много гъзолизци и интриганти колкото едва ли ще срещна през целия си живот. Имах две алтернативи – едната да стана като тях и да направя някаква кариерка, другата да се махна. Махнах се. Позамислих се и реших – от дете съм израснал по заведенията. Родителите ми, техните родители също цял живот са се занимавали с този бизнес. Малко или много от обкръжаваща ме среда съм изучил доста от тънкостите в този занаят. В момента продължавам семейния бизнес. Родителите ми почти се отдръпнаха и оставиха мен и сестра ми да развиваме това, което те започнаха. За сега мисля, че оправдаваме надеждите им.

- X-citer
-
...01:44 гласящ "Jdjgt" (Който не вярва в четвъртък да ме подсети ад му го покажа)...
Исках да ти напиша, че те обичам ама го кодирах, та ако жена ти е до тебе да не те бие много

Със себе си. И сам войнът е войн

Маймуната си е титулярче при мен и още наесен ще можете да се насладите на новата му програма.

На сутрината Как е ... предполагам зле
Както всяка друга сутрин

а как се оправяш след бурната вечер
С бурна сутрин

Замисляш ли се за дробовете си?
А те дали се замислят за мен???
Сега да ти го обясня научно. Предполагам си учил Биология в училище. Там си виждал разни животинки поставени в буркани и за да се съхранят екземплярите бурканите са пълни със спирт. Значи аз не мога да седя непрекъснато в буркан със спирт (не че щеше да ми е лошо де

- rtzankov
- Ценко изложбения
-
- Кара: дългия да си плати входа !!!
Aaaaaaaaaaaaaa не за тая теория със спирта направо удави всичката риба по морето ....
...
Въпрос : Защо на последния събор Ати и Асен се разкарваха напред назад с твойта кола

Въпрос : Защо на последния събор Ати и Асен се разкарваха напред назад с твойта кола

R.I.P Landikar
- X-citer
-
rtzankov написа:
Като тръгваха напред и аз бях в колата, но на задната седалка, нали съм шеф.

Какво да ти кажа Росене, седнах да си пия в нашия хотел

- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
миии ще те питам некое друго въпросче... може ли да се напием вдругиден, по случай, че съм приет а? а? а?
и да не ми излезнеш мноо скъпо...
ааа и още едно
Ти мене уважааааш ли мъ

ааа и още едно
Ти мене уважааааш ли мъ

You said: "Time will change!" What if it changes you?
- X-citer
-
Първо, честито? Пусни на ЛС къде и какво си приет
Защо задаваш отговори, кога не е могло?
Споко аз ще си дойда добре подготвен.
Аз тебе мноу та уважавам, а ти мене уважааш ли ме?

може ли да се напием вдругиден, по случай, че съм приет а? а? а?
Защо задаваш отговори, кога не е могло?

Споко аз ще си дойда добре подготвен.

ааа и още едно
Ти мене уважааааш ли мъ
Аз тебе мноу та уважавам, а ти мене уважааш ли ме?

- BMW-X5
- Е53 Фанатик
-
- Кара: xDrive
Хахахаха вече си ми тотален фаворит
Въпрос
Имаш ли други хобита освен да пиеш
По лесно ли се живее в нетрезвено състояние
Мога ли да ти стана ученик

Въпрос

По лесно ли се живее в нетрезвено състояние

Мога ли да ти стана ученик