БМВ събор 2010...
Модератор: Общи модератори
- HeBePeH
- Lulin Boys Cska Sofia
-
- Кара: го на все по силни тройки, е46 330i
- Мечтае да кара: ///M4™ /G65 ////AMG
Re: БМВ събор 2010...
Първия ден , беше интересен само в началото докато се съберем всички на паркинга и се поразходим малко . Много от хората си тръгнаха още първия ден защото небяха доволни както и от времето така и от преставлението. Спомням си ,че самите участници в италянското преследване непропускаха да изпарзалят някой от завойте при което публиката се кефеше и отново обръщаха внимание на самото състезание, а водещия казваше дрифта несе толелира
но него слушаха много. Вече втория ден беше пекнало слънце хората се бяха по-позитивно настроили ,мина награждаването и вече весеки чакаше дрифт и М - шоуто , всички апаратчета и камери бяха заредени за този момент (както и мойте) и публиката се беше приближила почти до съмата писта зада гледат по отблизо. Никога няма да забравя тези мигове и остатъците от черни сажди от гуми по лицето и иначе бялата ми блузка на форума

Американски форум: питаш и ти отговарят.
Руски форум: питаш и те питат.
Български форум: питаш и ти обясняват колко си ТЪП.

Руски форум: питаш и те питат.
Български форум: питаш и ти обясняват колко си ТЪП.

- Azidaha
- младши ентусиаст
-
- Кара: зеленият крокодил Лакоста
Аз се надявам, отново да има нощна обиколка на Пловдив. Това беше за мен най-хубава част, от събор 2009... 

- amd
- клавиатурен мунингист
-
- Кара: E39 520i 1997
- Мечтае да кара: E36 323ti
Като се разруши настилката, ще я асфалтират - скъпо е, ама нали за това се плащат такси ? Всеки бизнес иска инвестиции 

BMW only!
- SBS_318ti
- младши ентусиаст
-
- Кара: is-ка S50
- Мечтае да кара: E24 Alpina
Azidaha написа:Аз се надявам, отново да има нощна обиколка на Пловдив. Това беше за мен най-хубава част, от събор 2009...
+1
От целия събор "Нощната обиколка" наистина беше най-хубавата част , дано тази година се съберем повече коли

Обиколката-ЦЪК
- hapolini
- Потребител
-
- Кара: САМО БМВ
- Мечтае да кара: САМО БМВ
- Детайли за колата: Е36 318 is coupe надпис 328 ;)
на мен ще ми е за сефте,ама мн искам да покарам в колона от бургас до кадето и да е.Т'ва за нощните обиколки-твърдо за!!!и за палтаките по пистата,също-бройте ме идвам с барбекюто и касата бира!!!И аз съм на мнение,че трябва да гледаме повечко дрифтове,щото се пак караме бмв-та,ако не сучим "задници",по-добре да въртим гибеци!а за семките-сигурно ще си зема 1 стек-семки с бира и сеир да има!пожелавам на организаторите успешна организация и да ни зарадват с повечко дрифтене 

- georgymk
- младши ентусиаст
-
- Кара: кракомобил
- Детайли за колата: [url]http://flickcabin.com/public/view/full/84667[url/]
Т'ва са карането в колона,и обиколките е направо
като видиш толкова бимъри да карат в колона,и при самият вид на 100 бавареца,с шофери който усмивката им е до ушите направо....

като видиш толкова бимъри да карат в колона,и при самият вид на 100 бавареца,с шофери който усмивката им е до ушите направо....

1) За намиране на жена са нужни пари и време =>
=> Жена = пари*време
2) "Времето е пари" =>
=> време = пари
3) Следователно от 1 и 2 - Жена = пари*пари
4) Парите са корен на всички проблеми =>
=> пари = √проблеми
Следователно от 1,2,3,4 :
---------------------------- 2
Жена = (√проблеми)
Съкращаваме корена в скобите и степента и получаваме:
Жена = проблеми.
=> Жена = пари*време
2) "Времето е пари" =>
=> време = пари
3) Следователно от 1 и 2 - Жена = пари*пари
4) Парите са корен на всички проблеми =>
=> пари = √проблеми
Следователно от 1,2,3,4 :
---------------------------- 2
Жена = (√проблеми)
Съкращаваме корена в скобите и степента и получаваме:
Жена = проблеми.
- павката
- старши ентусиаст
-
- Кара: ги да пият мента
- Мечтае да кара: за 6лв/100км
- Детайли за колата: не върви и не гори
да видиш,да видиш,кво да видиш-мн баварци,ама никъв ред и постоянно предпоставки за птп,щото повечето не удържат адреналина и става мазало.просто досега е късмет как няма нещо сериозно и с фатален край...ама не е късно!
и каквото и да се пише,едва ли ще се промени нещо,но ще остане правилото,че отиваш заради хората,които искаш да срещнеш,да се повеселите заедно.няма как да си с компания от десетки приятели и да позволиш нещо да ти развали кефа от мероприятието.
и каквото и да се пише,едва ли ще се промени нещо,но ще остане правилото,че отиваш заради хората,които искаш да срещнеш,да се повеселите заедно.няма как да си с компания от десетки приятели и да позволиш нещо да ти развали кефа от мероприятието.
Тия от БМВ-клуба обичат да си прикачат подобни табелки ;-)
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
- bozukov_a
- Малката Базука
-
- Кара: e46 e30
B U L L I написа:аз пък искам да ви агитирам да нощуваме на пистата в петък ако времето ни го позволи естествено.
да направим един огромен бивак и да разцепим мрака

- ///M_Martin
- Любимец на Кралицата
-
- Кара: F85 X5M , Race ///M GTR V10 S85
- Мечтае да кара: M3 CSL
bozukov_a написа:B U L L I написа:аз пък искам да ви агитирам да нощуваме на пистата в петък ако времето ни го позволи естествено.
да направим един огромен бивак и да разцепим мрака
![]()
![]()

[quote="Azidaha"]миналата година,вечерната обиколка щеше да е по-готина,ако не се бяхме разделили на 4-5 колони с по 5-10 коли,надявам се ,тази година ако има пак,да сме 1 колона
quote]

quote]

Ако съдбата ти е обърнала гръб, изчакай я да се наведе !!
- Sharo
- старши ентусиаст
-
- Кара: или поне се учи ежедневно
- Мечтае да кара: М3 CSL, Z4М
Ogi написа:petio_bmw 318is написа:Sharo написа:На пистата ас забранение бърнаутовете от собственика на пистата, защото разрушават настилката
Тя пък една настилка![]()
![]()
Тя пък една писта![]()
![]()
е по-хубава си нямаме, то даже и друга си нямаме въобще та не е лошо поне тва дето има да го пазим колко може
ти ли клатиш или клати бас-а.. егати номера паднаа двата таса http://youtube.com/watch?v=NYchvWbcvf0&feature=related
Хайде да покараме малко кола
Хайде да покараме малко кола
- The 5th element
- Арабиата
-
- Кара: E39 530D
e36_Fanatik написа:Ще споделя и аз мнението си за събора:
Датите са си перфектни, карането в колона е едно от най-готините неща - създава се настройка у човек че предстой нещо голямо
, ако трябва ще карам с 35км/ч последен в колоната но да има колона. Последно като ходих на събор до София си карах сам без никакво по- различно настроение от всяко друго мое патуване НО като стигнах лукойла
![]()
![]()
Лудница навсякаде БМВ-та - в този момент разбрах че БМВ - клуб не е просто форумче
. За преспиването на пистата съм твърдо за
една палатка да има моята ще е втората.
Искам да попитам ще има ли някакви конкурси, представяне на проекти и забавления различни от паленето на гуми / не че н е съм фен / но според мен не е най-важното да си запалиш гумите.
Тук съм съгласен с колегата за колоната-искам да отправя молба към вси4ки организатори,шефове,ръководители и т.н.

[url=http://picbg.net/img.php?file=194f7b7624e3366b.JPG]
[/url
- GRINGO
- младши ентусиаст
-
- Кара: `81 E21 335
Милена написа:миналата година,вечерната обиколка щеше да е по-готина,ако не се бяхме разделили на 4-5 колони с по 5-10 коли,надявам се ,тази година ако има пак,да сме 1 колона![]()
![]()
![]()
Тва се получи защото спирахме на сфетофарите.
Тая година 3-4 коли които са най-отпред ще отцепват сфетофара докато се изниже колоната.
Като мине колона тръгват най-отзад.На следващия сфетофар нови 4 коли го отцепват и пак остават отзад.
Така няма да се разпокъсваме. Само трябва всеки да знае маршрута.
- GEORGIEV
- Е30 Fanatic
-
- Кара: от онея старите....
- Мечтае да кара: магазинска е30-ка
Аз пък искам за събора на първо място ХУБАВО време,че как се случва се на тея дати е леш ,а след тва едно хубаво време
"спането" на пистата също беше много ценно миналата година

"спането" на пистата също беше много ценно миналата година

- павката
- старши ентусиаст
-
- Кара: ги да пият мента
- Мечтае да кара: за 6лв/100км
- Детайли за колата: не върви и не гори
GRINGO написа:Милена написа:миналата година,вечерната обиколка щеше да е по-готина,ако не се бяхме разделили на 4-5 колони с по 5-10 коли,надявам се ,тази година ако има пак,да сме 1 колона![]()
![]()
![]()
Тва се получи защото спирахме на сфетофарите.
Тая година 3-4 коли които са най-отпред ще отцепват сфетофара докато се изниже колоната.
Като мине колона тръгват най-отзад.На следващия сфетофар нови 4 коли го отцепват и пак остават отзад.
Така няма да се разпокъсваме. Само трябва всеки да знае маршрута.
ванката от д-град го направи от 1-ия път успешно-полицейски кордон и две пълни обиколки на града,без никакви предпоставки за проблеми
Тия от БМВ-клуба обичат да си прикачат подобни табелки ;-)