Човек в КЗЛД

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар

Човек в КЗЛД

Мнение от dimodi » 09 Фев 2010, 18:19

Колеги, трябва ми човек в Комисията за защита на лични данни. Спокойно, не е нищо противозаконно. Става въпрос за нещо съвсем елементарно. Ако си вдигаха телефоните тия в Комисията нямаше да търся никой, но уви от три дни звъня по 100 пъти на ден и не успявам да се свържа с никой там. :evil:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: '02 BMW E46 330i

Re: Човек в КЗЛД

Мнение от ///M3 » 09 Фев 2010, 18:36

Ако е във връзка с пререгистрацията на фирмите по ЗЗЛД -> задай си въпроса, може и да не ти потрябва човек там ;)

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от dimodi » 09 Фев 2010, 18:44

В тази връзка е. Проблемът е следния: при онлайн регистрацията на администратор на лични данни, непосредствено след създаването на потребител, вследствие на токов удар беше прекъснато електрозахранването ни. В резултат на това процесът на регистрация беше прекъснат и в момента разполагаме с паролата и използвания имейл-адрес, но не разполагаме с потребителското име на направената регистрация и няма как да влезем в системата да довършим регистрацията. Голяма глупост е, че това потребителско име не се изпраща по имейл както паролата. При опит да бъде съдаден нов потребител системата съобщава, че вече съществува потребител за този БУЛСТАТ. От една седмица звъня по телефона, веднъж успях да се свържа, като ми препоръчаха да напиша имейл. Направих го, но никакъв отговор досега, а срокът си изтича. От три дни насам пък не мога да се свържа и по телефона. Ако някой е минал по този път да даде съвет. :help:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: '02 BMW E46 330i

Мнение от ///M3 » 09 Фев 2010, 18:45

Пращай по пощата с обратна разписка ;)

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от dimodi » 09 Фев 2010, 19:21

Исках да си я спестя тая бумащина, но ако не намеря друг начин, това ще е решението. :(

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от barabqga » 09 Фев 2010, 19:29

dimodi написа:Исках да си я спестя тая бумащина, но ако не намеря друг начин, това ще е решението. :(

Еми Бюрокрация ко да напраиш :|

Потребител
Аватар

Мнение от ShtelianJ » 12 Фев 2010, 16:41

Няма как да ти дигнат сега понеже там е пълна лудница, в понеделник ще ходя до КЗЛД.Ако искаш ще попитам и ще ти кажа.
http://www.roadwork.eu Българската пътна мрежа - Специализиран портал за шофьори, готови да си помагат при аварийни ситуации на пътя.

с две лица
Аватар
Кара: на задно предаване

Мнение от Vlados » 13 Фев 2010, 0:11

Къде я правите тази регистрация?
Ако не е на страницата на КЗЛД (което май е сигурно), не мисля, че ще ти помогнат, тяхната дейност е друга...
По-добро се обърнете към администратора на сайта, където правите регистрацията.
Изображение

Потребител
Кара: Seat Cordoba
Мечтае да кара: Leon 4x4 1.8T cupra
Детайли за колата: Hyundai Coupe 2.0 FX 139 hp

Мнение от copce » 15 Фев 2010, 10:50

Като гледам колегата moksika е написал следното: Мартин на 27г. Комисия за Защита на Личните Данни :paranoid: само нема ми скачате са :paranoid: :mrgreen: тов а в темата: С какво се занимавате?
сигурно може да ти помогне :lalala:

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: Сувалка

Мнение от Бай Митьо » 15 Фев 2010, 14:26

///M3 написа:Пращай по пощата с обратна разписка ;)

:yes:
Не е важно да блъскаш във фитнеса, важно е как и с какво!

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от dimodi » 15 Фев 2010, 22:26

Аз си реших проблема. В петък най-после се свързах по телефона и след много уговорки ми дадоха потребителското име, след което успях да довърша регистрацията. Темата може да се заключва. :yes:

Назад към Извън Темата