Това само в България може да се случи!
Модератор: Общи модератори
12 мнения
• Страница 1 от 1
Това само в България може да се случи!
2000 катастрофи в снежна България
Люта зима с обилни валежи изненада родината
http://paper.standartnews.com/bg/articl ... cle=316335
Падналият в България неочаквано обилен сняг причини над 2000 автомобилни катастрофи, в които загинаха 6 души, предаде БТА. Десетки са ранените, съобщиха от КАТ. Само в област София са регистрирани 337 инцидента с 45 ранени. Във Бургаско са регистрирани над 150 инцидента с шестима ранени. Полицията в Пловдив съобщи за 46 катастрофирали коли. При инцидентите са били ранени 17 души. Във втория град на страната автобусният транспорт бе почти напълно блокиран от снега, а трафикът е почти парализиран заради силния снеговалеж. Хиляди хора бяха блокирани в задръствания в цялата страна.
Люта зима с обилни валежи изненада родината
http://paper.standartnews.com/bg/articl ... cle=316335
Падналият в България неочаквано обилен сняг причини над 2000 автомобилни катастрофи, в които загинаха 6 души, предаде БТА. Десетки са ранените, съобщиха от КАТ. Само в област София са регистрирани 337 инцидента с 45 ранени. Във Бургаско са регистрирани над 150 инцидента с шестима ранени. Полицията в Пловдив съобщи за 46 катастрофирали коли. При инцидентите са били ранени 17 души. Във втория град на страната автобусният транспорт бе почти напълно блокиран от снега, а трафикът е почти парализиран заради силния снеговалеж. Хиляди хора бяха блокирани в задръствания в цялата страна.
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
Re: Това само в България може да се случи!
Сигурно е нормално това,щото гледах в германия е ад в момента,но разликата е че тука при 1-2 самтиметра става това което в германия при 40-50 см
- DanielzZz
- старши ентусиаст
-
- Кара: М4
Това стана,защото повечето шофери се излъгаха да сложат летаците,нали си е по-гъзарско с джанти...ето сега к'во стана.Решението : купете си алуминиеви джанти и за зимата(втора зима карам и няма проблеми с издръжливостта им). 

- pistata9889
- ентусиаст
-
- Кара: Камион колкото читалището...
Сръвняваме *вермахт с цвичка*Колко хора си купиха този сезон зимни гуми,и колко от тези които си купиха ги свалиха още в средата на миналия месец.Та ние боклука които е ежедневен неможем да изчистим,та сняг които винаги ни изненадва.На какво се учудвате,дано няма жертви поне.
Когато трябва да вземеш решение относно една страна,изслушай и другата,може нейната версия да е по достоверна!!!
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
pistata9889 написа:Сръвняваме *вермахт с цвичка*Колко хора си купиха този сезон зимни гуми,и колко от тези които си купиха ги свалиха още в средата на миналия месец.Та ние боклука които е ежедневен неможем да изчистим,та сняг които винаги ни изненадва.На какво се учудвате,дано няма жертви поне.
Ти мани гумите,с 4 чисто нови гуми съм и на магистралата е "танц със саби"
- Нено Б.
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Омега А '86; E53 3.0d '06
Заваля, да... Аз миналата седмица си сложих летните джанти и гуми, защото една от желязните 15-ки със зимните гуми пак(за 2-ри път) я намирам спаднала до земята и все не могат да я направят, издиша от ръба на джантата. И си викам-аман с тее зимни гуми и сухи пътища, и ги смених.
Та ся съм баш гъзар-днес се тъпках в марширутката до работа и обратно и мръзнах на спирката
Та ся съм баш гъзар-днес се тъпках в марширутката до работа и обратно и мръзнах на спирката

rwd фен
- ивчо
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е34 с ... ръжда
Пише Германия бе,лудииииии

Механджията написа:е, пример, аз снощи клатих здраво мойта, сутринта с кеф станах, кафенце, после вместо обичайните 15мин до бачкането пътувах близо 25... лежерно така, кефаджийско.... а тия дет бързат, дали са ебали?
The night is dark and full of lo6o

ивчо написа:Пише Германия бе,лудииииии![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Значи не само аз виждам да пише Германия

Замислих се за момент дали аз недовиждам

- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
k_remi написа:ивчо написа:Пише Германия бе,лудииииии![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Значи не само аз виждам да пише Германия![]()
![]()
Замислих се за момент дали аз недовиждам
Хак да им е на германците,сменили си гумите с летни,пъ винетките им не струват

- pistata9889
- ентусиаст
-
- Кара: Камион колкото читалището...
Тази тема е малко пообъркана,в името и пише за България,а в линка пише за Германия и от там става объркването.
Когато трябва да вземеш решение относно една страна,изслушай и другата,може нейната версия да е по достоверна!!!
- ///peter
- старши ентусиаст
-
- Кара: Жи55АЕМЖИ
- Мечтае да кара: 911 turbo
- Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
pistata9889 написа:Тази тема е малко пообъркана,в името и пише за България,а в линка пише за Германия и от там става объркването.
И всички се юрнаха да се оплакват

- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
Решете какво ше коментирате - България или Германия и може да пробваме отново 

12 мнения
• Страница 1 от 1