Sofia Outlet Center - няма такова чудо...

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: e21,е34, астрахаш,цлк-в208
Мечтае да кара: 850
Детайли за колата: петица- хубавица

Re: Sofia Outlet Center - няма такова чудо...

Мнение от akula » 15 Мар 2010, 14:19

:banghead: :banghead: :banghead: :banghead: :banghead: :banghead: :banghead: :banghead: :banghead: :banghead: :banghead: :banghead: :banghead: :banghead: :banghead: :banghead: :banghead: :banghead: :banghead: :banghead: :banghead: :banghead: :banghead: :banghead: :banghead: :banghead: :banghead: :banghead: :banghead: :banghead: :ban :banghead: :banghead: :banghead: :banghead: :banghead: :banghead: :banghead: :banghead: ghead: :banghead:

преди доста години, един велик българин е казал: не народ а МЪРША
-харчи малко а бега много, чупи се трудно а се поправя лесно, що е то?
-БМВ е34

ентусиаст
Аватар
Кара: сивушка на нафта

Мнение от Zapa » 15 Мар 2010, 17:52

само гледайте утре сабахлен какво ще става на Сердика център :mhihi: :mhihi: :mhihi:
това на аутлета ще е като митингче на РЗС :smoke:
Изображение

Фен на тройките
Аватар
Кара: Колите да палят и работят!
Мечтае да кара: ;)
Детайли за колата: Лачени, в добро здраве и сериозен ремап ;)

Мнение от Dimitroff » 15 Мар 2010, 18:06

Zapa написа:само гледайте утре сабахлен какво ще става на Сердика център :mhihi: :mhihi: :mhihi:

OOoo, дааа :mhihi:

Днес по работа бях там - обходих го от горе до долЕ.... :mhihi: ...още боядисват, прокарват ток, мажат, кабели носят...обаче утре е открит (как ше стане...никой не знае :) ) :mhihi:

Няма да влезна там в блиския месец или два - ще чакам народа да му се нарадва, трафика да поспадне...тогава може и да се поразходя пак :no:

Аватар
Кара: ги да ядат грудки

Мнение от dimithur » 15 Мар 2010, 21:15

Dimitroff написа:
Zapa написа:само гледайте утре сабахлен какво ще става на Сердика център :mhihi: :mhihi: :mhihi:

OOoo, дааа :mhihi:

Днес по работа бях там - обходих го от горе до долЕ.... :mhihi: ...още боядисват, прокарват ток, мажат, кабели носят...обаче утре е открит (как ше стане...никой не знае :) ) :mhihi:

Няма да влезна там в блиския месец или два - ще чакам народа да му се нарадва, трафика да поспадне...тогава може и да се поразходя пак :no:

Да се запали дано, като един огромен фойерверк на глупостта ни ще е точно :mhihi:
в една зверилница толерантност е равно на смърт
Н.Хайтов
http://www.youtube.com/watch?v=o7oVw72Bc4Y

Потребител
Аватар

Мнение от E60_M5 » 15 Мар 2010, 22:07

Демирев написа:Не ми се мисли като отворят до няколко месеца петия ли шестия ли е вече Мол във Варна 13 етажния какъв тотален ад ще е денят на отварянето ...че и се намира на 15 метра от огромно кръстовище на влизане в града :confused: :confused: :confused:

То тея 13 етажа не са ли повечето бизнес сграда :lol: Ама галерията е*ати чудовището :lol:

Е.Димитров написа:Вчера с една приятелка бяхме в мола на стамболииски,влизаме в фризьорския салон,убаво-постигване 30 лева,няма лошо,ама след 20 минути излизаш същия както си влезнал,само с разлика измита коса,некакъв гей там се прави на коафьор,естествено дигнах скандал,не е за 30 лева а за това че вече никаква качествена услуга не можеш да получиш,първо му обяснявам да ми покаже къде точно е постригана както е искала,ония ми обяснява видиш ли че "той имал собствени разбирания за дамска прическа",аз му обясних че ако искам ше се направя на мармалад и разни педалчета няма да ми казват как ще изглеждам,доста се чудех дали да му откача главата,ама нали сме в европа...та мисълта ми е,не ходете на фризьор в мола на стамболииски,освен това висат некакви -80%,влизаш и дънките дето са намалени продължават да си струват по 250 лева...просто тук сме страната на Ъпсурда

Ае мене ме остригват 0 номер за 1.50 ама няма да споменавам имена, че да не рекламирам :nono: :lol:

отчет: това беше извън темата, такива простотии няма да посетя никога, просто си спамя :ok:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е90

Мнение от mitaka7 » 15 Мар 2010, 23:47

Остават броени часове до втора серия на екшън-филма - МОЛ Сердика. Утре ще има голям трафик в района, така че, гледайте пътя да не ви минава оттам. :mrgreen:

Блондинка зад волана
Аватар

Мнение от Лина » 16 Мар 2010, 1:17

Според мен достатъчно хора вече пътуват в чужбина и могат сами да направят равносметка както за разликата в цените на новите колекции по магазините, за разликата в намаленията и разбира се, в качеството на стоките. Единствено ми е любопитно как успяха изведнъж да намерят толкова стари колекции на магазини, които присъстват едва от година - две в София. Единица са магазините тук, които действително зареждат с колекциите от последните си сезони и ги излагат на прилични цени. Не се и съмнявам, че за пореден път докарват изостанали дрехи от Гърция от 2000 година , големи размери и цени, избиващи наема на собственика. :)
I'm a little bit of everything
all rolled into one
So take me as I am
This may mean you'll have to be a stronger man
Rest assured that when I start to make you nervous
and I'm going to extremes
tomorrow I will change
and today won't mean a thing

Фен на тройките
Аватар
Кара: Колите да палят и работят!
Мечтае да кара: ;)
Детайли за колата: Лачени, в добро здраве и сериозен ремап ;)

Мнение от Dimitroff » 16 Мар 2010, 7:29

mitaka7 написа:Остават броени часове до втора серия на екшън-филма - МОЛ Сердика. Утре ще има голям трафик в района, така че, гледайте пътя да не ви минава оттам. :mrgreen:

Смятах утре(днес) да мина да те видя :mhihi:

РазБОЙниКА
Аватар
Кара: го на тройки
Мечтае да кара: Е92/3 и 6-та серия
Детайли за колата: Черна

Мнение от Apassionata » 16 Мар 2010, 7:38

Видахме го и това чудо... Не съм впечатлена...
Само да каже кой беше колегата, с който се разминахме на излизане... Луда черна Е30 ка, с някви странни..."закачалки" в ъгълите на предния капак :lol: Ей, напълни ни душата с тоя бърнаут :D :lalala: :driving:
Евала, много радват такива поздрави! :wave: :D
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от BadAngel » 16 Мар 2010, 8:30

Apassionata написа:Видахме го и това чудо... Не съм впечатлена...
Само да каже кой беше колегата, с който се разминахме на излизане... Луда черна Е30 ка, с някви странни..."закачалки" в ъгълите на предния капак :lol: Ей, напълни ни душата с тоя бърнаут :D :lalala: :driving:
Евала, много радват такива поздрави! :wave: :D

кога пък го посети, те преди половин час са го открили официално =)
No bling at the Ring

Аватар

Мнение от dimithur » 16 Мар 2010, 12:31

Aбе гледам и не вярвам на ушите си :shock:

http://novinitepro.bg/novinite/biznes/m ... sentr.html

Ебаси овците, какво са се наредели все едно са на опашка за банани по татово време :shock: На тея в храната или в пиенето им слагат нещо, та са така зомбирани, или са си природни тъпи по дефоулт ? :shock: Какво ли толкова пък може интересно да има вътре, дето да го няма никъде по другите места, та са се заблъскали като говеда на празни ясли :mhihi: Криза било на баба си фарчилото. Е това си мисля и обмислям, че ако ни сполети една истинска криза като Лукановата зима (аз лично не я помня, ма са ми разправяли :mhihi: ) нема и един милион да останеме живи :mhihi:
Н.Хайтов

старши СПАМ ентусиаст
Аватар
Кара: е30 чат-пат
Мечтае да кара: варел
Детайли за колата: ...
е46 m52b20
е46 m54b30
е83 m54b30
e30 m20b25
е30 m10b18
е46 m54b25
e92 s65b40

Мнение от K_Ilkov » 16 Мар 2010, 12:37

Заеби :mhihi:

На народа му липсват опашките от татово време явно ...

Кво ли са "пуснали" в МОЛа, а? :mhihi:

Кризата явно е сериозна - пълно е с хора със свободно време и празни глави :paranoid:
Изображение

Цените са такива, че ако имаш хубава не си струва да я продаваш, а ако търсиш хубава не си струва да я купуваш.

...

Аватар

Мнение от dimithur » 16 Мар 2010, 12:42

Току що ми хрумна идеята защо аджеба никой досега не се е сетил да направи един мобилен мол, нещо като цирковите шатри :mhihi: Така всяка седмица, ще могат да го откриват в различен град/квартал и ще може да се угоди на всички, които държат да се бутат на опашка - па вътре какво ще се продава не е важно. Най-добре да има един шприц със течен мозък, да им налива през ушите на посетителите, че явно изпитват голям дефицит на мозъчни клетки.
Н.Хайтов

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Е.Димитров » 16 Мар 2010, 12:55

Туй е долна провокация от дянков ,ше го ... :censored: ,свали акциза на мощните автомобили и отвори неколко аутлети и молове и ся ше вдига данъците въз основа на броячи на вратите на моловете и камерите на кат :mhihi:

daytona violett
Аватар
Кара: e36+24

Мнение от kOnPuBkA » 16 Мар 2010, 13:28

mitaka7 написа:Остават броени часове до втора серия на екшън-филма - МОЛ Сердика. Утре ще има голям трафик в района, така че, гледайте пътя да не ви минава оттам. :mrgreen:

Мите, да знаеш, че в тоя ден няма да идвам до теб :mhihi: :mrgreen:
HAPPINESS IS NOT AROUND THE CORNER, HAPPINESS IS THE CORNER!
Изображение
IMPOSSIBLE IS NOTHING !

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата