сбивали ли сте по време на шофиране?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E60 LCI 530XD

Re: сбивали ли сте по време на шофиране?

Мнение от pepi_sky » 17 Апр 2010, 15:39

Прочетох темата на един дъх, с голям интерес. :mhihi:
И аз имах една случка с един таксиджия дето ме засече. Теглих му една благословия за него и родата му. Той ме чу и на следващия светофар слезе, но бързо се качи в колата понеже останалите се разсвириха, че светна зелено. От тогава в багажника на колата си нося едно около 50см. парче арматура, ей така за морална подкрепа ! :mhihi:
И аз не карам кой знае колко по правилата, но на пешеходци давам път, да се включи някой в движението понякога давам път, и тогава се започва от тия зад мен: "Защо спря ве лайно" и т.н. Е на тоя кво да му каза, че ше згаза майка му. Е от такива слабоумни ко**ленца ми е писнало. Ако засеча някой се извинявам почти винаги.

Иначе съм твърдо за колегиалното шофиране, но се питам има ли въобще такова понятие в наща мила родина или сме си стадо говеда ?!
"ДА ЗАВИЖДАШ ОЗНАЧАВА ДОБРОВОЛНО ДА СИ ПРИЗНАЕШ, ЧЕ СИ ЛАЙНО !"

"ГЛАВАТА МИ МОЖЕ ДА Е ПЪЛНА С БРЪМБАРИ, НО ВСИЧКИТЕ СА ВИШИСТИ !"

"НИКОЙ НЕ УМИРА ДЕВСТВЕН, ЖИВОТА ГО СЛАГА НА ВСИЧКИ !"
ИзображениеИзображение

Аватар
Кара: Кенеф от Инголщат

Мнение от ms » 17 Апр 2010, 18:46

К'ва колегиалност ви гони пък всички не ми е ясно :kuku: Вие да не живеете в някоя паралелна вселена, а :?:

Един го шамарих пред камерите (тъкмо ги сложиха- я работеха, я не :dunno: ) Спирам на светофара 1-ва кола и 10-15 сек. по-късно 1 олигофрен се опита да направи кенефа компактен :mhihi: Добре, че държа спирачката и ме помести само половин-един метър- ако си седях просто щеше да ме метне на средата на кръстовището сигурно и да ме размаже някой друг... Излизам (дребен съм- 190+см. и 100-110 кила) и го измъкнах, я дръж тея шамари- ама както си му е реда, с доста сила и горкия човечец след 3-4ят беше седнал на земята и се чуди отде му дойде :mhihi: :mhihi: :mhihi: Мятам едно око на моята кола (да сметна колко да го бия още дето се казва) и бях :shock: :shock: :shock: На моето ауди нищо почти му няма (спукана и откачена броня) за разлика от предницата на неговото Рено Меган- то просто нямаше здрав детайл :mhihi: :mhihi: :mhihi: Маска, броня, фарове, калник, капак- всичко потрошено и нагънато... Е, отказах се да го бия, щетите му стигаха- ама нали съм гадно копче викнах КАТ за протокол и акт :mhihi:

Та тъй де- На зла круша- зъл прът се полага...

Аз за 15г. едно научих- може да съм с предимство някъде, ама не държа на него и внимавам... Ще е глупаво да си ползвам предимството ЗАДЪЛЖИТЕЛНО и без да се съобразявам с джигитите на пътя и утре да се видя със Свети Петър...
Изображение
Изображение

Потребител
Аватар
Кара: нещата да вървят
Мечтае да кара: Е92

Мнение от Бианка » 17 Апр 2010, 20:51

Аз, от ето такъв джигит дето не знае за какво служат сфетофарите, и за какво са цветовете му, в момента съм с 4 болта,2 планки,1 изкуствена кост и 13 см разрез в гръбнака! Седя си аз на сфетофара на червено, а този зад мен си рови из тъблото и.....та от тогава просто, искам ето такива тарикати да слезна и да ги препарирам за няколко часа, та да се усетят какво правят по тия улици...Мъките хич, не са малки след такова изживяване.И най-вече всички трябва да знаем, че не сме застраховани и всеки един от нас може да иде на почивка в Пирогов....

U.S. MARINES
Аватар
Кара: '13 BMW S1000RR, '09 Е71 4.0d
Мечтае да кара: ///M6, E31 k55 Racing Dynamics, '13-'14 BMW S1000RR

Мнение от Тоо Cool » 18 Апр 2010, 7:36

Уникална тема!!!!

Моите случки не са много защото принципно карам като мишок в повечето случаи, но и тогава има лайнояди дето пак ми създават ситуации..... Една случка от миналата година-карам от телевизионната кула в посока към Славейков по надолнището и имаше някакъв насран мач и задръстването беше адско. Колите пълзят едва едва и аз съответно си гледам филм и се готвя да си запаля пуричка, когато някакъв дебил с бус (голям бус) тръгва решително да ме натиска и да минава в моето (дясно) платно като явно не ме вижда ( е толко да е ниска таа 36-ца?????) и ми подпира огледалото и то започва да се завърта нагоре само (то е от Е-46 ///М и се завърта нагоре) при което аз почвам да крещя да спре а тоя си продължава и така щеше да мине от огледало на калник, броня и т.н. Как и да е-успявам да спася положението и спирам директно зад него и отивам да се разбираме а тоя вика не съм те видел пари нямам и тръгва да бяга (в задръстването....) при което вече бесен аз спирам този път напреко пред него и с всичкия си акъл започвам с голи ръце и шутове да троша буса-огледало, врата, каросерия....казвам с голи ръце защото в колата освен два пистолета имам бухалка, палка и нож ама кой да има акъл да се сети за тях......оня се опита да противоречи и тогава вече му вкарах няколко тупаника в лицето....хората от другите коли си седяха и гледаха шоу а някаква овца се развика, че не било това начина......както и да е-излях си яда, видях, че огледалото не е счупено а само с една драскотина около 5 см. изцапах си салона с кръв (от разранената ми ръка...) и си тръгнах, а оня си остана там в буса и се чудеше къде се намира....

Друг случай с един мой познат дето е от Хисар. Кара си и някакъв кара зад него и го заслепява зверски. Нашия спира, но така че да засече и оня и да го накара да спре. Отива при него и се представя "Добър вечер, лейтенант Петров, Пътна полиция. Отворете багажника за проверка."- а той няма нищо общо с полицията само да спомена. Оня отваря, моя човек намира отзад едно малко чукче и го пита "Зашо не ви светят фаровете?". Оня ШАШ-как не работят бе? И нашия директно отива отпред БАМ, БАМ двата фара и му вика " Е така-не работят!!!!" Нали само да спомена, че моя приятел е 190 см и около 120 кила маса......

С олигофрените по пътя трябва да се подхожда безмилостно и безкомпромисно без съобразяване с насраните закони, правила, норми и прочие! Все пак живеем в държава от 4-тия свят, една от многото завършващи на "-стан....."!!!
In memory of CPL Jason Dunham,
United States Marine Corps,
who gave his life in order to keep his brothers alive.
You will never be forgotten!
10-10-81 - 07-12-2006

THAT IS NOTHING ON THIS GREEN EARTH THAT IS STRONGER THAN THE UNITED STATES MARINE CORPS,
BECAUSE THERE IS NOTHING ON THIS GREEN EARTH THAT IS STRONGER THAN A UNITED STATES MARINE!
https://www.youtube.com/watch?v=Z-y0aeXwbMc
SEMPER FI!

Аватар
Кара: комби...нация и Вайълет!

Мнение от SKISA » 18 Апр 2010, 8:19

Тоо Cool написа:Все пак живеем в държава от 4-тия свят, една от многото завършващи на "-стан....."!!!

офтопик. милко,недей така че човек! пич си ,ма престани да ни обиждаш насред страната ни.че сме прости-прости сме ,ма не върви баш така. ше се случиш на некой здрав българин-родолюбец следващият път да му кажеш булгаристанец и ше слезе да ти навре цялото въоражение в американския дирник и хич нема да се съобрази колко велика сила сте. е къде е ню йорк -там не бият. иначе шкарт по пътя бол и за бой има бол-прав си!

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: М6 G-POWER
Детайли за колата: BMW 330D M PAKET

Мнение от narcosan » 18 Апр 2010, 12:01

SKISA написа:
Тоо Cool написа:Все пак живеем в държава от 4-тия свят, една от многото завършващи на "-стан....."!!!

офтопик. милко,недей така че човек! пич си ,ма престани да ни обиждаш насред страната ни.че сме прости-прости сме ,ма не върви баш така. ше се случиш на некой здрав българин-родолюбец следващият път да му кажеш булгаристанец и ше слезе да ти навре цялото въоражение в американския дирник и хич нема да се съобрази колко велика сила сте. е къде е ню йорк -там не бият. иначе шкарт по пътя бол и за бой има бол-прав си!

:clap: :clap: :clap: :bowdown: :bowdown: :bowdown: аман от българи анти Българи бре :bang: :bang: :bang:

U.S. MARINES
Аватар
Кара: '13 BMW S1000RR, '09 Е71 4.0d
Мечтае да кара: ///M6, E31 k55 Racing Dynamics, '13-'14 BMW S1000RR

Мнение от Тоо Cool » 19 Апр 2010, 16:57

Иво, това че се обиждаш ти или някой друг си е лично ваш проблем-аз казвам, каквото мисля и заставам твърдо зад думите си! Ако се чувстваш горд да си гражданин на това жалко подобие на държава-ОК! Аз само гледам как се запълват дупки и след точно 4 седмици на същото място има двойно по-голяма дупка и ми става просто непоносимо-това ако беше читав народ дали щеше да го търпи, а? Примерите са безброй, но излизаме много в оффтопик!
А за здравия българин дето ше ми причини някакви мъки не се притеснявам грам-още не се е намерил такъв, няма и да се намери при правилния превантивен подход :mhihi: :mhihi: :mhihi:
In memory of CPL Jason Dunham,
United States Marine Corps,
who gave his life in order to keep his brothers alive.
You will never be forgotten!
10-10-81 - 07-12-2006

THAT IS NOTHING ON THIS GREEN EARTH THAT IS STRONGER THAN THE UNITED STATES MARINE CORPS,
BECAUSE THERE IS NOTHING ON THIS GREEN EARTH THAT IS STRONGER THAN A UNITED STATES MARINE!
https://www.youtube.com/watch?v=Z-y0aeXwbMc
SEMPER FI!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Тъпата кака да маа с черпака
Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....

Мнение от saleen » 19 Апр 2010, 17:37

То ако не беше вярно, нямаше да се обиждат :dunno:
Никой не мое ма връне на селу!

Аватар
Кара: ги да ядат грудки

Мнение от dimithur » 19 Апр 2010, 18:40

Тоо Cool написа:Иво, това че се обиждаш ти или някой друг си е лично ваш проблем-аз казвам, каквото мисля и заставам твърдо зад думите си! Ако се чувстваш горд да си гражданин на това жалко подобие на държава-ОК! Аз само гледам как се запълват дупки и след точно 4 седмици на същото място има двойно по-голяма дупка и ми става просто непоносимо-това ако беше читав народ дали щеше да го търпи, а? Примерите са безброй, но излизаме много в оффтопик!
А за здравия българин дето ше ми причини някакви мъки не се притеснявам грам-още не се е намерил такъв, няма и да се намери при правилния превантивен подход :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Еее ти па :mhihi: Аз нали снимах пред нас как се запълва дупка. Тамън я запълниха, и двама идиоти решиха да се дръвнат точно на запълнено. :mhihi: Ма тех не можах да ги снимам. Сами сме си виновни като не си пазиме дупките :mhihi:
в една зверилница толерантност е равно на смърт
Н.Хайтов
http://www.youtube.com/watch?v=o7oVw72Bc4Y

ентусиаст
Аватар
Кара: Камион колкото читалището...

Мнение от pistata9889 » 19 Апр 2010, 20:56

Аз съм спокоен човек,не се изнервям по-пътя!!!Бъдете и вие такива,на всеки му се случва да греши!!!

Но,все пак имам и аз история.Миналата година се събрахме осем коли,от БМВ клуб Пловдив да придружим един абитуриент до Клисура,и навръщане,тръгнах да изпреварвам един пасат,а той се направи на идиот и даде газ,и аз останах в средата на пътя,тъй като напред неможех да го изпреваря,а зад мен колоната и направихме тройно разминаване,с пресвяткания и всичките му екстри.Тогава Варварина тръгна да го гони,и аз след него блокирахме му пътя,и излезохме от колите.Той тръгна напред,спря още една кола,които са били заедно и се надъхаха да ни бият.Слизат двамата от двете коли,по едри от нас и тръгваме с думите и пожеланията за майките ни,но в този момент опонентите ни осъзнават,че сме осем коли,и се получава един голям обрат на силите,и на бегом се качват в колите,а ние ги гоним,единия даже си запретна колана като затваряше вратата.Догонихме Пасата,но този път го вкарахме в банкета за да го заклещим,но човечеца явно много уплаха беше събрал,че тръгна да кара из една житна нива,излезе пак на пътя и газ,продължихме да го гоним и се успокойх и се обадих на Варварина да спре и той.Реално,ако беше звъннал в Полицията,щяхме да сме закопчани,а ни чакаше печено агне.И аз тогава си карах второто БМВ с номерата от първото и нищо друго,освен цвят и,че е седан не отговаряше.Та това беше моята история,весела но без побой.
Когато трябва да вземеш решение относно една страна,изслушай и другата,може нейната версия да е по достоверна!!!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 525d '03
Мечтае да кара: 760Li

Мнение от obi_fix » 19 Апр 2010, 21:30

аз невярвам че има човек който да НЕ е...тука с категория В трябва да ти дават и син колан по карате....с D черен...a D+E два девет милиметрови :mhihi:
Изображение

Аватар

Мнение от dimithur » 19 Апр 2010, 21:38

A на мотористите по едно РПГ :mhihi:
Н.Хайтов

младши ентусиаст
Аватар
Кара: кракомобил
Детайли за колата: [url]http://flickcabin.com/public/view/full/84667[url/]

Мнение от georgymk » 19 Апр 2010, 21:43

dimithur написа:A на мотористите по едно РПГ :mhihi:

+ Драгунов :mhihi:
1) За намиране на жена са нужни пари и време =>
=> Жена = пари*време
2) "Времето е пари" =>
=> време = пари
3) Следователно от 1 и 2 - Жена = пари*пари
4) Парите са корен на всички проблеми =>
=> пари = √проблеми
Следователно от 1,2,3,4 :
---------------------------- 2
Жена = (√проблеми)
Съкращаваме корена в скобите и степента и получаваме:
Жена = проблеми.

Аватар
Кара: Кенеф от Инголщат

Мнение от ms » 19 Апр 2010, 22:19

Не бе, Драгунов е за шофьорите на колите да можем да ги целим бързаците с моторите :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение
Изображение

Аватар

Мнение от dimithur » 19 Апр 2010, 22:22

ms написа:Не бе, Драгунов е за шофьорите на колите да можем да ги целим бързаците с моторите :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Оптическия мерник е само за неподвижни цели. За мотористите по една ракета с топлинно насочване :mhihi:
Н.Хайтов

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата