Сънувате ли странни сънища?
Модератор: Общи модератори
25 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- akula
- младши ентусиаст
-
- Кара: e21,е34, астрахаш,цлк-в208
- Мечтае да кара: 850
- Детайли за колата: петица- хубавица
Re: Сънувате ли странни сънища?
M3 E92 написа:saleen написа:Tози сън има неосъзнат сексуален смисъл - това с влизането на колата в дупките, хубаво, че завоят е бил десен, а не ляв, иначе новините ще са лоши![]()
Хубаво, че дупката се е отворила в завоя надясно и той е влязъл в нея, а не в завоя наляво, а![]()
Сега си спомних и за вчерашния следобеден сън (всеки път, когато спя, сънувам) - бяхме в Ню Йорк с един друг пич, облечени в черни костюмчета ии май трябваше да убием някого от големите клечки на САЩ
Аз се бях изнервил нещо и му викам "Чакай, да отида до буДката да си купя нещо за четене", та отивам аз и без да поглеждам кой е на щанда, си казвам "Един Autobild"
И се показва ей тази госпожица и ме пита "А, какво да бъде, господине?
", а аз, като я видях, тръгнах да повтарям, но заеквайки
После не помня какво й казах, но успях да я сваля и всичко завърши, както исках
А с колегата и "мисията" ни не знам какво стана, напълно ги бях забравил след тая случка
с тая госпойца, и аз щях да забравя и мисия и партьор, и сичко

-харчи малко а бега много, чупи се трудно а се поправя лесно, що е то?
-БМВ е34
-БМВ е34
покрай световното якоооооо
Поради простата причина, че след 23:30 съм доволно почерпен и ги сънувам едни реални и яко филм...
ако не съм пил всичко е наред ...
Поради простата причина, че след 23:30 съм доволно почерпен и ги сънувам едни реални и яко филм...
ако не съм пил всичко е наред ...
- ///Явор
- Летящия холандец
-
- Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.

С ЧАТ НА Л.С. НЕ МИ СЕ ЗАНИМАВА Работно време 10:00-18:00 тел:0887616782
- M3 E92
- младши ентусиаст
-
- Кара: го по тъч линията на живота..
Явор написа::mhihi:
Тия еднозначни твои постове ме карат да се чувствам някакси нищожен

Да не съм офф: Един път бях сънувал, че съм на почивка във Варна.. И както си ходя по центъра покрай х-л Черно море, идва при мен една приятелка и ме пита "Искаш ли да си го видиш?", аз й казвам "Аз ли да си го видя или ти да ми го видиш?

- jordanov
- кандидат ентусиаст
-
akula написа:M3 E92 написа:saleen написа:Tози сън има неосъзнат сексуален смисъл - това с влизането на колата в дупките, хубаво, че завоят е бил десен, а не ляв, иначе новините ще са лоши![]()
Хубаво, че дупката се е отворила в завоя надясно и той е влязъл в нея, а не в завоя наляво, а![]()
Сега си спомних и за вчерашния следобеден сън (всеки път, когато спя, сънувам) - бяхме в Ню Йорк с един друг пич, облечени в черни костюмчета ии май трябваше да убием някого от големите клечки на САЩ
Аз се бях изнервил нещо и му викам "Чакай, да отида до буДката да си купя нещо за четене", та отивам аз и без да поглеждам кой е на щанда, си казвам "Един Autobild"
И се показва ей тази госпожица и ме пита "А, какво да бъде, господине?
", а аз, като я видях, тръгнах да повтарям, но заеквайки
После не помня какво й казах, но успях да я сваля и всичко завърши, както исках
А с колегата и "мисията" ни не знам какво стана, напълно ги бях забравил след тая случка
с тая госпойца, и аз щях да забравя и мисия и партьор, и сичко
Добре си свършил в гащите т'ва е мокър сън аз като по-малък имах такива, четох някъде, че е нормално за мъже на всякаква възраст, щото си говорихме с един познат, който е на 30 и още му се случват мокрите, а аз може би от година не съм имал

M3 E92 написа:Явор написа::mhihi:
Тия еднозначни твои постове ме карат да се чувствам някакси нищоженВсе едно искаш да кажеш "К'ви са недъгави тия, а я къв съм готин
"
Да не съм офф: Един път бях сънувал, че съм на почивка във Варна.. И както си ходя по центъра покрай х-л Черно море, идва при мен една приятелка и ме пита "Искаш ли да си го видиш?", аз й казвам "Аз ли да си го видя или ти да ми го видиш?", а тя продължава "Ти, ти..", аз викам "Ок"
И изведнъж ми подава едно бебе и ми вика "Т'ва същество е твое"
Стоях аз около 1 минута вцепенен, гледам ту бебето, ту нея..
Накрая изтрезнях от шока, седнахме на 1 пейка да йм се радвам и на двамата ии започнах да се чувствам щастлив, понеже тя красива, нали.. Хубава жена щях да имам, ама свърши сънят
![]()
на тия сънища им се вика кошмари ...
- ///Явор
- Летящия холандец
-
- Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.
M3 E92 написа:Явор написа::mhihi:
Тия еднозначни твои постове ме карат да се чувствам някакси нищоженВсе едно искаш да кажеш "К'ви са недъгави тия, а я къв съм готин
"
Да не съм офф: Един път бях сънувал, че съм на почивка във Варна.. И както си ходя по центъра покрай х-л Черно море, идва при мен една приятелка и ме пита "Искаш ли да си го видиш?", аз й казвам "Аз ли да си го видя или ти да ми го видиш?", а тя продължава "Ти, ти..", аз викам "Ок"
Накрая изтрезнях от шока, седнахме на 1 пейка да йм се радвам и на двамата ии започнах да се чувствам щастлив, понеже тя красива, нали.. Хубава жена щях да имам, ама свърши сънят
![]()
смея се на поста на колегата по-горе..ако не можеш да стоплиш г-н Играчев

п.с...всъщност кат ти разцъках всички мненията сега..се чудя какво правиш в тоя форум...ама ще оправя грашката

С ЧАТ НА Л.С. НЕ МИ СЕ ЗАНИМАВА Работно време 10:00-18:00 тел:0887616782
- BMWgiunter
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e31 850i ,f10 520d
- Мечтае да кара: Детско багерче
saleen написа:Tози сън има неосъзнат сексуален смисъл - това с влизането на колата в дупките, хубаво, че завоят е бил десен, а не ляв, иначе новините ще са лоши![]()
И аз много често сънувам всякакви изчанчености, някой път сънувам, че сънувам, искам да се събудя, пък не мога, ще пукна някой вечер тъй
Хахаха колега може и да има нещо вярно в това което казваш,но ме притеснява и друго... щом десния ми завой е неуспешен защото пътя пропада ,но ако бях завил на ляво и премина безпрепятсвено...това какво по дяволите ще означава

- Joro_Paveto
- ентусиаст
-
- Кара: '99 E46 318i; '01 E53 3.0i
...всичките ми хубави сънища завършват по един и същи начин - с тропане по врата и викове "Отваряй, полЮция!"...
Лека нощ, добър ден, пак съм с моя...
- M3 E92
- младши ентусиаст
-
- Кара: го по тъч линията на живота..
Явор написа:M3 E92 написа:Явор написа::mhihi:
"
![]()
смея се на поста на колегата по-горе..ако не можеш да стоплиш г-н Играчев..апропо..ти имаш ли някъде мнение освен във "ФЪН" или някоя футболна тема....тва е бмв форум
п.с...всъщност кат ти разцъках всички мненията сега..се чудя какво правиш в тоя форум...ама ще оправя грашката..а и още един п.с./като ти прочетох съня
.май си девствен още
Да, бе, ясно на какво се смееш, ма просто така изолирано ми стои странно..

п.с.1. Надявам се т'ва лято да си оправдая регистрацията във форума

п.с.2. Аз съм с отживялото мислене, пазя се за първата брачна нощ

- Kroki
- Дон Кроки
-
- Кара: и се усмихва :)
- Мечтае да кара: със сина ми :)
- Детайли за колата: С всички възможни екстри.
Прясно от тази вечер
1. Баща ми вади от гаража Е30 пикап, аз е така
2. Баща ми почва да раздава на всеки познат по една туба хубаво масло, съмненията ми са, че е спечелил от тотото

1. Баща ми вади от гаража Е30 пикап, аз е така

2. Баща ми почва да раздава на всеки познат по една туба хубаво масло, съмненията ми са, че е спечелил от тотото

You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d
drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки неКакто аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите
25 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2