Речта на Стив Джобс по случай дипломирането на випуск.......
Модератор: Общи модератори
63 мнения
• Страница 4 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
- Coulthard
- младши ентусиаст
-
- Кара: ше 325tds
- Мечтае да кара: e46 330xd
Re: Речта на Стив Джобс по случай дипломирането на випуск.......
давай го ама да знаеш мнооого ям и пия
- SKISA
-
-
- Кара: комби...нация и Вайълет!
Coulthard написа:давай го ама да знаеш мнооого ям и пия
къде па виде тебе да те каним....
аз адолф каня....
в интерес на истината се учудвам колко много хора не разбират какво е искал да каже стив джобс ,ма явно тва е нивото....
- Coulthard
- младши ентусиаст
-
- Кара: ше 325tds
- Мечтае да кара: e46 330xd
въпрос до манталитет кръгозор интелект ....
ко бягаш кат ощипана булка за едно напиване ли си 

- Сондьора
- ентусиаст
-
- Кара: E36 M52b20 Touring
Само е изтървал да каже, че за да има кво да жънеш, тряя да има много такива дето сеят...И вече, къде да си в йерархията, зависи донякъде от теб.
п.п.
Биографията на Хенри Форд е много по поучителна. /най-богатия и преуспял човек /
п.п.
Биографията на Хенри Форд е много по поучителна. /най-богатия и преуспял човек /
Ма кво се занимавате с dimithur..
Човекът пише по поне 4 мнения във всяка тема от "извън темата", вие очаквате да разбира от правене на пари.
Жалкото е, че е от тия хора дето не са тъпи, ма се занимава само с тъпотии и сеирджийстване
А точно към обратното приканя Стив Джобс. Не е ли истина, съвсем обективно погледнато, че влака никого не чака?
И, че ако не си налегнеш парцалите е много вероятно цял живот да си останеш "господин Никой"? Щото не знам кво си мисли някой, ма "dimithur" от бмв форума си е чисто и просто "dimithur от бмв форума" или иначе казано "господин Никой"...
dimithur, нищо лично, просто мнение, а и си подходящ пример. И да знаеш, че няма да споря
А оня с празния стомах просто ме съсипа
Човекът пише по поне 4 мнения във всяка тема от "извън темата", вие очаквате да разбира от правене на пари.
Жалкото е, че е от тия хора дето не са тъпи, ма се занимава само с тъпотии и сеирджийстване
А точно към обратното приканя Стив Джобс. Не е ли истина, съвсем обективно погледнато, че влака никого не чака?
И, че ако не си налегнеш парцалите е много вероятно цял живот да си останеш "господин Никой"? Щото не знам кво си мисли някой, ма "dimithur" от бмв форума си е чисто и просто "dimithur от бмв форума" или иначе казано "господин Никой"...
dimithur, нищо лично, просто мнение, а и си подходящ пример. И да знаеш, че няма да споря
А оня с празния стомах просто ме съсипа

SKISA написа:да ти дам ли адрес да дойдеш да ми го намутивираш ,че глеам си мераклия....!? или първо ше нападнеш Полша!?
аз не те определям тебе-въздържай се да ни го мутивираш....
Не плаши народонаселението тука

Айде малко урок по история. Никола Тесла както знаете/не знаете, изобретява променливия ток(и още около 700 патента има, повече от които му ги открадват), с който днеска всички си светиме и грееме и други неща си правиме. Отива в Америка с 4 цента в джоба, щото го обират на кораба, с който пътува. Но си има талант човека, намира инвеситори в лицето на J.P. Morgan (един от основните виновници за световната финансова криза помежду другото от 30те години), правят ВЕЦ на Ниагара и започват да валят луди пари. Да ама като разбира въпросния Морган, че Тесла има намерения да прави електричество от "нищото", му резва парите и го оставя да умре като куче в някакъв мизерен Ню Йорски хотел

"Рекламите ни карат да се влюбваме в коли и дрехи. Да работим, за да си купуваме неща, които не ни трябват. "
Винаги като видя някой с ай фоун, ми става смешно - дал 1000лв за нещо, което в крайна сметка го ползва единствено за да говори по него, демек като телефонче за 10лв. Ма инак са едни движения, едни стойки, една важност, като го извади

Всъщност, истинските хора в тоя бранш са хора като Линус Торвалдс и други не знайни воини, които правят нещата така, че наистина да са от полза на другите, а не за да им вземат парите и да им набутат някоя гига дървена безполезна джаджа, или пък вечно забиващ уиндоус

Та в целия тоя ред на мисли, ми се струва крайно лицемерно, някакъв да седне да ми говори, как от някакъв гараж бил направил такава империя

- E34
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Ееее шейсе
- Мечтае да кара: кънки
Абе като знам SKISA къ'в тУмбак е той е най на далавера от думите на онаа шматка Стив, треа верно малко гладен да остане
, така че него го разбирам. Ама другите шматки мноо не ги разбирам дет се прехласват секи път по некви такива псевдо мъдрости казани от ненам си кой си
се едно съм на сбирка на Хербалайф ебаси 

" Акулата е най-добрия учител по плуване " - Тихоокеанска мъдрост
E34 написа:: се едно съм на сбирка на Хербалайф ебаси
E a де, аз какво казах

- SKISA
-
-
E34 написа:Абе като знам SKISA къ'в тУмбак е той е най на далавера от думите на онаа шматка Стив, треа верно малко гладен да остане![]()
![]()
![]()
, така че него го разбирам. Ама другите шматки мноо не ги разбирам дет се прехласват секи път по некви такива псевдо мъдрости казани от ненам си кой си
![]()
се едно съм на сбирка на Хербалайф ебаси
иска ли ти се!?!?да не ми сервираш ти храната вечер!?!?
аз не знам на ква далавера съм, ма като каже некой умен човек нещо умно се вслушвам ,а не си точа зъбите да ям . а ти щом си с Е60 -начи си добре с яденето. не вервам да си умрел. сравнението на епъл с хербалайф е като сравнение на е21 на 700к км с Ф01......
смешници!
слушай си твойте мъдрости и дерзай. то живота си показва кой ше копа и кой ше оди сит....
SKISA написа: сравнението на епъл с хербалайф е като сравнение на е21 на 700к км с Ф01......
смешници!
слушай си твойте мъдрости и дерзай. то живота си показва кой ше копа и кой ше оди сит....
Напротив, сравнението е много уместно

- BMW_RIDER
- младши ентусиаст
-
- Кара: prascho, nervaka i redneckmobil
- Мечтае да кара: "samodelna" kola
dimithur написа:
Айде малко урок по история. Никола Тесла както знаете/не знаете, изобретява променливия ток(и още около 700 патента има, повече от които му ги открадват), с който днеска всички си светиме и грееме и други неща си правиме. Отива в Америка с 4 цента в джоба, щото го обират на кораба, с който пътува. Но си има талант човека, намира инвеситори в лицето на J.P. Morgan (един от основните виновници за световната финансова криза помежду другото от 30те години), правят ВЕЦ на Ниагара и започват да валят луди пари. Да ама като разбира въпросния Морган, че Тесла има намерения да прави електричество от "нищото", му резва парите и го оставя да умре като куче в някакъв мизерен Ню Йорски хотелДо тук с великите изобретатели и гении, всичко се прави с пари и ЗА пари. Щото като чуете капитализация от 260млрд. всички си представят как може да отиде на гишето в банката да си ги изтегли, натовари в камиони и да запраши на някъде
Няма нищо такова, ако не играеш по свирката на тея, дето са ти наляли парите, колкото и да имаш в даден момент, в следващия можеш да си умреш като куче в мизерия
В днешно време, никой не прави нови технологии, че да им е по-добре на хората с тях, а точно обратното - да им е по-гадно дори.
Хубаво си дал за пример този наистина гениален човек, ама историята не ти е много верна. Тесла сам решава съдбата си, като прави патентите и изобретенията си един вид безплатни и общодостъпни. Можел е да не го прави и наистина да бъде мултимильонер ама както знаете всички гений са леко чалнати. Като почнеш при него с манията му към числата 3 и 9 и стигнеш до другата мания с гълъбите. А това дали е щял да праи ток от нищо, не се знае. Той и машина за земетресения е имал и лазери разни ама видиш ли не са ясни много тия работи, затова да не ги коментираме.
Хубаво много ги разбираш световните конспираций, ама да речем тия дето са наляли в Стив Джобс и Бил Гейтс, отде имат? Сигурно и на тях са им дали, или са откраднали или са ги намерили в задния двор ли? Колко и да го чепкаме стигаме до извода ,че има хора които могат и търсят начин и по голямата част които немогат и търсят оправдание.
When I'm on that bike, it's just me and God...And He better be holding on
- E34
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Ееее шейсе
- Мечтае да кара: кънки
SKISA написа:иска ли ти се!?!?да не ми сервираш ти храната вечер!?!?
аз не знам на ква далавера съм, ма като каже некой умен човек нещо умно се вслушвам ,а не си точа зъбите да ям . а ти щом си с Е60 -начи си добре с яденето. не вервам да си умрел. сравнението на епъл с хербалайф е като сравнение на е21 на 700к км с Ф01......
смешници!
абе мани, и аз си ходим гладен та майка плаче, ма поне не съм тУмбак

" Акулата е най-добрия учител по плуване " - Тихоокеанска мъдрост
- SKISA
-
-
E34 написа:SKISA написа:иска ли ти се!?!?да не ми сервираш ти храната вечер!?!?
смешници!
абе мани, и аз си ходим гладен та майка плаче, ма поне не съм тУмбактаа Е60 само на снимка съм я виждал мани к'во съм писАл. хербалайф имаше у нащо село а тоа епъл не съм го и чувал даже, само некви супер дървени телефони беа пуснали по едно време та и оттам ми е и впечатлението за таа шматка....де да знам мое и умен да е щом в гаража е почнал с комютъро, те сички се в гаражите почнали............извод - купете си гараж бе хора! гаража му е майката, без гараж ни епъл ни гугъл ебаси
ти обаче мноо смело разфърляш некви съществителни нарицателни тука, раздразнение некво, ала бала тва онова хехехехехеххехе смешна работа ебаси. абе седи гладен бе
що ти некво по-страхливо ли ги разфърляш за тумбаци и ,далавери ,и гладни.....!?!? да ни си ми счетоводител та знаеш!?!?!?или си ми орал на нивата..... сдържай се с определенията за хора,които не познаваш и ще си рахат....
ти и цело летище да си купиш ,щом отношението ти към работата и успеха на другите е такова се празния корем ше си паркираш у тва летище!седи ненаял се....
BMW_RIDER написа:Колко и да го чепкаме стигаме до извода ,че има хора които могат и търсят начин и по голямата част които немогат и търсят оправдание.
Така е, няма какво да си кривя душата

- BMW_RIDER
- младши ентусиаст
-
- Кара: prascho, nervaka i redneckmobil
- Мечтае да кара: "samodelna" kola
dimithur написа:BMW_RIDER написа:Колко и да го чепкаме стигаме до извода ,че има хора които могат и търсят начин и по голямата част които немогат и търсят оправдание.
По хубаво всеки да си гледа в собствената паница, а не да си прави разни сметки за лесни печалби, щото тея хора обикновено завършват земния си път пропили се и проиграли всичко на комар
Тука сме на едно мнение

Но, то точно това е идеята според мен - Че няма нищо лесно, но няма и нищо невъзможно!
When I'm on that bike, it's just me and God...And He better be holding on
63 мнения
• Страница 4 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5