Избор - е21 вс е30

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Какво бихте избрали?

Дрътата 3ка - 21цата
22
22%
"Новата 3ка" - е30ката
77
78%

Общо гласове : 99
младши ентусиаст
Аватар
Кара: E36 323i Touring
Мечтае да кара: някакво М

Re: Избор - е21 вс е30

Мнение от Binev_OuT » 24 Сеп 2010, 17:34

[/quote]
и въз основата на кво заключи тва :mrgreen: карал ли си е30 по което е фърлено над 10 хилки да даваш оценка ?[/quote]
Не не съм Пази Боже!!!В предния пост съм казал от къде са ми наблюденията.
Бих карал Е30 което да ми е стъпило и на 30000лв но при условие че живея във Вила с басейн имам хотел в Анталия и ме возят в 7-ца
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Valentin_Peev » 24 Сеп 2010, 17:35

Нещо неможах да разбера, кви са тия 10000лв гниещи пред блока, като тая е30-ка е била гола като пушка :roll:
Последна промяна Valentin_Peev на 24 Сеп 2010, 17:37, променена общо 1 път

ентусиаст
Аватар
Кара: e60 e30 turbo

Мнение от ///ivanE30 » 24 Сеп 2010, 17:35

бате ти колко си далеч от истината или приятелите са ти грешните хора :yes:
bedrock city racing

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Binev_OuT » 24 Сеп 2010, 17:42

///ivanE30 написа:бате ти колко си далеч от истината или приятелите са ти грешните хора :yes:

Колега,знам за твоята Е30-ка.С огромен кеф съм ти чел темата с проекта - Поздравления!И клипчетата в които наказваш ония ГСИ-ки съм умирам от кеф когато ги гледам.Но ти си вложил пари в удоволствието и в кефа както и в любовта ти към марката.
Дал си пари за да направиш от колата - страшна бегачка
Други са дали пари за да я направят - просто кола
:bchug:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от mnh » 24 Сеп 2010, 17:52

Binev_OuT написа:Ами точно в първия момент като се замисля се сещам за поне два примера на мои приятели.
Единия в момента има тема във форума "Продавам Е30 700лв с проблем в мотора"
Кърпежи на ламарината,хидравлики глупости квито искаш е сменял не говоря за хубави салончета или други глезотийки.
Накрая цялостно пребоядисване и хоп - пръснат мотор.
И ся тая морга стои пред блока и чака някой да я вземе за 300 400 лева.А тя дори за части да я вземеш не става,щото човека не е имал пари за черна хела или троен стоп или кожено рекаро.И с една дума има близо 10000лв гниещи пред блока.
;)
Преди месец подобен случай прати една Е30-ка в моргата
Много се отклонихме от темата.
Ама има една поговорка - "Гараж за Е30 не ти трябва,нали все седи в сервиза" - :mhihi: никой неискам да обидя просто шега
Един човек трябва да има мярка-да си се разполага според чергата.
10 000лв :shock: на мен ми се струва огромна сума,която да бъде изгубена тотално,да не говорим че ако мотора е пръснат-мотори бол,дори и да няма 1000лв за М50,М40ски има по 300-400лв и пак е в играта :)

Да чукна на дърво,на моята единствено съм сменил бензинова помпа - с такава втора употреба от М42 за 70лв,но докато имаше акумулатор- няма студ няма мраз палеше винаги от раз :)
та така де

А по темата - ако не си имал Е30- покарай Е30,после сам ще прецениш дали си за акула или за нещо с Е по-голямо от Е36.. аз бих карал нещо под Е30,но щом го споделя с някой който не го разбира - реакцията им е негативна 'луд ли си вместо да се изкачваш в моделите,ти слизаш' , но пуста тръпка :)

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Binev_OuT » 24 Сеп 2010, 17:57

mnh написа:
Binev_OuT написа:Ами точно в първия момент като се замисля се сещам за поне два примера на мои приятели.
Кърпежи на ламарината,хидравлики глупости квито искаш е сменял не говоря за хубави салончета или други глезотийки.
И ся тая морга стои пред блока и чака някой да я вземе за 300 400 лева.А тя дори за части да я вземеш не става,щото човека не е имал пари за черна хела или троен стоп или кожено рекаро.И с една дума има близо 10000лв гниещи пред блока.
;)
Ама има една поговорка - "Гараж за Е30 не ти трябва,нали все седи в сервиза" - :mhihi: никой неискам да обидя просто шега
Един човек трябва да има мярка-да си се разполага според чергата.
10 000лв :shock: на мен ми се струва огромна сума,която да бъде изгубена тотално,да не говорим че ако мотора е пръснат-мотори бол,дори и да няма 1000лв за М50,М40ски има по 300-400лв и пак е в играта :)

Да чукна на дърво,на моята единствено съм сменил бензинова помпа - с такава втора употреба от М42 за 70лв,но докато имаше акумулатор- няма студ няма мраз палеше винаги от раз :)
та така де

А по темата - ако не си имал Е30- покарай Е30,после сам ще прецениш дали си за акула или за нещо с Е по-голямо от Е36.. аз бих карал нещо под Е30,но щом го споделя с някой който не го разбира - реакцията им е негативна 'луд ли си вместо да се изкачваш в моделите,ти слизаш' , но пуста тръпка :)

Колега както човека с Е30ката така и аз с моята Е36 много пъти излизахме и влизахме в играта.
То накрая ти писва.Не ти писва от модела или от марката просто от твоята бройка.
След известно време мисля пак да съм в играта но с Е46 "Дано е рекъл Господ"
Просто на някой коли не им върви.Моята я продадох на еидн приятел.Същата вечер излиза един глиган от храста и айде - брони очиларки и т.н.Прасито се отръскало и заминало :mhihi:
В момента ми е сърдит че му я подарих за такива пари :mhihi: :mhihi:
Между другото моето Е36 го смятах има точно 9000лв хвърлени по него и на нищо не прилича :mhihi: като извадиш 4900лв(цената при покупка преди 4 години) значи 4000лв вложени само по неволи.Глезотийката която си позволих бе Мкова броня и лети 16-ки
Последна промяна Binev_OuT на 24 Сеп 2010, 18:01, променена общо 1 път
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E90 320d; BMW E30 318i cabrio

Мнение от UBAH5 » 24 Сеп 2010, 17:59

10к е психолигечският праг, след който почваш да си задаваш въпроси ... Достига се лесно :mhihi:
Изображение
When people ask you what car you drive and you say a BMW and they get all excited until they see it...

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Binev_OuT » 24 Сеп 2010, 18:13

UBAH5 написа:10к е психолигечският праг, след който почваш да си задаваш въпроси ... Достига се лесно :mhihi:

Да първо си казваш "Е нищо че тва се пръсна ще си сложа нещо новичко по колцата,кво толкос ени 100лв голяма работа"
След няколко такива случки си казваш същото но без усмивка на лицето.
После тъкмо пак се усмихваш и вижаш локвичка хидравлично масло под колата - лееееекичко се изнервяш.Даваш поредните 100лв но този път придружени с "Аве ми ся що тъй..."
Минало неминало локвичка антифриз :mhihi: - сервизи,надувки - я казанче я радиатор я нещо по сериозно :mhihi:
И след още известно време следва приказката "Аве Майкати Д...а в П.....а де..а кочина мръсна,ща подпаля аз майкати .... и т.н."
:mhihi:
Изображение

кандидат дрифтър
Аватар
Кара: 535d M-sport
Мечтае да кара: Зад дъщеря си!
Детайли за колата: My BMW does not believe in tears..

Мнение от boksioraE39 » 24 Сеп 2010, 19:45

Ако имаш малко по-голяма възможност си купи Е36 и не се занимаваи с тия талиги от втората световна.. Принципно от Е30 до Е30 разлика голяма но не ми се вярва нито 21цата да е на тия км нито Е30ката.. :) Не ангажирам никой с т'ва мнение! :yes:
Изображение
https://www.youtube.com/watch?v=scJPUQU5YOo
Има моменти благословени от всевишния,в мъки и беди дори и без насъщния,когато тихо си припяваме в непрогледен мрак,"ДЯКОНЕ СЛЕД 100-ГОДИНИ НАС НИ ИМА ПАК"!!!
СЪРЦЕ,ДУША ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!

драфтаджия
Аватар
Кара: '93 316ix Touring
Мечтае да кара: далеч
Детайли за колата: Хубавица =)

Мнение от bigmurzi » 24 Сеп 2010, 19:52

Binev_OuT написа:
UBAH5 написа:10к е психолигечският праг, след който почваш да си задаваш въпроси ... Достига се лесно :mhihi:

Да първо си казваш "Е нищо че тва се пръсна ще си сложа нещо новичко по колцата,кво толкос ени 100лв голяма работа"
После тъкмо пак се усмихваш и вижаш локвичка хидравлично масло под колата - лееееекичко се изнервяш.Даваш поредните 100лв но този път придружени с "Аве ми ся що тъй..."
Минало неминало локвичка антифриз :mhihi: - сервизи,надувки - я казанче я радиатор я нещо по сериозно :mhihi:
И след още известно време следва приказката "Аве Майкати Д...а в П.....а де..а кочина мръсна,ща подпаля аз майкати .... и т.н."

хейтъри :mhihi:
Изображение
Е30 на десен завой бензин НЯМА!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 332mxi

Мнение от ogata » 24 Сеп 2010, 20:16

Binev_OuT написа:Да първо си казваш "Е нищо че тва се пръсна ще си сложа нещо новичко по колцата,кво толкос ени 100лв голяма работа"

Абе само аз ли си мисля, ама същото се случва и със жените :mrgreen:
ИзображениеИзображение
http://www.injectorite.com http://www.klimacicite.com

старши ентусиаст
Аватар
Кара: малки котета на задната седалка
Мечтае да кара: по-леко
Детайли за колата: Черна скрап

Мнение от deyan-enchev » 24 Сеп 2010, 20:29

Нещо се разчатихте :mhihi:

за да си щастлив собственик на е30 в най-лошия случай ти трябват 3 неща (може и поотделно - най-добре да са заедно)
1. да имаш пари
2. да имаш нерви
3. ако нямаш предните - поне да си непукист - или както е модерно се вика - над тия неща.
Understeer is when you hit the wall with the front of the car. Oversteer is when you hit the wall with the rear of the car. Horsepower is how fast you hit the wall. Torque is how far you take the wall with you. Spoilers and bodykits are how much of a mess you leave on the wall. Rollcages and windownets are how much of the wall you take with you.

Потребител
Аватар
Кара: На бензин
Мечтае да кара: На газ, мас и оцет

Мнение от koky_1 » 25 Сеп 2010, 0:28

Та колеги, някой пита дали съм карал/имал бмв - имал съм е36(325), продадох я на бързо,защото ми трябваше кола която да не е толкова дърта и да е добра за ежедневка.Избрах си Голф 4 просто ми изпадна от един приятел, а тогава 36-цата имаше проблеми и не ми се занимаваше с нея.
Та това за е30ката ме нави един приятел,(бая сме очертавали пътищата) те тая кола е мания :smoke:
А относно е21цата я видях пред един блок, дори отзаде на стъклото имаше лепенка на дилъра, огледах я отвътре (тапицерията не е прокъсана), а на километража :shock: 136 000км :shock: .Разпитах хората от блока (собственика го нямаше,някакъв дядо бил си на село ) и се оказа, че колата не е карана от 2-3 години и като се има предвид каде е седяла (под едно дърво) почти беше непокътната, гледах и отдолу дъната - лъщяха.
Та ето откъде дойде дилемата за е21 вс 30 ... :mhihi:
Това за черната дупка... ясно ми е :)
Благодаря за коментарите :ok:

.ninja { visibility: hidden; }
Аватар

Мнение от vladye » 25 Сеп 2010, 0:50

и най-вече да си истиснки ентусиаст :mhihi:
аз лично бих избрал е21-цата...
virtue and tranquillity

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от uCnaHeTcA » 25 Сеп 2010, 0:55

йЕ30, 'ма аз съм облъчен :mhihi: :ok:

;)

Как едно кърпене, хидравлики, "глупости" , цялостно пребоядисване прави 10 000лв. :shock:
Или викаш човека дори и да е дал 10 000лв. по 30ската, няма илядо лева да и вземе двг ли ?
А това за "сервиза" , може да се случи на всяка една кола, без значение от марка, камоли модел :dunno:
Вярно, че е30 се води като бездънна дупка за пари, но коя кола не е такава :dunno: Карам е46 и мога да потвърдя, че и при нея е така :dunno:
Real.Eyes.Realize.Real.Lies

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата