Дрифт по улиците....!
Модератор: Общи модератори
- Sharo
- старши ентусиаст
-
- Кара: или поне се учи ежедневно
- Мечтае да кара: М3 CSL, Z4М
Re: Дрифт по улиците....!
Скисата са те разпънаха ...
Иначе полицаите те гаврят по закона за невладеене на автомобила.. хехе Друг е въпроса, че по света като ти кажат, че така не се прави те опътват към най-близката писта на 20км да си прайш квото искаш. Полицаите в София ми викат: "Ходи в Перник", "Ходи на Витоша".
Та нали ... тука имаме едно Калояново дето има амбицията да стане писта как си трябва някой ден, но нещо ме съмнява педерацията или младежта и спорта да я подпомогнат, а па за тия организации за борба с войната на пътя съвсем ме съмнява щото те само прибират.
Истината е някъде там
Сега тихомълком се криеш по малко натоварени пътища на слалом между дупките и трнираш стискайки палци да не дойде някой пиян дето и той от там минава да се крие от полицаите и така.
Иначе полицаите те гаврят по закона за невладеене на автомобила.. хехе Друг е въпроса, че по света като ти кажат, че така не се прави те опътват към най-близката писта на 20км да си прайш квото искаш. Полицаите в София ми викат: "Ходи в Перник", "Ходи на Витоша".
Та нали ... тука имаме едно Калояново дето има амбицията да стане писта как си трябва някой ден, но нещо ме съмнява педерацията или младежта и спорта да я подпомогнат, а па за тия организации за борба с войната на пътя съвсем ме съмнява щото те само прибират.
Истината е някъде там
Сега тихомълком се криеш по малко натоварени пътища на слалом между дупките и трнираш стискайки палци да не дойде някой пиян дето и той от там минава да се крие от полицаите и така.
Последна промяна Sharo на 01 Ное 2010, 17:19, променена общо 1 път
ти ли клатиш или клати бас-а.. егати номера паднаа двата таса http://youtube.com/watch?v=NYchvWbcvf0&feature=related
Хайде да покараме малко кола
- K_Ilkov
- старши СПАМ ентусиаст
-
- Кара: е30 чат-пат
- Мечтае да кара: варел
- Детайли за колата: ...
е46 m52b20
е46 m54b30
е83 m54b30
e30 m20b25
е30 m10b18
е46 m54b25
e92 s65b40
@Skisa
кво се правиш на луд па ти
ако има някой дето не е усирал някое поднасяне ше го призная
вероятноста да усереш работата ако караш по правилата и можеш да караш клон към 0
ако си търсиш оправдание пред куките е едно ама тука да ни убеждаваш не върви,
и аз си лъзгам като мога ама с чистото съзнание че не е правилно и е опасно!
Успех
и си носи една 20-ка just in case, че словоблудството не винаги оправя с фурашките 
кво се правиш на луд па ти

ако има някой дето не е усирал някое поднасяне ше го призная
вероятноста да усереш работата ако караш по правилата и можеш да караш клон към 0
ако си търсиш оправдание пред куките е едно ама тука да ни убеждаваш не върви,
и аз си лъзгам като мога ама с чистото съзнание че не е правилно и е опасно!
Успех

Последна промяна K_Ilkov на 01 Ное 2010, 17:22, променена общо 2 пъти

Цените са такива, че ако имаш хубава не си струва да я продаваш, а ако търсиш хубава не си струва да я купуваш.
...
Имаш : загуба на контрол,несъобразяване с пътната обстановка,неправилно преминаване през пешеходна пътека...избирай си 
П.С. само да вметна, че при загуба на контрол, наказатното постановление е 20 без отнемане на точки

П.С. само да вметна, че при загуба на контрол, наказатното постановление е 20 без отнемане на точки
- deyan-enchev
- старши ентусиаст
-
- Кара: малки котета на задната седалка
- Мечтае да кара: по-леко
- Детайли за колата: Черна скрап
Загуба на контрол върху МПС по време на управление - пишат акт-ове, ако не спонсорираш частно
И да им кажеш: Седи на тоя завой 10 пъти ше мина по същия начин не се убеждават че не си загубил контрол.
По улиците е зле:
1. Ако се учиш
2. Ако е силен трафика
3. Ако има плашливи шофери наоколо, понеже хората се плашат като ги посрещнеш с вратите от някой завой
Тъпо е, в града, но ... личен избор.
Успех и дано няма много ПТПта

И да им кажеш: Седи на тоя завой 10 пъти ше мина по същия начин не се убеждават че не си загубил контрол.
По улиците е зле:
1. Ако се учиш
2. Ако е силен трафика
3. Ако има плашливи шофери наоколо, понеже хората се плашат като ги посрещнеш с вратите от някой завой
Тъпо е, в града, но ... личен избор.
Успех и дано няма много ПТПта

Understeer is when you hit the wall with the front of the car. Oversteer is when you hit the wall with the rear of the car. Horsepower is how fast you hit the wall. Torque is how far you take the wall with you. Spoilers and bodykits are how much of a mess you leave on the wall. Rollcages and windownets are how much of the wall you take with you.
- SKISA
-
-
- Кара: комби...нация и Вайълет!
некой да прочете ,че казвам че е правилно да се прави!?!? все си мисля ,че ми е ясно кое е по-опасно и кое не и знам, че занасянето е по-опасно от да минеш с 30 на втора. аз говорех за регламентирането в закона. ако в англия пише в някой член ,че при еди кво си се нарушава еди кво си ,то тука не го пише. или поне аз не знам да го пише. не казвам, че е правилно да се взима секи завой с вратите. ясно ,че е опасно. говорех за обличането му в законова форма...
а за пистите е ясно! нема и нема и да има скоро.
а пир спиране от полицаи се надявам с мойта дърта мутра просто да мина с номера ,че видиш ли ми е поднесла колата без да искам и съм я овладял и са пулса ми е 200! изфиняаам се!!
а за пистите е ясно! нема и нема и да има скоро.
а пир спиране от полицаи се надявам с мойта дърта мутра просто да мина с номера ,че видиш ли ми е поднесла колата без да искам и съм я овладял и са пулса ми е 200! изфиняаам се!!
- SKISA
-
-
всеки сигурно е усирал поднасяне. и на кен блок клиповете се правят с найсе дубъла....! ма ми е интересно как точно ще докаже -та ако ще и да ме снима ,че съм го направил нарочно ,а не е станало без да искам и просто съм успял да овладея....
- steeN
- старши ентусиаст
-
- Кара: конете да бягат
- Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...
какво дискутираме тогава... искаш да се промени закона или да остане същия ? 
съгласен си, че е опасно, толерира се от ченгетата. аз бих се радвал вместо да се оплаквам
дори имат и механизъм да ти нашокат канчето ако се осереш прекалено много...

съгласен си, че е опасно, толерира се от ченгетата. аз бих се радвал вместо да се оплаквам

- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- “When the legend becomes fact, print the legend.”
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- “When the legend becomes fact, print the legend.”
- SKISA
-
-
steeN написа:какво дискутираме тогава... искаш да се промени закона или да остане същия ?
аз питах бе! от де да знам ,че се толерира.

- MatriX_Fucked
- кандидат ентусиаст
-
Ох, колега, специално за теб си прерових архивите, заповядай:

Имам още няколко такива фермана, но не съм ги сканирал.

Без страх, без спирачка!
- Runnaway
-
Е46нтусиаст
-
- Кара: M3 E46
- Мечтае да кара: M3 E46
- Детайли за колата: BMW E46 M3 '03 - Carbon Black & Manual Gearbox
SKISA написа: ма ми е интересно как точно ще докаже -та ако ще и да ме снима ,че съм го направил нарочно ,а не е станало без да искам и просто съм успял да овладея....
Винаги можеш да кажеш: "Г'дин Полицай. Там е много хлъзгаво. Едвам овладях колата."

- K_Ilkov
- старши СПАМ ентусиаст
-
- Кара: е30 чат-пат
- Мечтае да кара: варел
- Детайли за колата: ...
е46 m52b20
е46 m54b30
е83 m54b30
e30 m20b25
е30 m10b18
е46 m54b25
e92 s65b40
ама има андрешковци дето викат а тая лампа на таблото що свети 
Матрикс тва с архива ми хареса

Матрикс тва с архива ми хареса

Последна промяна K_Ilkov на 01 Ное 2010, 17:34, променена общо 1 път

Цените са такива, че ако имаш хубава не си струва да я продаваш, а ако търсиш хубава не си струва да я купуваш.
...
- Sharo
- старши ентусиаст
-
- Кара: или поне се учи ежедневно
- Мечтае да кара: М3 CSL, Z4М
MatriX_Fucked написа:Ох, колега, специално за теб си прерових архивите, заповядай:
демек иначе казано си правил донутчета хехехе ...
те па полицаите ако не знаят кво е поничка ххехе

ти ли клатиш или клати бас-а.. егати номера паднаа двата таса http://youtube.com/watch?v=NYchvWbcvf0&feature=related
- SKISA
-
-
на е30ката ламба нема!!
ма на тебе ти е бил изтекъл ауана ,бе колега!
а колко е наказанието за такова постановление ,ма без ауана ,а само за неконтролируемо....!???
ма на тебе ти е бил изтекъл ауана ,бе колега!
а колко е наказанието за такова постановление ,ма без ауана ,а само за неконтролируемо....!???
Последна промяна SKISA на 01 Ное 2010, 17:36, променена общо 1 път
- deyan-enchev
- старши ентусиаст
-
- Кара: малки котета на задната седалка
- Мечтае да кара: по-леко
- Детайли за колата: Черна скрап
ама що си мислите че полицая трябва да доказва ?
Като минеш на червено полицая те види, и какво трябва да те е снимала камера ли, пишат ти акт като стой та гледай
Като минеш на червено полицая те види, и какво трябва да те е снимала камера ли, пишат ти акт като стой та гледай
Understeer is when you hit the wall with the front of the car. Oversteer is when you hit the wall with the rear of the car. Horsepower is how fast you hit the wall. Torque is how far you take the wall with you. Spoilers and bodykits are how much of a mess you leave on the wall. Rollcages and windownets are how much of the wall you take with you.
- Runnaway
-
Е46нтусиаст
-
- Кара: M3 E46
- Мечтае да кара: M3 E46
- Детайли за колата: BMW E46 M3 '03 - Carbon Black & Manual Gearbox
K_Ilkov написа:ама има андрешковци дето викат а тая лампа на таблото що свети
Имам ABS датчик за смяна. За това свети.