Да ви питам дали знаете...
Модератор: Общи модератори
7 мнения
• Страница 1 от 1
- vanci88
- ентусиаст
-
- Кара: 98 325 tds M пакет touring
- Мечтае да кара: M6
- Детайли за колата: Фабричен М пакет, индивидуал,телефон и много други екстри...
Да ви питам дали знаете...
Какво точно значи "кална музика" ?
Срещнах го като израз и ми е чудно какво означава.
Срещнах го като израз и ми е чудно какво означава.
Re: Да ви питам дали знаете...
Струва ми се, че значи "силна" , т.е. някоя много силна балада, като например някоя на Сашо Роман, Орхан Мурад и т.н. Тоя извод си го правя след справка с Гугъл и ми излезе един текст, от който ще направя цитат... Можеш сам да си направиш извод, ако ти се връзва по някакъв начин...
" Как би постъпил, ако гаджето ти изневери?
- ще я отрежа; без скандали и простотии; изклучително неревнив съм; щом ми изневерява, значи не сме един за друг, значи това си е и това е и това е; ако все още я обичам - ами ще попрепивам един месец в съпровод на кална музика и това е"
- ще я отрежа; без скандали и простотии; изклучително неревнив съм; щом ми изневерява, значи не сме един за друг, значи това си е и това е и това е; ако все още я обичам - ами ще попрепивам един месец в съпровод на кална музика и това е"
- vanci88
- ентусиаст
-
- Кара: 98 325 tds M пакет touring
- Мечтае да кара: M6
- Детайли за колата: Фабричен М пакет, индивидуал,телефон и много други екстри...
uCnaHeTcA написа:Струва ми се, че значи "силна" , т.е. някоя много силна балада, като например някоя на Сашо Роман, Орхан Мурад и т.н. Тоя извод си го правя след справка с Гугъл и ми излезе един текст, от който ще направя цитат... Можеш сам да си направиш извод, ако ти се връзва по някакъв начин...
И аз го четох това... лошото е,че гугъл дава 3 резултата само. Явно е музика за душата...
Не съм чувал тоа израз до ся, ама веднага ми прай асоциация с песен пееща се от мазен кирлив мангал/ка 

- eekset
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39... :D
- Мечтае да кара: платноходка
не е лошо да споделиш в какъв контекст я срещна тази музика, заговори ли я, тя отвърна ли ти...
- SKISA
-
-
- Кара: комби...нация и Вайълет!
ако има неква връзка с гръцкия ..... калла на гръцки значи добра! но нямам никва представа дали е свързано и за първи път чувам израза.
- DanielzZz
- старши ентусиаст
-
- Кара: М4
Ако някой се е изразил така,превеждайки от Англ.ез.,то това означава песен,която съдържа доста нецензурни думи.
7 мнения
• Страница 1 от 1