Ламборджини и Бентли вече в България

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Е53 Фанатик
Аватар
Кара: xDrive

Мнение от BMW-X5 » 18 Дек 2005, 19:50

SlipKnoT написа:
BMW-X5 написа:Мерцедеса е пригоден за него и друг не може да го

Как така е "пригоден" ? :roll:

гласови команди и разните му там защити

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Southside » 18 Дек 2005, 20:47

всъщност вейрона може всеки да си го купи (също както СЛР-а) - мога съвсем отговорно да ти кажа че ВАГ дори не могат да си запълнят оригиналната оферта за 50 автомобила.. мисля че са на 12 във момента... и цената от $1 милион е паднала на $800к

alx, виждам, че имаш познания по въпроса. Би ли внесъл малко инфо за колата, че от Топ Гиър направо ни промиха мозъците (не че на мен ми харесва, защото ми се струва грозна). Казват, че производствените разходи за 1 брой са 5 милиона (евро или незнам каква валута), а я продават за милион и половина с рекламна цел, без да се търси печалба. Ако наистина е 800к направо да я вземам, а :?: Или не си струва :roll:

Мечтае за Z3 M Coupe
Аватар
Кара: '99 530dА Touring

Мнение от err0r » 18 Дек 2005, 22:05

Southside написа:...

Мисля, че валутата е паунд. И целта им е била да направят такава суперкола, без значение какво и колко ще им коства. Е, успяха - защо сега да не приберат паричките на 15 богаташа? Лично на мен Бугатито ми харесва доста, единственото, което ме дразни са мигачите на огледалата. Кола като тази не би трябвало да има абсолютно нищо, което е излишно. На един от прототипите бяха сложили оранжеви мигачи под фаровете - още по-грозно.
Изображение

master of the force
Аватар

Мнение от alx » 18 Дек 2005, 23:15

BMW-X5 написа:Нашия директор на холдинга който притежава СЛР са го викали на специално итервю от Мерцедес са пуснали специална серия там за някакъв рожден ден та пак не ги дават на случайни хора ...Друго интересно е ,че за колата има 2 ключа с първия не можеш да ползваш цялата мощност на колата да не се качиш и да се пречукаш в някой стълб.Вторият ключ можеш да го ползваш след като изминеш определен бтой километри и тогава ползваш цялата мощност на колата ...На двигателя на колата има гравирано името на въпросния човек като Мерцедеса е пригоден за него и друг не може да го кара ...
Ако някъде имам грешки в информацията моля да бъда поправен :winky:
Поздрави

не. колата има 2 ключа- един нормален и един "валет" които не отваря багажника, жабката и тн. но разлика във конете няма. за гласовите команди- не съм забелязал да не се подчинява на друг глас освен този на притежателя та не знам дали има такава защита. за кои може да си го купи.. всеки които има парите. мерцедес ще произведат толкова колкото поръчки има. за гравирането не името на притежателя- не знам, ма що не...

за вейрона... не съм му фен - за мен тази кола е лошо измислена и основния и смисъл е гъзария и ексхибиционизъм- неща които не седят високо във моя списък със приоритети. но въпрос на лично виждане...

а за това че струва 5 милиона и а се продава за 1.2- такива коли няма. никои не продава коли за по-малко от колкото му струват да ги построи. някои имат по-малка печалба (акюра нсх), други са на кантар (додж вайпър), но да губят пари- не. единственото изключение са хибридите- хонда и тойота губят пари от тях, но ги печелят обратно от облекчения във корпоративните данъци та пак са на плюс ;) също сега борбата е за заемане на пазар, та това тяхното не са загуби а цената за заграбване на пазара ;)
алекс
трабант 601с
разни други возила

ентусиаст
Аватар
Кара: мел
Мечтае да кара: танк

Мнение от XaMaB » 19 Дек 2005, 17:17

alx написа: за гласовите kоманди- не съм забелязал да не се подчинява на друг глас освен този на притежателя та не знам дали има такава защита.

Смятай като настине как ще седи на студа ако имаше такава защита :mhihi:

CS-маниак
Аватар

Мнение от lowdriver » 19 Дек 2005, 20:10

alx написа:....

Мани ги тез екзотики, ами кажи дали новия Hennesey Twin Turbo Coupe си струва 225-те хиляди
долара ( което за машина от тоз калибър ми се струват доста малко на фона на другите)? ;)
Изображение
Driver's Racing Team

master of the force
Аватар

Мнение от alx » 19 Дек 2005, 21:51

не струва. колата е $90к и кита му е към $30к. другото е чиста печалба. хенеси както неведнъж съм казвал е дребен крадец селянин от тексас със съмнителни бизнес практики. очуден съм че все още успява да се отърве от затвор... толкова хора е завлякъл.. документирано.

има доста други тунери на вайпъри които биха ти направили по-бърза кола, за много по-малко пари и най-важното- като си платиш да я получиш... хенеси много отдавна не прави най-интересните (нито пък най-бързите) вайпъри...
алекс
трабант 601с
разни други возила

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Southside » 19 Дек 2005, 23:11

Някакви линкове или характеристики ще дадеш ли? Голяма зарибявка тези вайпъри :twisted:

старши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: Е30 М3, E46 M3, E92 M3, E92 325i

Мнение от bmw maniqk ivo bmw » 20 Дек 2005, 20:46

Ебати якото дано скоро се регистрират собственици на Ламбота в моя форум. :mhihi: :mhihi:
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: Е60 525d
Мечтае да кара: това ,което кара

Мнение от shnitzera » 21 Дек 2005, 2:09

bmw maniqk ivo bmw написа:Ебати якото дано скоро се регистрират собственици на Ламбота в моя форум. :mhihi: :mhihi:
абе като гледам номера на ламбото,едвали някой ТИМ-аджия ще ти пише в форума :mhihi: :mhihi:

Предишна

Назад към Извън Темата