Старта на ЛИДЛ в 10 града - в един и същи ден?
Модератор: Общи модератори
- saleen
- старши ентусиаст
-
- Кара: Тъпата кака да маа с черпака
- Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
- Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....
Re: Старта на ЛИДЛ в 10 града - в един и същи ден?
В Сливен беше чудо, навалица, блъскане, полиция
така и не можехме да влезем.

Никой не мое ма връне на селу!
Туко що се връщам от магазина в Хаджи Димитър,отвън ччакх 5мин,много малак опашка,за около 30-40мин напазарувах и платих.Излезна ми пазарът към 200лв,и сега като правя най-елементарна сметка съм спестил към 100-120лв спрямо т магазините в които пазарувам- Фантастико,Била или Кауфланд.Определено съм доволен и магазина ми хареса каке подреден и персоналът на ниво.Та от мен едно Браво!
feel написа:...Излезна ми пазарът към 200лв,и сега като правя най-елементарна сметка съм спестил към 100-120лв спрямо т магазините в които пазарувам- Фантастико,Била или Кауфланд.....
я снимай касовия бон да видим кво си напазарувал, че от твоите думи излиза, че в Лидъл е 50-60% по-евтино от Била и Кауфланд

на носилката, ма продължава да стиска торбЪтЪ

- mitaka7
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е90
Срамна работа... Поредното доказателство за бедния духом (не материално) народец. Заслужаваше да присъстваме в рубриката No comment на Euronews. Поне можеше да получим жадуваната 3 минутна "слава" за България.
Но като гледам репортажи по телевизията, пък и от разговори на приятели, определено не са били само пенсионери.
http://www.dnes.bg/obshtestvo/2010/11/2 ... ing.104774
Прост народец. Ей, няма оправия. Колко ще спестиш...или може би всеки ден ще ядеш олио и банани, за да си на далавера поне.
П.С. И ла.на да продават, щом са в промоция и има гъч, ще се купуват.
Но като гледам репортажи по телевизията, пък и от разговори на приятели, определено не са били само пенсионери.
Прост народец. Ей, няма оправия. Колко ще спестиш...или може би всеки ден ще ядеш олио и банани, за да си на далавера поне.
- sobiss
- младши ентусиаст
-
- Кара: Compact m43tu
- Мечтае да кара: E28
Тва да дремеш цял ден за олио и банани си е жив мазохизъм. Бабите и дядовците дали днес си припомниха времето на бат Тошко, кога ядяха банани само по коледата 

sobiss написа:Тва да дремеш цял ден за олио и банани си е жив мазохизъм. Бабите и дядовците дали днес си припомниха времето на бат Тошко, кога ядяха банани само по коледата
Е са поне ядат по 2-3 пъти в годината като има промоция

sobiss написа:Тва да дремеш цял ден за олио и банани си е жив мазохизъм. Бабите и дядовците дали днес си припомниха времето на бат Тошко, кога ядяха банани само по коледата
Припомнили са си те!!! Току що гледах някакъв репортаж в нета. И млади хора е имало.....Втрещих се!
Що не работят тия бе, ами търсят къде е евтино..... ходИ на работа, и няма да ти дреме, че бананите били..колко, не обърнах внимание

п.п. да, с Димитър за едно и също говорим!
планирам да го посетя най-рано след седмица
тука беше е*** м***
такова чудо не съм виждал, бяха затворили цял булевард
А който и да срещна казва, че още е рано да се ходи. Сигурно ще се точат поне 3-4 дни
Колкото до Била - що за хранителен магазин е това ... някои стоки, да не кажа повечето са с 40% надценка
Най-много ми харесва метро широко, спокойно и има от повечето неща, които ме интересуват

тука беше е*** м***
такова чудо не съм виждал, бяха затворили цял булевард

Колкото до Била - що за хранителен магазин е това ... някои стоки, да не кажа повечето са с 40% надценка
Най-много ми харесва метро широко, спокойно и има от повечето неща, които ме интересуват
mitaka7 написа:Срамна работа... Поредното доказателство за бедния духом (не материално) народец. Заслужаваше да присъстваме в рубриката No comment на Euronews. Поне можеше да получим жадуваната 3 минутна "слава" за България.
Интересно.....значи трябва да порицаем и европейците и американците.....все пак там се тълпят(буквално тълпят) от предишният ден пред магазините на Black Friday,Labor Day,и коледните празници.
- mitaka7
- старши ентусиаст
-
feel написа:mitaka7 написа:Срамна работа... Поредното доказателство за бедния духом (не материално) народец. Заслужаваше да присъстваме в рубриката No comment на Euronews. Поне можеше да получим жадуваната 3 минутна "слава" за България.
Интересно.....значи трябва да порицаем и европейците и американците.....все пак там се тълпят(буквално тълпят) от предишният ден пред магазините на Black Friday,Labor Day,и коледните празници.
Колега, недей се излага, ако поне веднъж си пазарувал или чел за какво иде реч в Черния петък на запад би трябвало да знаеш за какво се тълпят хората там и за какви стоки и намаления говориме. Определено май не се тълпят за банани и олио.
Ако искаш остави си адреса на л.с - ще ти изпратя 2 кг. банани безплатно от фирмата. Не е нужно да чакаш на опашка от първи петли...

Аз си ходя в метро към 11 12 часа вечерта. Няма хора няма навалица

Но това е в цял свят не е само тук

mitaka7 написа:feel написа:mitaka7 написа:Срамна работа... Поредното доказателство за бедния духом (не материално) народец. Заслужаваше да присъстваме в рубриката No comment на Euronews. Поне можеше да получим жадуваната 3 минутна "слава" за България.
Колега, недей се излага, ако поне веднъж си пазарувал или чел за какво иде реч в Черния петък на запад би трябвало да знаеш за какво се тълпят хората там и за какви стоки и намаления говориме. Определено май не се тълпят за банани и олио.
Ако искаш остави си адреса на л.с - ще ти изпратя 2 кг. банани безплатно от фирмата. Не е нужно да чакаш на опашка от първи петли...
Аз определено знам за какво съм и съм пазарувал доста на тези дни....ти колко пъти си пазарувал там?И идеята обаче е същата взимаш нещо на по-ниска цена.А като гледам си доста заможен и щом предлагаш на драго сърце съм съгласен да приема тези банани,даже ако увеличиш количеството още по-добре.
- mitaka7
- старши ентусиаст
-
feel написа:Аз определено знам за какво съм и съм пазарувал доста на тези дни....ти колко пъти си пазарувал там?И идеята обаче е същата взимаш нещо на по-ниска цена.А като гледам си доста заможен и щом предлагаш на драго сърце съм съгласен да приема тези банани,даже ако увеличиш количеството още по-добре.
Аааа 2 кг. са ти напълно достатъчни - в промоция нали знаеш, че има ограничения. Опашката е голяма, така че бъди толерантен и към останалите.

П.С. Айде стига спам, че оцапахме "готината" тема.

Последна промяна mitaka7 на 26 Ное 2010, 0:51, променена общо 1 път
- SKISA
-
-
- Кара: комби...нация и Вайълет!
чак ме е срам ,че съм част от тоя материял и от тая нация....