Откраднато Е30
Модератор: Общи модератори
- daka1972
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW отново серия 3 бенз
- Мечтае да кара: волска каручка
- Детайли за колата: събира много и малко, според повода
Re: Откраднато Е30
jynkis написа:Всички документи са в мене. Както и талона на двигателя. Не мисля че е коректно да идва в нас и да взима колата без да се обади. Пак повтарям нищо на негово име няма. Сега и не се обажда а го търсих. В краен случай ще се подхожда по друх начин.
Аз не видях някой от двамата да е изложил или показаал ,че има предварителен договор за покупко продажба и да ти кажа ще има голям успех ако яобяви за ПЗО в случая както е станало без присъствието на тъй наречения собственник ,мъкар че май и двамата не са поне по талон .
Ама друго не мога да разбера щом си знаят миризмите що не си ги опраят където е мястото ами ревът пред цяла България.
ms написа:daka1972 написа:е -- си съотношението 1800 към 300 лв - той като е имал що не е върнал поне 1500 а? , отивай и в полицията и си япусни за ПЗО а той да си казва как си я е взел има си НК и НПК
Чакай да помисля... Значи има 1 документ за платено капаро и срок за плащане на остатъка- нали такаСрока за плащане на остатъка е минал- капарото гърми и човека си взима колата... Айде в такава ситуация иди в полицията (като купувач) и се оплачи, че съм си прибрал колата
![]()
![]()
![]()
Освен куките да ти бият 2 шамара да се освестиш, друго едва ли ще стане...
Мо'е да ни сме от софията, амъ доматити не ги ядем с колцити все пак
- ms
-
-
- Кара: Кенеф от Инголщат
Зайо, да ти отговоря вместо купувача:
"Мислих, мислих и... Ти имаш кола, аз съм на минус с парите щото съм уникално тъп и не съм си направил сметката за едни 4-500 кинта..."
Бива ли такива хора да има- кола по този начин се взима само при 200% сигурен доход към определената за плащане дата... И аз съм взимал на лизинг коли, ама когато нямам притеснения за кинтите...
"Мислих, мислих и... Ти имаш кола, аз съм на минус с парите щото съм уникално тъп и не съм си направил сметката за едни 4-500 кинта..."
Бива ли такива хора да има- кола по този начин се взима само при 200% сигурен доход към определената за плащане дата... И аз съм взимал на лизинг коли, ама когато нямам притеснения за кинтите...
- uricatoli
- Зайо-Байо
-
- Кара: Пръскан кенеф
- Мечтае да кара: Мка комби
- Детайли за колата: Некво шарено и некво хамелеоново..
аз не съм почнал нищо.. искам си паричките.. в срок.. и така.. да не правим от мухата слон а?
- koki_e34
- Потребител
-
- Кара: BMW 520I
Поне тоя Четвъртак ще има хора на ОМВ-то
Шегувам се разбира се ! Дано да си изясните нещата като нормалните хора

Шегувам се разбира се ! Дано да си изясните нещата като нормалните хора

- Biankonero
- младши ентусиаст
-
- Кара: 328i
Остава да се разберете - вариантите са 2:
- колегата доплаща дължимото на заека на 16.12, взема колата и всички са доволни
- колегата не може да доплати дължимото на 16.12 - заека му връща парите, запазва си 280-те лева капаро и колата продава на друг - отново всички са доволни. Просто е
- колегата доплаща дължимото на заека на 16.12, взема колата и всички са доволни
- колегата не може да доплати дължимото на 16.12 - заека му връща парите, запазва си 280-те лева капаро и колата продава на друг - отново всички са доволни. Просто е

- VesoPesa
- старши ентусиаст
-
- Кара: ше кола, а я смени за кенеф... :(
- Мечтае да кара: E24 650csl, E34 550csl, E31 850csi, 2002tii turbo
Biankonero написа:Остава да се разберете - вариантите са 2:
Абе той заека реве за 480 лева ти искаш 1500 ли там колко да върне

п.с.: Явка, остави ми само да си чета личните че още не съм пратил календарите

- uricatoli
- Зайо-Байо
-
при положение че ме заболя сърцето като си карах колата как мислиш че ще му се върне цялата сума? Ама що всички говорим глупости? Писна ми да коментирам.. Четвъртък Бояна.. Нека бъде точен и дойде..
А Весо.. ти можеш ли там да си гледаш работата сам че ми писна от твоите скапани коментари и филми дето се вкарваш... Ако имаш накакъв проблем с мене ми се обади да се видим и да си го изясним лично доскорошно наричан ми приятелю..

- TsvetanVR
- Dicky Wolf
-
- Кара: Z4M Roadster
- колегата не може да доплати дължимото на 16.12 - E90 с платформа в посока Враца. Просто е
На Коледа стават чудеса!

п.п. Вземи тоя спам
п.п.2. Весо да яде дебелия {}
- VesoPesa
- старши ентусиаст
-
TsvetanVR написа: п.п.2. Весо да яде дебелия {}
Цветане, защо се мешаш където не ти е работа?
С теб някакви пререкания имам ли?
Аз не знам да имам, дай да оставим нещата така

А колкото до тебе заек, аз не се вкарвам във филми, и всичко си ти казвам в очите

Не е ли така?

- SKISA
-
-
- Кара: комби...нация и Вайълет!
брех!.... то голема драма.
мойто мнение! заека си има кола и 1500 или там колкота са лева за бензин до лятото. който не си е спазил срока духа супата по каквито....повтарям поради каквито и да е причини .
само дето тия сделки се правят на Билла-та на България,а не на Бояна....
ако има нужда - взимам 10% от обявената сума за присъствие....
ма само за дами! за мъже зиам 20....
заек,не давай колата и не връщай парите! да е мислил и смятал....
темата не е за заключване или триене ,за да четат всички и да знаят и да си имат едно наум.
мойто мнение! заека си има кола и 1500 или там колкота са лева за бензин до лятото. който не си е спазил срока духа супата по каквито....повтарям поради каквито и да е причини .
само дето тия сделки се правят на Билла-та на България,а не на Бояна....

заек,не давай колата и не връщай парите! да е мислил и смятал....
темата не е за заключване или триене ,за да четат всички и да знаят и да си имат едно наум.
- uricatoli
- Зайо-Байо
-
SKISA написа:темата не е за заключване или триене ,за да четат всички и да знаят и да си имат едно наум.

А весо.. Ходи спами някъде другаде.. Нека ти го кажа пред всички.. не искам да имам нищо общо с тебе.. да ти мяркам физиономията или да ти гледам коментарите.. мисля че бях пределно ясен.. баси интригите

- VesoPesa
- старши ентусиаст
-
uricatoli написа:SKISA написа:темата не е за заключване или триене ,за да четат всички и да знаят и да си имат едно наум.
![]()
А весо.. Ходи спами някъде другаде.. Нека ти го кажа пред всички.. не искам да имам нищо общо с тебе.. да ти мяркам физиономията или да ти гледам коментарите.. мисля че бях пределно ясен.. баси интригите
Добрем, ама да си платиш пръчката за маслото

- Nitrowalk
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E39 528i
- Мечтае да кара: E39 M5
Аз излизам от форума , че се нама'ах с негативизъм ,дори само при прочитане на цялата тема.Представям си за участниците....
Пожелавам ви да се оправите и си пазете нервите ...... че не са от стомана ..... личен опит
Лека вечер
Пожелавам ви да се оправите и си пазете нервите ...... че не са от стомана ..... личен опит

Лека вечер

- uricatoli
- Зайо-Байо
-
VesoPesa написа:uricatoli написа:SKISA написа:темата не е за заключване или триене ,за да четат всички и да знаят и да си имат едно наум.
![]()
Добрем, ама да си платиш пръчката за маслото
а ти да си платиш WD-то дето си чисти дроселната клапа..

- VesoPesa
- старши ентусиаст
-
uricatoli написа:а ти да си платиш WD-то дето си чисти дроселната клапа..некъв шеф май се правиш.. ма мисля че не ти е това професията..
ВД-то да не е твое та ще ми казваш кво ще си плащам?

Пък и не ми пречи, ще взема едно ВД