Няма такава държава
Модератор: Общи модератори
44 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
- Binev_OuT
- младши ентусиаст
-
- Кара: E36 323i Touring
- Мечтае да кара: някакво М
Re: Няма такава държава
xpl0d написа:kosa4a написа:Кой се събудил,събудил.При умишленото ни лишаване от "интелигенция",много важно нещо е човек сам да разбира кога му е добре и кога не.Нелогично,но дори и в това нямаме единство ! Но пожелавам на всички ни да проумеем ,че "съединението прави силата" важи за хората извън сградата,а не за тези вътре! За достигане на Освобожението са били нужни 500 години !Аз немога да чакам толкова,при положение че е нужно толкова малко усилие! Нито мойте праправнуци ! А Вие ? Така си и знаех. Затова нека не изпускаме шанса,който ни се предоставя: да изберем как да ни управляват ,а не кой !
И как ше го направиш?
Е го възвишения бате бойко, и аз гласувах за него, колко надежди колко нещо му се възлагаше, еее кво направи - един голем уй. Оправи жена си със банката, взе един михлюзин да ми показва пици мици разни, за една година трима ли 4 здравни министъра смени, другия му миндил прасна 2-3 смешни пишман акции, от които реални никой не влезе в затвора. Ееее за кого ше гласуваш, всички са един дол дренки, обещания големи - идват, пълнят гушата и черта.
Е стига бе стига с тоя Бойко ве цтцтцт!

Ще ме извинявате ама толкова мизирея зор се чисти!За кой да гласуваш бе за Дуган , Костов Станишев или Царя?Тия гнусни миндили.Ако не друго от как Бойко е на влас в моя град не се спират струителни дейности по пътищата,безработицата тука е под 10%(говоря за Габрово) аз си получавам заплатата редовно и т.н.Родителите ми също вече са по доволни от заплащането което получават.Еми стига!!!
Неможе 20 години една шепа хора да серят и супер Бойко идва за 1 година и изрива сичко ем не става няма как.
Стига сте подкладали хората против Герб защото идват следващите избори и тогава незнам какво ше правим.Да бе Доган да се качи на пиадестала и да управлява щото тогава вече наистина трябва да се изнасяме сички от вече новосъздалата се Турция!

- xpl0d
-
-
- Кара: на изпарения
- Мечтае да кара: Countach, Diablo, F40, 348, 355
Aз не казвам, че бойко нищо не е направил,, но е по-малко от тва което обеща. Ако партиите са същите на следващите избори аз смятам да не гласувам, то се знае пак ще има купуване на гласове и манипулации с тях и разните му други скандали съпътстващи вече редовно изборите 

- DjFace
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е39 520i, Suzuki GSXR 750 (K7)
Zapa написа:като Гошо от почивка ги реди
Хахаха... аз съм Гошо от Почивка, най якият квартал, много бой съм ял...
По темата, нищо ново не казва Слави, да ме прощава.
Нема такава държава защото нЕма такъв народ и това не е от сега:
Петко Славейков
Не сме народ
Не сме народ, не сме народ, а мърша,
хора, дето нищо не щат да вършат.
Всичко тежко, всичко мъчно е за нас!
"Аз не зная! Аз не мога!" - общ е глас.
И не знаем, не можеме, не щеме
да работим за себе си със време.
Само знаем и можеме, и щеме
един други злобно да се ядеме...
Помежду си лихи, буйни, топорни,
пред други сме тихи, мирни, покорни...
Все нас тъпчат кой отдето завърне,
щот сме туткун, щото не сме кадърни...
Всякой вика "Яман ни е нам хала!" -
а всякому меракът е развала...
Не сме народ! Не сме народ, а мърша,
пак ще кажа и с това ще да свърша.
1875
Бай Ганьо е друг добър пример. Той, Алеко, не си го е изсмукал от пръстите.
(не ви ангажирам с моето мнение, може и да не сте съгласни с него, но аз така виждам нещата)
Последна промяна DjFace на 17 Дек 2010, 17:30, променена общо 1 път
kosa4a написа:ще се появи достоен кандидат.аз ще гласувам за него.принципно ако не се гласува,слабата избирателна активност е валидна и не им пречи .даже им помага.те близките им и циганите са едно мин 15 %.така че да не се гласува е по зле.
урежда собствената си фирма навсякъде,иска легално следене на личните комуникаций,заплашва гражданите с смс-и,праща полиция по домовете,което се заснема с камера и се пуска по телевизията,измислят се какви ли не Глупави данъци,"лош човешки материал" ,никакво справяне с кризата и много глупави решения и куп други неща.такъв не смятам че трябва да ме управлява.само с приказки и лидерски пози...днес едно, утре друго !неспазване на обещания. "кризата" догодина ще е по тежка !факт
едно от най важните неща е реформа в съдебната система,даже от еу искаха такава мисля.липсва.вместо ефективни закони се приемат такива с повече вратички !+ навсякъде има курупция .никакви мерки.излезе ли по телевизията чак тогава.вежди за министър ??? уау
хвърляйки ни пясък в очите някой си мислят че нещо се подобрява, а то става по лошо! но дано бъркам..
От тази криза няма излизане именно,че от година на година уж да става по-зле докато най накрая не падне всяка една валута и не дойде времето на електронните пари.
- acho.rs
- старши ентусиаст
-
- Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d
exotique написа:бахти тъпата песен(ако може въпбще да се нарече така)
Това според мен си е чисто политическа заигравка с цел някой нов(рзс?) Петров да дойде на власт
Точно пък тоя ли шизофренясъл дърт гъзолизец ми пее тия песни бре . То само на последния заблуден мозък , не му е ясно че е ПЛАТЕНО за тази песен и понеже никой вече не му дреме за превъртялия мозък , той е решил малко да направи скандал , да му се обърне внимание

Сериозно - кой го гледа това глупаво шоу , вече ? Кой следи тъпите конкурси , целящи да запълнят времето ? Едно време , народа беше пощурял по това шоу, просто щото нямаше друго . Да вземе да го направят в полунощ поне и да дадат ефир на някой от хитовите сериали (ест , че не говоря за сапунки) , поне малко интерес да има към БТВ , междувременно превърнало се във сапун-брадър ТВ

Но всъщност Славчо май е намерил начина да стане интересен - докоснал е баснословната страст на българите да реват и да се оплакват . Предполагам доста заблудени души , ще се будят с тази песен и ще се надъхват за следващия "ултра мизерен" (в кавички го слагам) ден . Ще пусне после турската боза , ще се види Ората около убаво живеят , после ще се погледне през балкона на панелката и пак ще почне да се псува държавата , управниците и тн , погрешно мислейки , че един "шоумен" му пука за това и е направил песента от сърце , а не защото видиш някой бута зелено

ПС:знаех си , че като почна да пиша на тази тема , ще се увлека ... отивам да ударя една бутилка домашно червено със свинска пържола , малко да се успокоя

Аз за Бойко лошо не говоря. Най-добрия политик от доста време насам(да, не гласувам), поне това време, в което съм живял и видял к'во става.
РЗС не е партия, а некачествен израстък по растението парламент, който трябва да бъде отстранен.
Сега да покажа как съм решил да ставам оптимиС:
За да живеем добре, някой ще живее зле. Може би не само един човек! Просто е така - представяте ли си идеален свят - всички в къщи с дворове и 535Д в гаража до на жената джипа, две деца в Харвард и неколкостотин хилки в банката. Т'ва всеки човек. Невъзможно е. Радвам се, че мога да пиша в нета, много хора не могат. Някой не могат и гугъл да разцъкват, обаче т'ва е от некадърен управляващ - като не ти изнасят фактите, 'ората нема да ги научат. Чудесна логика.
РЗС не е партия, а некачествен израстък по растението парламент, който трябва да бъде отстранен.
Сега да покажа как съм решил да ставам оптимиС:
За да живеем добре, някой ще живее зле. Може би не само един човек! Просто е така - представяте ли си идеален свят - всички в къщи с дворове и 535Д в гаража до на жената джипа, две деца в Харвард и неколкостотин хилки в банката. Т'ва всеки човек. Невъзможно е. Радвам се, че мога да пиша в нета, много хора не могат. Някой не могат и гугъл да разцъкват, обаче т'ва е от некадърен управляващ - като не ти изнасят фактите, 'ората нема да ги научат. Чудесна логика.
- BMario
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 524 тд
- Мечтае да кара: самолет
- Детайли за колата: невзрачна

Заприлича на политагитация!?
Песента говори за хубави и актуални неща,но кой го казва....

Уви!

Искаш ли да направиш нещо,намираш начин.Не искаш ли-намираш причина и то важна!
- acho.rs
- старши ентусиаст
-
"Нема такава държава" .... в която такова бегло подобие на песен , с кретенски текст и без никакъв ритъм , да стане такъв хит ...

Последна промяна kosa4a на 18 Дек 2010, 1:06, променена общо 1 път
- lubsawyer_
- Потребител
-
http://www.youtube.com/watch?v=pFS4zYWxzNA
Тая мелодия леееко мяза на мелодията на въпросната песен...или обратното
Тая мелодия леееко мяза на мелодията на въпросната песен...или обратното

- BMario
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 524 тд
- Мечтае да кара: самолет
- Детайли за колата: невзрачна
DjFace написа:Zapa написа:като Гошо от почивка ги реди
Хахаха... аз съм Гошо от Почивка, най якият квартал, много бой съм ял...
По темата, нищо ново не казва Слави, да ме прощава.
Нема такава държава защото нЕма такъв народ и това не е от сега:
Петко Славейков
Не сме народ
Не сме народ, не сме народ, а мърша,
хора, дето нищо не щат да вършат.
Всичко тежко, всичко мъчно е за нас!
"Аз не зная! Аз не мога!" - общ е глас.
И не знаем, не можеме, не щеме
да работим за себе си със време.
Само знаем и можеме, и щеме
един други злобно да се ядеме...
Помежду си лихи, буйни, топорни,
пред други сме тихи, мирни, покорни...
Все нас тъпчат кой отдето завърне,
щот сме туткун, щото не сме кадърни...
Всякой вика "Яман ни е нам хала!" -
а всякому меракът е развала...
Не сме народ! Не сме народ, а мърша,
пак ще кажа и с това ще да свърша.
1875
Бай Ганьо е друг добър пример. Той, Алеко, не си го е изсмукал от пръстите.
(не ви ангажирам с моето мнение, може и да не сте съгласни с него, но аз така виждам нещата)

Искаш ли да направиш нещо,намираш начин.Не искаш ли-намираш причина и то важна!
- acho.rs
- старши ентусиаст
-
kosa4a написа::banghead:нищо лично.айде така да попитам.защо е хит като нито ритъм,нито рима,нито мелодия ни изпълнител?? истината винаги се харесва,под каквато и да е форма ! и ако преди години интелигенцията не беше умишлено избита и изгонена за да могат същите хора от онова време да ни управляват и занапред ,щеше да ни бъде много лесно да прозрем истната ,че щастлив не значи чалгията да свири да има ракия и мезе,и станем пак лъвове.и това е единствено и достатъчно за да разбием цялата им концепция!но интелигенцията липсва и ще липсва за дълго с днешното образование !всичко е измислено с години напред защото сме овци.а овцата може всеки да я води,защото неможе да мисли. сами дори откритите послания не хващаме.затова положението все ще се влошава докато не дойде момента поне да се помислим за лъвове и кажем че не пасем трева !но както и да е.първите ми думи бяха"кой се събудил, събудил" ! Да живее България !!!
За теб Славчо е интелигенция и народен будител

44 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3