Булсат, АйТВ или Близоо?
Модератор: Общи модератори
47 мнения
• Страница 1 от 4 • 1, 2, 3, 4
Булсат, АйТВ или Близоо?
Така като гледам, цените са им сходни. Интернет не ми трябва само Телевизия.
Държа на качество и как се справят в лошо време, и при евентуални проблеми за колко време ги отстраняват.
Булсат-а ме тегли заради TV+, където пускат интересни мачове от време на време.
Споделете вашия опит - било то горчив или приятен
Държа на качество и как се справят в лошо време, и при евентуални проблеми за колко време ги отстраняват.
Булсат-а ме тегли заради TV+, където пускат интересни мачове от време на време.
Споделете вашия опит - било то горчив или приятен

Re: Булсат, АйТВ или Близоо?
Аз съм на Булсат откакто го има, и за мен лично е най-добра но зависи какви канали те интересуват. Рядко губя сигнал, и то е при много лошо време. Неудобството е че когато снега навали чинията трябва да се чисти!
- Maverick_VS
- ентусиаст
-
- Кара: '07 E91 335i
Булсат - просто няма какво да се чудиш
. Аз съм от 2 години с тях и проблеми със сигнала имам само при изключително силен вятър (прекъсва леко и търси сигнал като се разтресе силно антената) и при сняг върху антената - това е от към техническата част. Иначе ТВ+ и Филм+ са голям бонус и за мачове, и за тенис, и за баскетбол от НБА 

- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
- ms
-
-
- Кара: Кенеф от Инголщат
Колегата е прав
Но нали търсим най-малкото зло от 3-те все пак
За Булсат-а ти трябва задължително добра видимост на югоизток (ако не греша де), че иначе трябва да я слагаш на покрива- там вятъра е проблем донякъде, по-сложно е със снега...
Аз съм им клиент почти откакто излязоха като фирма и съм доволен- за толкова години (сигурно вече 5-6) сигнала се е губил само при силен вятър в комбинация със сняг, силен дъжд (направо разбирай порой) или много гъсти облаци. Да кажем грубо по 4-5 пъти в годината, и то за кратко- май повече от 10 мин. без сигнал не е имало, обикновено 1-2мин.
ПС: Един съвет- ако можеш си вземи по-голяма чиния и забравяш проблемите с губенето на сигнала от вятър и т.н.- техните чинии (с каквато съм аз) като диаметър са минимума който е нужен... Върши работа, но инвестицията в по-голяма чиния си заслужава...
ПС2: За отстраняване на проблеми е сложно да ти кажа- прецака ми се нещо окото на сателита преди 2 месеца и го смениха на другият ден... Но чувам и случаи да се чакат техници по една седмица
Но пък за толкова години това ми беше единственият проблем и база за сравнение нямам...

За Булсат-а ти трябва задължително добра видимост на югоизток (ако не греша де), че иначе трябва да я слагаш на покрива- там вятъра е проблем донякъде, по-сложно е със снега...
Аз съм им клиент почти откакто излязоха като фирма и съм доволен- за толкова години (сигурно вече 5-6) сигнала се е губил само при силен вятър в комбинация със сняг, силен дъжд (направо разбирай порой) или много гъсти облаци. Да кажем грубо по 4-5 пъти в годината, и то за кратко- май повече от 10 мин. без сигнал не е имало, обикновено 1-2мин.
ПС: Един съвет- ако можеш си вземи по-голяма чиния и забравяш проблемите с губенето на сигнала от вятър и т.н.- техните чинии (с каквато съм аз) като диаметър са минимума който е нужен... Върши работа, но инвестицията в по-голяма чиния си заслужава...
ПС2: За отстраняване на проблеми е сложно да ти кажа- прецака ми се нещо окото на сателита преди 2 месеца и го смениха на другият ден... Но чувам и случаи да се чакат техници по една седмица

- jordanov
- кандидат ентусиаст
-
Колега, щом държиш на качеството цифровата на Мегалан е най-добра в това отношение. Иначе ако имаш предпочитание и избираш от тези трите си е компромис в сравнение с Мегалан.
Едит: сега прочетох мненията на колегите и при мегалан ги няма тези антени, сигнала ти пристига директно по кабел и не се влияе от времето. Няма никакви такива смущения за които се споменава по-горе. Е и месечната такса е по-висока отколкото при другите, но има защо.
Едит: сега прочетох мненията на колегите и при мегалан ги няма тези антени, сигнала ти пристига директно по кабел и не се влияе от времето. Няма никакви такива смущения за които се споменава по-горе. Е и месечната такса е по-висока отколкото при другите, но има защо.
- BMWMHartge
- старши ентусиаст
-
- Кара: 98' e36 318i
- Мечтае да кара: e36 ///M3
- Детайли за колата: M43B18
3 години ползвам Булсатком, и няма проблем нито лято нито зима 

93' e36 320i coupe
98' e36 318i sedan
98' e36 318i sedan
- djkita
- младши ентусиаст
-
- Кара: E36 Coupe & E46 Coupe
Колега и аз в момента се чудя към коя цифрова да минавам.защото преди това бях с една регионална цифрова и нещо се изложиха.... обаче в момента поставянето от Булсат е 38лв, а до преди няколко седмици беше безплатно или там някакви си 5лв, та ще изчакам сега покрай Нова година да пуснат някоя промоция 

- arr0gance
- младши ентусиаст
-
- Кара: й, и утре е ден.
- Мечтае да кара: Active Autowerke.
Аз от 1г съм към нет1 и съм доволен,но това май е офтопик.
Интересно ми е обаче какво може да предложи Близоо, защото сериозно се замислям да се местя към тях.
За булсат няма спор,че телевизията им е с много добро качество,това са впечатления от няколко изгледани филми в приятели и тн...разликата се вижда още със пускането на телевизията.
Интересно ми е обаче какво може да предложи Близоо, защото сериозно се замислям да се местя към тях.
За булсат няма спор,че телевизията им е с много добро качество,това са впечатления от няколко изгледани филми в приятели и тн...разликата се вижда още със пускането на телевизията.
Някой остаряхме, някой си станахте направо дърти.
- drevnia
- кандидат ентусиаст
-
Булсат 

- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
- Doberman_vas
- младши ентусиаст
-
Лесно е
Ако си фен на мачовете - зимаш булсат. Всичко останало е компромис.
ако не зимаш мегалан - най-добро качество
другите 2 не стават

другите 2 не стават

Ще ви отвеем с дизелите ей! Ако не ви отвеем, ще ви опушим, така че да ни запомните.
Doberman_vas написа:Лесно е
другите 2 не стават![]()
Булсат

В началото бе самолетен двигател..... и Господ каза: ''Нека бъде BMW''
Компромис са всички изброени в темата, който търси качество, независимост си купува сателитна техника и си свирка 

- Maverick_VS
- ентусиаст
-
- Кара: '07 E91 335i
От Близоо бягай надалеч

47 мнения
• Страница 1 от 4 • 1, 2, 3, 4