Интересен подарък :)

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Аватар
Кара: комби...нация и Вайълет!

Re: Интересен подарък :)

Мнение от SKISA » 08 Яну 2011, 21:32

чудя се дали си струва вложението да се изхаби мастило за химикалката ,за да участва човек в такава смешна шашма ,целяща просто да вкара повече хора в магазинчето им.....! за момента нямам решение....! за мен по-важно е как хора като Краси и пазарджишкият ми приятел се връзват на такива номера. тва наистина ме учудва.

ентусиаст
Аватар

Мнение от BadAngel » 08 Яну 2011, 22:17

SKISA написа:чудя се дали си струва вложението да се изхаби мастило за химикалката ,за да участва човек в такава смешна шашма ,целяща просто да вкара повече хора в магазинчето им.....! за момента нямам решение....! за мен по-важно е как хора като Краси и пазарджишкият ми приятел се връзват на такива номера. тва наистина ме учудва.

колега не си прав

поне според мен

3-4 коли така е давала нашата фирма и наистина си изтеглиха и търсиха случаен човек

даже имаше случаи, когато в играта беше упоменато, че който попълва фиш трябва да има книжка, а изтеглиха човек без книжка и тогава организираха 2ро теглене

макар, че.. от друга страна... чисто нова Х5-ца... :)

както и да е, има и хора, които щастливо са си спечелили колата с късмет

когато обаче има партньор, а не я дава директно фирмата вносител може да стане инфекция

спомням си за случая с колата подарък за мис българия 2000 и некоя година там, от страна на вносителя всичко беше ток, но г-жа калканджиева се намеси подобаващо, колата отиде при продуцент от неква си там телевизия..
No bling at the Ring

Аватар

Мнение от SKISA » 08 Яну 2011, 22:35

ако има изобщо някой читав такъв вариант той е 0,0001% от случаите! и понеже още пресмятам цената на мастилото ,за да попълня талончето и процента вероятност да се изтегли читаво ,особено за Х5ца и понеже съм бил свидетел за първата награда в България изобщо дадена чрез реклама по телевизията и понеже съм по принцип скептичен човек и тва обикновенно ми е носело ползи смятам, че тва е просто измама.
ако беше телевизор бих се съгласил,защото цената на един телевизорси струва за рекламата ,но цената на Х5ца няма да се изплати ,за да се изрекламира някакъв магазин и за тва прогнозирам, че просто ще отиде колата където трябва....
тва е от мен.

ентусиаст
Аватар

Мнение от BadAngel » 08 Яну 2011, 22:41

абе, томбола с томбола не си прилича, в това съм сигурен

но е факт, че се случва случайни хора да спечелят кола, въпрос на организация е

никой няма сметка да мами хората, ако става дума за голяма и реномирана фирма

много по-големи ползи биха имали да дадат колата на някои случаен и да покажат, че са коректни :)

за тях им е все тая, това така или иначе е бюджетирано

друг е случая с колите, дето раздават по казина... примерно :) или други фирмички, дето накрая се оказват ЕТ нещо си..
No bling at the Ring

Аватар

Мнение от SKISA » 08 Яну 2011, 22:48

90та работех в най-голямата фирма в страната! беше по-голяма от мултито на павлов . беше една от най-големите в източна европа. даваше две коли -едната голф гти за най-много предадени фъстъци. ми взе го голфредото племенник на шефа. сори. и да-мисля, че като става въпрос за голяма сума няма да я дадат на случаен. не е бюджетирано да я вземе някой суек.... бюджетирано е да се направи реклама и накрая да я вземе някой приятел .освен ако не е матиз или някоя умряла дачия...

ентусиаст
Аватар

Мнение от BadAngel » 08 Яну 2011, 22:58

не се и съмнявам, че в началото на 90те нещата са се стекли по такъв начин

но вече мисля има достатъчно стабилни и богати чуждестранни фирми в българия, които знаят как се работи и не биха си позволили такова нещо

карфур примерно си дадоха на случаен човек кола като пичове

сега ще дадат и втора - фият 500
No bling at the Ring

Аватар

Мнение от SKISA » 08 Яну 2011, 23:05

ми се си мисля,че чинкуечентото е около 6-7 пъти по-евтино от Х5цата ,а пък карфур са 60-70 пъти по-богати от темпо...! та точно по тая сметка не ми излиза сметката да зарадват краси във варна да се вози на случайно спечелена джипка....

оптимист-неверник
Аватар
Кара: старо Е 34
Мечтае да кара: ново Е 34
Детайли за колата: най- добрата

Мнение от ktv » 09 Яну 2011, 9:41

SKISA написа:ми се си мисля,че чинкуечентото е около 6-7 пъти по-евтино от Х5цата ,а пък карфур са 60-70 пъти по-богати от темпо...! та точно по тая сметка не ми излиза сметката да зарадват краси във варна да се вози на случайно спечелена джипка....

Тук си напълно прав, Иво. Ака спечеля, ще продам х5-та на тънка цена и ще си взема къща и е 34-ка. :D
Едно е да искаш, второ е да можеш, а трето и четвърто е да го направиш!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E34TDS , CL 500, Е65

Мнение от klintan66 » 09 Яну 2011, 17:18

Ммммм....много голям скептик си Скиса. :smoke: а всичко ти е 6.

Кажи как ще стане шашмата? ... Урната е стъклена ...1000 човека публика дебнат ...
обръщаш се и с вързани очи дърпаш някое свито листче дълбоко от купчината?

Дано се падне на Краси,че е голям мераклия. Пък и ще му припка ... :bchug:
Хора, които много говорят, и не ви става ясно от първото изречение какво искат да кажат, обикновено искат пари, искат да ви излъжат или поне да ви заблудят !

младши ентусиаст
Аватар
Кара: М5 с шпер, а за Х5 не съм сигурен

Мнение от TPAKTOP » 09 Яну 2011, 17:29

Врътката е в това че е Х5М :mhihi: След като някой я спечели затъва в дългове към банките. От лихвите автомобила се избива!
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от van_helsing » 09 Яну 2011, 17:31

Всичко е пълен фалш! :paranoid:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: т му се стари БМВ-та
Мечтае да кара: R6 turbo на задно и ръчни скорости
Детайли за колата: отново с чарджър

Мнение от barty » 09 Яну 2011, 17:36

Аз пуснах :mhihi: и жена ми пусна :mhihi:
:yes:

ентусиаст
Аватар
Кара: си

Мнение от txe » 09 Яну 2011, 17:41

klintan66 написа:Ммммм....много голям скептик си Скиса. :smoke: а всичко ти е 6.

Кажи как ще стане шашмата? ... Урната е стъклена ...1000 човека публика дебнат ...

достатъчно е стъкленицата да се напълни само с техни имена..
what a helluva ride

старши ентусиаст
Аватар
Кара: сребърна звезда
Мечтае да кара: RAUH

Мнение от kiko » 09 Яну 2011, 17:58

лошрайдър написа:
klintan66 написа:Ммммм....много голям скептик си Скиса. :smoke: а всичко ти е 6.

достатъчно е стъкленицата да се напълни само с техни имена..

или друг варянт е ,че има достатъчно ловки хора се едно някои от публиката на които печелившото талонче им е в ръкава примерно,а тои може да си разбърква урната цял ден.
2005г мисля че беше,пак томбола пак кола,и случаино шефа беше приятел с шефа на фирмата която разиграваше едно ситроенче ц3 и леко му даде 1/3 от цената на автомобила,и жена му съвсем случаино я спечели :mhihi:

ентусиаст
Аватар

Мнение от BadAngel » 09 Яну 2011, 19:01

TPAKTOP написа:Врътката е в това че е Х5М :mhihi: След като някой я спечели затъва в дългове към банките. От лихвите автомобила се избива!

колега, така като гледам е 30д, защо реши, че е Х5М ?
No bling at the Ring

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата