За триене!
Модератор: Общи модератори
34 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
- Bmw325is
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е500
- Мечтае да кара: SLR
Re: Е вече ми писна от тия педали нещасни
ама неможе ти да знаеш кои ти прави такива поразии по колата да те тормози ида знаеш кой е да си пускал жалба и той пак да продължава и то уверен че нищо немогат да му направят ,Разбирам полицията да го хване да го осъди да му каже да не прави такива работи ,а не да му дадът лист на който пише че няма повече да прави така той да се подпише и се едно нищо не е направил!
- Yanko Petrov
- младши ентусиаст
-
- Кара: е36 купе
Bmw325is написа:Колеги аз незнам каде е! сега му звънях ,първо го пипотах с нормален тон защо прави такива работи,после го попитах каде е ,веднага ще отида да се разбереме ,той ми каза че бил в кюстендил,започна да ме убижда на майка и каза че никога няма да го намеря ,не бил в софия вече.На мен ми е проблема да го намеря аз лесно ше му направа главата синя ама как да го намеря???
Ако ти е наистина важно и не са ти проблем средствата, има хора, които с това си изкарват прехраната ( издирване, следене и т.н.).
- saleen
- старши ентусиаст
-
- Кара: Тъпата кака да маа с черпака
- Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
- Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....
Bmw325is написа:ама неможе ти да знаеш кои ти прави такива поразии по колата да те тормози ида знаеш кой е да си пускал жалба и той пак да продължава и то уверен че нищо немогат да му направят ,Разбирам полицията да го хване да го осъди да му каже да не прави такива работи ,а не да му дадът лист на който пише че няма повече да прави така той да се подпише и се едно нищо не е направил!
Колега, няма как полицията да го осъди, това можеш да направиш само ти с читав адвокат, който да вземе присъце казуса ти, а тези протоколи за предупреждение от полицията могат евентуално да бъдат като утежняващо обстоятелство в съда евентуално.
Никой не мое ма връне на селу!
- Bmw325is
- кандидат ентусиаст
-
Утре отивам в 5-то районно ще им разкажа всичко ,надявам се да напварят нещо
за осъждане ми казаха че трябвало да е много голяма щета към 2 000 лв. иначе не можело
за осъждане ми казаха че трябвало да е много голяма щета към 2 000 лв. иначе не можело
- Yanko Petrov
- младши ентусиаст
-
Въпреки, че се съмнявам да стане нещо, ти пожелавам успех!
За всичко си има начини, на агресията не се отвръща с думи.
- Is.
- ентусиаст
-
- Кара: Едно М60 и някви М-ки
- Детайли за колата: ...плаши ме ....винаги ....
saleen написа:"Хубави" съвети му давате на човека, ама дали няма да си отвори по- голяма беля на главата, времената когато можеше без последствия да пребиеш някой нали се сещате, че отдавна отминаха

Is написа:. . . чукайте си яйцата, точете си рендетата, викайте си "БРАВООО", но като видите 4-те фара зад вас, учтиво отбийте в дясно, щото иначе за всички става по трудно, а резултата ще е все същия

- Bmw325is
- кандидат ентусиаст
-
Сега се връщам от 5-то и ... както си и мислех нищо не направиха,обяснявам им че има жалба с-щу посочения човек ,те ме питат свидетели има ли? казвам няма свидетели но предишната вечер е писал смс със заплахи, те оо щом нямаш свидетели какъв си ти че да обвиняваш някой? накрая ме пратиха с-щу римската стена и аз се отказах ,С Полиция повече не се занимавам
- Yanko Petrov
- младши ентусиаст
-
ЦЪК .... и после ти си знаеш
не става иначе....

- Bmw325is
- кандидат ентусиаст
-
Ми щом го знаете кой е, почвай да го издирваш
явно му имаш ГСМ номера. Намери познат в мобилния оператор или дай някой лев на някой там да ти дадат повече информация. Лека полека си направи план,къде кога ходи,с кой и къде се вижда. Когато знаеш графикът му маршрута му,навиците му и всички тези неща съобразяваш ги създаваш си план за действие и действаш. Само бъди сигурен какво искаш точно да направиш, не да отидеш и да го пребиеш и да си навлечеш ядове с полицията, или пък да отидеш само да го биеш пък да вземеш да го убиеш и после да го лежиш.
Гледай да си намериш алиби подсигурено така,че после да е само неговата дума срещу твоята+ на свидетелите които ти осигуряват алибито.

Гледай да си намериш алиби подсигурено така,че после да е само неговата дума срещу твоята+ на свидетелите които ти осигуряват алибито.
- lowshow
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: passat b5
- Мечтае да кара: без да зарежда и да ремонтира
saleen написа:"Хубави" съвети му давате на човека, ама дали няма да си отвори по- голяма беля на главата, времената когато можеше без последствия да пребиеш някой нали се сещате, че отдавна отминаха
още са нужни свидетели колега

- Bmw325is
- кандидат ентусиаст
-
те и на мен ми искаха свидетели а аз им казвам че 1 ден преди това той е писал заплашителни смс-и
Няма оправия и с полицията ,да знаеш кой е и да те заплашва и пак да си ходи без да му пука за нищо ,понеже няма свидетели

Няма оправия и с полицията ,да знаеш кой е и да те заплашва и пак да си ходи без да му пука за нищо ,понеже няма свидетели

вземи си един патлак на черно и го застреляй в най-удобния момент
Ако говорим за провинция, питай Хемингуей ...
патлак на черно
тва вече зе да става смешно
тва вече зе да става смешно
АДМИНИТЕ ДА МЕ БАННАТ ПЕРМАНЕНТНО!!!
34 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3