Лизинг на автомобили по-стари от 5 години???
Модератор: Общи модератори
6 мнения
• Страница 1 от 1
- yo6o1804
- Потребител
-
- Кара: e60 530d '05
Лизинг на автомобили по-стари от 5 години???
Здравейте колеги, имам едно питане относно лизинговане на по стари коли. Въпроса е дали някой знае къде и изобщо има ли в София мястно на което мога да си разсроча харесаната от мен кола. Спрял съм се на е39 2002-ра , но поради ред причини като ремонти и т.н. искам да си я изплащам
Ходих до една фирма credicar но там ми казаха че може само коли от автокъщи с които работят и за кола на толкова години може да ми дадат 3к лв
Та ще съм много благодарен ако някой има идея как мога да се справя с проблема

Та ще съм много благодарен ако някой има идея как мога да се справя с проблема

- XaMaB
- ентусиаст
-
- Кара: мел
- Мечтае да кара: танк
Re: Лизинг на автомобили по-стари от 5 години???
Потребителски кредит
Кой ми затри подписа, за неспазване на правилата, при условие че подписа ми беше по-стар от правилата
- BMWALPINA
- и аз незнам
-
- Кара: E36 325i
Виж по банките някои предлагат тази опция
- shengi
- ентусиаст
-
- Кара: E46 320d 136
- Мечтае да кара: e30 m3
Питай на автокъщата дали неможе да се измисли нещо за лизинг.Преди година и нещо 2 приятелче си взе кола от автокъща.За срок на изплащане 12месеца.Той си пое застраховките прегледа и пълното автокаско /тия от автокъщата му казаха каде да отиде да ги направи тия работи
/ подписаха споразумение и там договори разни, но големия талон си остана в автокъщата.Това е рядкост.Като цяло работят с дадени банки и през банка минава всичко.Успех все пак с покупката.И дано успееш да си я вземеш на лизинг.

- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
Поредната тема....
Както и в предишните случаи - взимай кредит от банка и си купи колата, щото лизинговите къщи (ЛК) ще те "пребият" с такси и комисионни и най-важното - ЛИХВА.... и за 2-3 години оскъпяването ще е околоооо... 50%.... при потребителският кредит поне избягваш разните такси, административни и т.н., комисионни, и кви ли не глупости, които лизинговите къщи ти изискват... освен това те ти правят каско и ГО на цени, на които те си искат и в ЗК, където те искат... ако стане ПТП - отново зависиш от тях (не само ЗК, но и ЛК)..
Както и в предишните случаи - взимай кредит от банка и си купи колата, щото лизинговите къщи (ЛК) ще те "пребият" с такси и комисионни и най-важното - ЛИХВА.... и за 2-3 години оскъпяването ще е околоооо... 50%.... при потребителският кредит поне избягваш разните такси, административни и т.н., комисионни, и кви ли не глупости, които лизинговите къщи ти изискват... освен това те ти правят каско и ГО на цени, на които те си искат и в ЗК, където те искат... ако стане ПТП - отново зависиш от тях (не само ЗК, но и ЛК)..
- yo6o1804
- Потребител
-
- Кара: e60 530d '05
Дамм и аз стигнах до извода с банките.Вчера говорих с една компания и в общи линии ми казаха че за тея 8к лв които ще ми разсрочат ще трябва да върна 16
А и колата е на лице не на автокъща така че само кредитче ще ме оправи.Мерси много за съветите колеги! Като я взема ще се похваля 

6 мнения
• Страница 1 от 1