Левски-ЦСКА?
Модератор: Общи модератори
- BorisBMW
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: на изпарения
- Larbi
- Потребител
-
- Кара: каквото има
- Мечтае да кара: FERRARI 458 Italia
Re: Левски-ЦСКА?
Mbass написа:http://www.vbox7.com/play:8468a166
Цитирам един от коментарите под клипа:
"houserespect преди 5 дни 22 ч.
Няма да я накарат да каже "Само ЦСКА" примерно , а задължително трябва да е "К*р за Левски" ... жалки сте , човек мрази този от когото се страхува... "
- TPAKTOP
- младши ентусиаст
-
- Кара: М5 с шпер, а за Х5 не съм сигурен
ЦСКА Е ШАМПИОН!!!!
Mbass написа:http://www.vbox7.com/play:8468a166

Ами мача ще бъде труден така че очаквам минимална победа за ЦСКА! Имаме само една победа в Подуяне така че всяка традиция се нарушава! Ах защо Стойчо не ни е треньор...

- kiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: сребърна звезда
- Мечтае да кара: RAUH
за мача син сити vs бияд ли говорите?
иначе УЕвски

иначе УЕвски

- ludiq1987
- Потребител
-
- Кара: чорапи у тех и маратонки вънка
- Мечтае да кара: E60 ///M5
Този мач съм го от..свирил. Утре правиме една година с гаджето и мисля да си прекарам деня по съвсем друг начин и на друго място, отколкото да си тровя нервите пред телевизора и да гледам някаква пародия на футбол. Левски и ЦСКА не са това, което бяха преди. Въобще българският футбол в момента е на отчайващо ниво... Корупция и смрад отвсякъде!
Иначе симпатизирам на ЦСКА.
Поздрави: потребител на форума, който няма да гледа мача.
Иначе симпатизирам на ЦСКА.
Поздрави: потребител на форума, който няма да гледа мача.
На завоя заляга, конете яко напряга, задницата бяга - към мантинелата посяга...
- ineedmoney
- младши ентусиаст
-
- Кара: на фотосинтеза
Re: Левски-Цска?
SKISA написа:цял живот ЦСКА и сега ЦСКА!!!!
пък иначе плюеш комунистите дето са го създали и са му подарявали титли... щот младо отборче, няма фенове няма традиция, няма стадион ама тряя с нещо да заприличат поне на отбор. Не мога да те разбера...хем боли, хем сърби ама те 90% от феновете им не знаят що са от ц(ка или го подкрепят щото дядо/тате е бил видиш ли офицер...тъжно тъжно. Ама то живот ли е да си фен на коледно мезе

- TPAKTOP
- младши ентусиаст
-
- Кара: М5 с шпер, а за Х5 не съм сигурен
ineedmoney написа:SKISA написа:цял живот ЦСКА и сега ЦСКА!!!!
пък иначе плюеш комунистите дето са го създали и са му подарявали титли... щот младо отборче, няма фенове няма традиция, няма стадион ама тряя с нещо да заприличат поне на отбор. Не мога да те разбера...хем боли, хем сърби ама те 90% от феновете им не знаят що са от ц(ка или го подкрепят щото дядо/тате е бил видиш ли офицер...тъжно тъжно. Ама то живот ли е да си фен на коледно мезе
Добре казано от поредния обременен син мозък! Кажи сега ей тука пред целия форум колко го мисли това ама честно?! Вече мисля че имате само едно мнение и само copy/paste и каквото стане! Щом си на 22 години ти какво си видял от комунизма че да говориш кой как бил създаден?! Вие сте буквално телета! Не по прякор на отбора ами оня мустакатия каквото ви каже и вие козирувате с усмивка и "чест"! Той сам ви назначи шеф на фен-клуба!!! Трябва да се гордееш с това че сте "демократичен" отбор! Агент Тара който ВЯРВАЙТЕ МИ няма нищо общо с комунизма

Друго което ми прави впечатление е че всеки син фен се опитва да напише ЦСКА с полумесец! Много умно и разумно но нищо ново! Не знам кой го е измислил ама явно е готино щото набра популярност в цял свят! Дори на последния мач на който присъствах ЦСКА - Бешикташ турците до такава степен се бяха запалили по модерния клуб Левски че скандираха името му!

http://football.sportal.bg/news.php?news=273819
И за едно момче като теб макар да не съм много по-възрастен от теб но смея да твърдя че малко повече съм чел за да не бъда манипулиран ще ти спомена че комунизма е една утопия! Не го подкрепям и не съм комунист но самата идея "комунизъм" е най-доброто което може да се иска и постигне! Идеята е всички да са равни и еднакви! Не случайно "Капитал" на Маркс който едва ли не го водят като създател на комунистическата идея е обявена за "Книга на всички времена" на второ място е "Библията"

ПС Между другото забрави да споменеш че сме създадени с Указ който все още никой не е виждал!

абе...... прекалявате с патоса
докато не озаптят тия 200-300 лумпена и от двете агитки, нема да ида на стадиона, нищо че ми е на 2 крачки

- SKISA
-
-
- Кара: комби...нация и Вайълет!
а бе нормални ли сте бе!? аз говорех за футбол- къде ме завлече у комунизма!? нито имам дядо ,нито баща офицер. харесало ми е ,станал съм фен. не помня некой указ да ми е издавал ,за да го харесам. имахме страхотни мачове ,страхотни футболисти-сега почти не се интересувам... къде го натири у комунисти, милиционери и тъпотии...!
ей, тва комуниста мноо прост народ....
ходил съм и на международни мачове на левски ,радвал съм се с приятелите си и на техни успехи... не съм малоумно пишлеме да съм заслепен от злоба. сега просто не ми е интересно ,щото тва не е футбол, но въпреки това ще гледам мача... нека по-добрият победи.
ей, тва комуниста мноо прост народ....
ходил съм и на международни мачове на левски ,радвал съм се с приятелите си и на техни успехи... не съм малоумно пишлеме да съм заслепен от злоба. сега просто не ми е интересно ,щото тва не е футбол, но въпреки това ще гледам мача... нека по-добрият победи.
ineedmoney написа:SKISA написа:цял живот ЦСКА и сега ЦСКА!!!!
ще ме извиняваш, ама разсъжденията ти са като на тревопасно...
вероятно искаш да кажеш, че комунистите са ни подарили и двата полуфинала за КЕШ и един за КНК?
че същите са ни подарили и победи над европейски елитни отбори и действащи носители на купи?

какво забележително е постигнал Левски на евросцената?
"достойни" загуби от "елитни" отбори като Олимпия/Любляна/, Тампере/Финландия/, БАТЕ/Борисов/...
отбора ви, който беше официално обявен в европейските медии като "евроидиоти"...
вероятно комунистите са виновни и за това?

а не се ли замисляш, че именно безсилието в международните мачове на отборчето ви е показателен за това, че в БГ са ви побутвали да вземете някоя и друга титла и да спечелите и някое и друго дерби....за да има някаква интрига в първенството ни?
и ти лично знаеш ли защо симпатизираш на Левски?

- boksioraE39
- кандидат дрифтър
-
- Кара: 535d M-sport
- Мечтае да кара: Зад дъщеря си!
- Детайли за колата: My BMW does not believe in tears..
Аз ще го пропусна мача но е ясно че за пореден път ще прегазим "червените гяволи" 
САМО ЛЕВСКИ!!!

САМО ЛЕВСКИ!!!

https://www.youtube.com/watch?v=scJPUQU5YOo
Има моменти благословени от всевишния,в мъки и беди дори и без насъщния,когато тихо си припяваме в непрогледен мрак,"ДЯКОНЕ СЛЕД 100-ГОДИНИ НАС НИ ИМА ПАК"!!!
СЪРЦЕ,ДУША ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
- ///Ivan
- старши ентусиаст
-
- Кара: E36 328i Turbo
- Мечтае да кара: BMW F10 M5
Моля чорбите да не говорят глупости,вие само ще си мечтаете някога да влезете в групите на Шампионска Лига...