Цена на горивата

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E30

Re: Цена на горивата

Мнение от zzuzi » 27 Фев 2011, 0:19

Е тва вече беше садизъм.
Изображение Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от uCnaHeTcA » 27 Фев 2011, 2:13

Снощи ви честитих.. Тази вечер пак... :mhihi: Айде Честито :ok:
А95 - 2.45 , Нафтичка обикновенка - 2.52 :ok: :kuku: :banghead: :bang:
Тия си играят яко с народа :bang:
Real.Eyes.Realize.Real.Lies

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Е.Димитров » 27 Фев 2011, 2:23

Alpina_fanatic написа:
Mollov написа:...

Сигурно нищо няма да стане и цялата страна да не купува горива за месец...
Но не съм много съгласен относно "служебните коли" - не визирам баничарката, която разнася хляб - няма как да я одрежат, но масово фирмите резнаха здраво служебните коли на мениджъри, директори, разни супервайзъри....,като доста от служебо-личните коли вече се ползват само служебно и то от няколко човека...Да не говорим, че вече рядко се взимат нови на лизинг, а "старите" се кърпят до последно...Не можах да повярвам вчера като разбрах как в една доста "печеливша компания", освен вградени Джи-Пи–Еси във всяка кола, вече изискват и писмено обяснение къде/как/защо се ползва еди кой си автомобил и дали това се налага... :roll: Да не говорим как служебните пътувания се "уплътняват" на по-далечни дестинации... :paranoid:

От къде черпиш тая информация не ми е ясно,аз моята служебна кола си я ползвам като лична и си плащам личните километри,на джи пи еса ми излизат пътните листове и там си пиша къде съм ходил,а освен това цитата ти "рядко се взимат нови" не е верен,моята ми я дадоха на 9.2.2011г чисто нова да си я получа от порше представителството,на 7 километра беше,карали са ми я гадовете :mhihi: ,а пък старите,те беха 2007 година и ни ги дадоха на преференциални цени,моята дето ми я дадоха беше на 55к километра...
До тук с хвалбата
Аз лично не желая вече личен автомобил,имам 2 и ги мразя и 2 та,единия на ремонт а другия си седи в гаража.

Аватар

Мнение от Alpina_fanatic » 27 Фев 2011, 11:40

Изображение

:smoke:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: F32 M4

Мнение от ((:BuKcu:)) » 27 Фев 2011, 12:18

Цени на горива на дребно:Бензин A95H - 2.46лв.; Бензин А98H - 2.64лв.; Дизелово гориво Б3 - 2.54лв.; Пропан бутан - 1.31лв

Е, са остава да ми отнемят и полета, че горивото било скъпо :shock: :kuku: :mhihi: :mhihi:

При тази цена на дизела, един пълен резервоар ще е 200лв. :shock:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Кенеф за великани
Мечтае да кара: Alpina B10 biturbo

Мнение от Zubcho » 27 Фев 2011, 12:42

Най-добре започнете да си ходите с гр. транспорт на работа и толкова. Хем бойкот на бензиностанциите, хем колата се амортизира по-малко и така. И задръстванията ще намалеят.

Реално каквито и протести да се правят те няма да имат успех. Цените ще тръгнат надолу само и единствено когато се успокоят нещата в Либия и страните около нея.

Метро, рейс, тролей и трамвай. Цената в едната посока е 1лв. и плюс това не се нервиш, че няма къде да паркираш :) А с каквато и кола да си ще подминеш тези 2лв. при всички положения още на 1-вия км.

Карайте си автомобилите само на дълги разстояния.

Поздрави
Пийте си редовно хапчетата от сушени жаби и карайте внимателно по острите завои, че да не ви се подострят колите.

Аз карам според ЗЗдП, и спазвам ограничението на скоростта, а ти?

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Божил|Божилов » 27 Фев 2011, 12:51

Тея ще ни принудят да караме на стартер :ranting:
Изображение

Аватар

Мнение от Alpina_fanatic » 27 Фев 2011, 13:02

((:BuKcu:)) написа:При тази цена на дизела, един пълен резервоар ще е 200лв. :shock:

Изображение

:mhihi:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: e36 318is M44
Мечтае да кара: камаро.

Мнение от Nukem » 27 Фев 2011, 13:29

Истината колеги че сме в такава стагфлация, че не е истина! Иначе много ми е интересно бензина като стане 3.50, всички хранителни продукти като станат двойни, как хората ще работят за 400-500лв! Сега го виждам това идват в нашата фирма и казват ми аз съм Софиянец отначало може да не ми плащате докато натрупам стаж или хорица който оставят да ги експлоатират цял месец за минималната заплата! Може би трябва бензина да стана 10лв, а хляба 5лв за да започнат хората реално да ценят труда си! Защото едно е бензина да ти е 2 евро, а заплатата ти да е 2000 евро, а друго е бензина да е 4лв, а заплатата 400лв! Представяте ли си ще има хора който цял месец блъскат за един резервоар бензин/дизел!
Германеца кадет бутне друг не може да бутне така!!!

Аватар

Мнение от Alpina_fanatic » 27 Фев 2011, 13:38

Nukem написа:... Може би трябва бензина да стана 10лв, а хляба 5лв за да започнат хората реално да ценят труда си!...

Захарта е продуктът, поскъпнал най-много през февруари - с 22%, сочат данните на Държавната комисия по стоковите боси и тържищата, която следи търговията на едро. За месец цените на олиото и брашното са се повишили средно с 6.5 на сто
През февруари 2011г. спрямо февруари 2010 г. най-голямо е поскъпването при олиото - с 52%, и на брашното - с 41%.
С 20-30% за година са се увеличили цените на лещата, млечните произведения, рибата и пилетата.
От плодовете и зеленчуците на годишна база е най-голям скокът в цената на едро на чесъна и картофите - между 60 и 70%. Ябълките, бананите и зелето са поскъпнали с около 12 - 18 на сто

:yes:
Изображение

костинбродчанин
Аватар
Кара: е60 530д
Мечтае да кара: М3 Компакт
Детайли за колата: Няма много...

Мнение от vladi_a_i » 27 Фев 2011, 13:47

Alpina_fanatic написа:
Nukem написа:... Може би трябва бензина да стана 10лв, а хляба 5лв за да започнат хората реално да ценят труда си!...

Захарта е продуктът, поскъпнал най-много през февруари - с 22%, сочат данните на Държавната комисия по стоковите боси и тържищата, която следи търговията на едро. За месец цените на олиото и брашното са се повишили средно с 6.5 на сто
През февруари 2011г. спрямо февруари 2010 г. най-голямо е поскъпването при олиото - с 52%, и на брашното - с 41%.
С 20-30% за година са се увеличили цените на лещата, млечните произведения, рибата и пилетата.
От плодовете и зеленчуците на годишна база е най-голям скокът в цената на едро на чесъна и картофите - между 60 и 70%. Ябълките, бананите и зелето са поскъпнали с около 12 - 18 на сто

:yes:

Значи заплатите трябва да ги вдигнат с 25%...а те с 2-3%,не ми е ясно едно-кой определя тази разлика...
БМВ и пак БМВ и пак БМВ...БМВ

младши ентусиаст
Аватар
Кара: го по тъч линията на живота..

Мнение от M3 E92 » 27 Фев 2011, 13:53

40 литра - 105 лева - OMV Alpin Diesel :roll:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Божил|Божилов » 27 Фев 2011, 14:02

Последна актуализация на цените в OMV от 24.02.2011
OMV Super 95 - 2.41лв.
OMV Carrera 95 - 2.49лв.
OMV Carrera 100 - 2.69лв.
OMV Sprint diesel - 2.48лв.
OMV Alpin diesel - 2.65лв.
OMV Autogas - 1.26лв.
Излиза,че си е най на "далавера" за момента да се зарежда в OMV.След малко ще отида да проверя дали очите не ме лъжат! Твърде хубаво за да е истина... :mhihi:
Изображение

Потребител
Аватар
Кара: каквото има
Мечтае да кара: FERRARI 458 Italia

Мнение от Larbi » 27 Фев 2011, 15:09

[/quote]
Значи заплатите трябва да ги вдигнат с 25%...а те с 2-3%,не ми е ясно едно-кой определя тази разлика...[/quote]

Заплатите не могат да се вдигнат с 25% процента защото тук сме имали хипер ниска производителност на труда и икономиката ни като цяло е много слаба това едно на ръка.
Другото е , че един колега беше отворил тема тук за плана "Рън-Ът" и ако се замисли човек реално как беше унищожено всяко производство в БГ ще си даде сметка, че всичко е реално.
Тук сме подложени на геноцид от време оно. Турците 500 години ни клатят , после Утопията комунизъм , а сега и Капитализма който казва щом нямате силна икономика и ниска производителност на труда не можете да имате високи заплати! Удобното е,че Българина колкото и да не искаме да си го признаем е народ с робско съзнание и търпи всичко - направиха му цигарите от 2 лв на 5 лева той мълчи , произвеждахме огромно количество електричество и плащахме ток все едно нямахме АЕЦ и колко там реактора - той мълчи. Учителите тръгнаха да стачкуват преди години и какво стана отначало уж всички ги подкрепят ама не минаха и 5 дена и всички започнаха да недоволстват "айде бе и на мене ми е гадно и на тях ще им бъде на кви са праят тия даскали" и те така бензина сега и 6 лева да стане нищо няма да се промени просто ще има по-малко коли по пътищата. Отначало протести може би ала-бала и след една седмица Бойко ще ни каже че не сме прави и всичко е 6 :mhihi: Мога да продължа още ама стана малко много :mhihi:
Изображение

Аватар

Мнение от Alpina_fanatic » 27 Фев 2011, 15:16

vladi_a_i написа:Значи заплатите трябва да ги вдигнат с 25%...а те с 2-3%,не ми е ясно едно-кой определя тази разлика...

Аааа...не може! Даже скоро представители на крупния български "бизнес" казаха, че ако минималнара работна заплата скочи до 270 лева щяло да има масови фалити и уволнения :mhihi:
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата