На каква марка коли сте били фенове като малки :)
Модератор: Общи модератори
- goguma
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: '09 E92 N47; '08 E60 N53B30
- Мечтае да кара: 911 Turbo S
- Детайли за колата: RIP E39 2010-2019 :(
Re: На каква марка коли сте били фенове като малки :)
Май всички сме закърмени с любов към автомобилите от дъвките турбо
Ламбо - Diablo и Countach
Ферари - Ф50
Имах една количка 1:18 Бугати ЕБ110 - сцепвах го от игра, страхотна количка.
Това са просто уникални машини, абсолютни легенди и няма човек който да не им е фен.
Няма да забравя като бях ученик в малките класове, и още 96-97-а година из София защъкаха първите е38-ци и е39-ки - направо ми изтичаха очите по тия коли
Особено като гледах какви дебели и космати политически червеи слизаха от тях
И си виках - 'ееех, кога ли и аз ще имам такава'' 

Ламбо - Diablo и Countach
Ферари - Ф50
Имах една количка 1:18 Бугати ЕБ110 - сцепвах го от игра, страхотна количка.
Това са просто уникални машини, абсолютни легенди и няма човек който да не им е фен.
Няма да забравя като бях ученик в малките класове, и още 96-97-а година из София защъкаха първите е38-ци и е39-ки - направо ми изтичаха очите по тия коли

когато съм се родил през 94-а (
) сме имали тъмно синя е30-ка 316 бензин, та се бях влюбил тотално в тая кола
само бмв повтарях...
няколко години след тва имахме пак е30-ка 318i, но седан (щото оная беше купе..модерна работа, баце
)...та носталгията продължаваше
веднъж си спомням бяхме на море в приморско (може би през 2002-3) и редовно из града обикаляше едно е46 тъмно синьо купе
направо очите ми останаха по тая кола

няколко години след тва имахме пак е30-ка 318i, но седан (щото оная беше купе..модерна работа, баце

веднъж си спомням бяхме на море в приморско (може би през 2002-3) и редовно из града обикаляше едно е46 тъмно синьо купе

- Ba4oIlia
- младши ентусиаст
-
- Кара: E30&E36
Lamborghini Countach - "желязна количка" - минимодел - жълто ...
aston martin -на картинка от дъвки bi-bip ...
... мизерия
aston martin -на картинка от дъвки bi-bip ...

... мизерия
alx написа:
също така помня че едно време видях пред едно посолство една опел калибра (с оптичен пакет?) и ми се стори самолет- да е било 85та
Е как 85та тука нещо не е както трябва, едва ли са давали на посланниците тестови бройки преди официално да излезе модела, че и с оптичен пакет о_О
In Ban We Trust!
- ylaine
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: дизели
- Мечтае да кара: по хубави пътища
- Детайли за колата: прави фокуси
Откакто проявих интерес към колите (бях на около 12, не помня точно) съм фен на правилната марка
Никога не съм бил фен на ферарита, ламбота и прочие.. Иначе точа лиги и по "масъл карс", ама това на по-късен етап.

Никога не съм бил фен на ферарита, ламбота и прочие.. Иначе точа лиги и по "масъл карс", ама това на по-късен етап.
eraziel написа:alx написа:
също така помня че едно време видях пред едно посолство една опел калибра (с оптичен пакет?) и ми се стори самолет- да е било 85та
Е как 85та тука нещо не е както трябва, едва ли са давали на посланниците тестови бройки преди официално да излезе модела, че и с оптичен пакет о_О
бах.. явно е било по-късно... знам ли?
между другото като бях малък недолюбвах бмв-тата... и някой ми беше казал че е кола за педерасти... и аз ги гледах тия с бмв-тата така... малко по-особено...

алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- ecko_becko
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E38 730dA 184Hp '00- Black Pearl :)
- Мечтае да кара: X5 Le Mans :):):)
alx написа:рено фуего за мене беше мания... видях такова в румъния примерно 83-та и ми останаха очите в него... баси формите ()
Израснах в такова нашето беше корекомско

- michev
- старши ентусиаст
-
- Кара: 1996 318i, 1987 318i M10B18
- Мечтае да кара: E30 M3
- Детайли за колата: 1996-та е36 318 М43В18, 2000-а Е36 компакт М43В19, 1987-ма Е30 М10В18 Л-джет
Жигули и москвич /аз съм от старците в форума/, че само тях ги имаше в детството ми. Като видехме западна кола цялата махала се струпвахме и гледахме през стъклата *колко дига*. А иначе, освен БМВ, на които съм фен много отдавна /първо лично през 1992, Е12, до тук 5-то карам поред/, съм фен 911, марката я знаете
.

only rear wheel drive
- A.Stoyanov
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E36 Class II
- Мечтае да кара: Limited Edition
- Детайли за колата: 209 255 481 704...style 24,sparco,eibach,bilstein,supersprint etc..
94-95 дядо мраз ми донесе е31 тъмно зелено,и от тогава знаех че някой ден ще имам истинско бмв...
- Bъ3eLa_csl
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e12 525
Като малък 4-5 годишен няма никога да забравя как ми купиха от центъра на Плевен една е30-ка ТАКСИ
беше страшен боклук за смешни пари ,пластмасова
имах доста други колички(много по хубави) но с тази е30-ка просто не спирах да играя незнам защо просто ме кефеше супер много и от тогава друга марка не ме е интересувала толкова много.

- naftata
- Потребител
-
- Кара: 'сичко наред
- Мечтае да кара: Charger SRT8
Е па, откакто се помня харесвам бмв, Е30 с тази злобна предница, като бях малък имахме едно черно с един дивашки спойлер доколкото помня, преди тва 2002 - 2.0 мотор червено, но пък на баща ми брат им показа откъде изгрява слънцето
,и след това вече израснах с опели, с бащата се разминаваха вкусовете за автомобили, но пък живота е пред мен, смятам че бих си "удисъл" с някое друго бмв 

- alpina-ma6inata
-
'2002' fanatic
-
- Кара: '08 Swift Sport, '73 BMW 2002tii
Порше 356. Първото ми макетче, баща ми ми го беше подарил и направо бях полудял. Като цяло Порше винаги ми е била и продължава да ми е една от любимите марки, еднакво с БМВ. Винаги съм се въхищавал как един модел с една форма и черти може 50-60 години да бъде все така модерен и актуален.
Ферари Ф40 и Тестароса. Диабло, на улицата на вилата ми минаваше от време на време едно, собственост на някой шеф по това време на някое кафе или нещо такова, не помня.
Кунтач-а винаги ми е харесвал много също.
Зад блока имахме едно Ауди Купе куатро изоставено. Изродска кола е това и от малки чавета я гледахме като голям камък.
И не на последно място 2002-ката. Като бях много малък под нашия апартамент в гаражите зад блока веднъж една баба и един дядо отвориха гаража си и оттам лъсна една бяла 2002-ка, леко небрежно завита отгоре. Дядото отвори капака, провери маслото. Докато я палеше бабата със сламената шапка
го чакаше навън, той я изкара и беше не каква да е, ами 2002 ti по груби спомени. Беше като на някакъв филм, и с няколко мои приятели седяхме, гледахме и не знаехме какво става.
За жалост, никога не я видях повече. 
Иначе и на калибрите се радвах по едно време.

Ферари Ф40 и Тестароса. Диабло, на улицата на вилата ми минаваше от време на време едно, собственост на някой шеф по това време на някое кафе или нещо такова, не помня.
Кунтач-а винаги ми е харесвал много също.
Зад блока имахме едно Ауди Купе куатро изоставено. Изродска кола е това и от малки чавета я гледахме като голям камък.
И не на последно място 2002-ката. Като бях много малък под нашия апартамент в гаражите зад блока веднъж една баба и един дядо отвориха гаража си и оттам лъсна една бяла 2002-ка, леко небрежно завита отгоре. Дядото отвори капака, провери маслото. Докато я палеше бабата със сламената шапка

Иначе и на калибрите се радвах по едно време.

'73 2002 tii Golf #2719550
2x Alpine white E30's
-------------------------------------
The BMW 2002 tii VIN 2719550 was manufactured on July 3rd, 1973 and delivered the same day to the BMW dealer Zeiss & Schwärzel in Mannheim. The original colour was Golf, paint code 070.
The BMW 320i touring VIN EA91537 was manufactured on September 14th, 1990 and delivered on September 19th, 1990 to the BMW dealer Autohaus Bärwald in Lampertheim (Germany). The original colour was Alpinweiß 2 (Alpine White), paint code 218.

2x Alpine white E30's
The BMW 2002 tii VIN 2719550 was manufactured on July 3rd, 1973 and delivered the same day to the BMW dealer Zeiss & Schwärzel in Mannheim. The original colour was Golf, paint code 070.
The BMW 320i touring VIN EA91537 was manufactured on September 14th, 1990 and delivered on September 19th, 1990 to the BMW dealer Autohaus Bärwald in Lampertheim (Germany). The original colour was Alpinweiß 2 (Alpine White), paint code 218.
- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
С риска съвсем да падна в очите на тези малцина които ме познават ,"Шкода"
Семейната ни кола беше 105L, aз мислех,че 120 L ще имам за семейна кола,въпреки,че комшийските чада ме убеждаваха колко по-яки коли ще са излезнали до тогава
Фен на Бмв станах след като продадох моя ИС-требител и 2 години по-късно си купих... Гоф
В момента на 1во място слагам Порше турбУ,после Нисан ГТР и ...БМВ 328ци

Семейната ни кола беше 105L, aз мислех,че 120 L ще имам за семейна кола,въпреки,че комшийските чада ме убеждаваха колко по-яки коли ще са излезнали до тогава

Фен на Бмв станах след като продадох моя ИС-требител и 2 години по-късно си купих... Гоф

В момента на 1во място слагам Порше турбУ,после Нисан ГТР и ...БМВ 328ци

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- LizarD
- ентусиаст
-
- Кара: **** ми янко
- Мечтае да кара: CL65 AMG
Ford - Една от първите западни коли на които се возех
Alfa,- 156 & Brerra
Opel,- Vectra A, B, Calibra
BMW E34 и Е32
Honda
Civic Coupe & Accord
Alfa,- 156 & Brerra
Opel,- Vectra A, B, Calibra
BMW E34 и Е32
Honda

- Larbi
- Потребител
-
- Кара: каквото има
- Мечтае да кара: FERRARI 458 Italia
Ферари и винаги най-любимата марка ще ми остане тя! Годината да беше 91-2 , гледах един филм на касета "Спусъка на Пикасо" и пича си караше едно Ферари с цвят червен мисля, че е било Тестароса и на един хубав дълиг прав път пича е извън колата говори по мобифона и мацката му и тя неква се е облегнала, след малко оня приключва и се качват....... Такъв звук, такава магия още ме държи
Инъче беше голям сеир с дъвките турбо как си ги събирахме по това време, имахме по цели пачки и всеки само гледа таа колко вдигала колко коня

Инъче беше голям сеир с дъвките турбо как си ги събирахме по това време, имахме по цели пачки и всеки само гледа таа колко вдигала колко коня