Ето така трябва да се действа срещу крадците!!

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар

Ето така трябва да се действа срещу крадците!!

Мнение от Doberman_vas » 20 Май 2011, 9:19

Баба заля със сода каустик нападател, проникнал в къщата й в Сандански, предаде БГНЕС.
Към 21.50 снощи в РУП-Сандански е получен сигнал за скандал в дом в с. Петрово. След извършената проверка на място е установено, че 41-годишният Георги Николов Георгиев проникнал с взлом в дома на 77-годишната Звезда Цветанова. За да се защити от нападателя, възрастната жена грабнала кана със сода каустик, която имала под ръка, и я лиснала в лицето му.

Нападателят е получил изгаряния по лицето, засегнато е дясното му око. Той е настанен в очно отделение на МБА "Благоевград". Няма опасност за живота му, но най-вероятно ще загуби окото си.

Снощи на пострадалия е взета кръвна проба за алкохол. По случая работят полицаите от РУП Сандански.
http://dnes.dir.bg/news/napadatel-baba-8666432?nt=4

Еваларка на бабетката, как го е маркирала гадта му. Сега всички ще знаят, че този е крадец :bang: :bang:
Ще ви отвеем с дизелите ей! Ако не ви отвеем, ще ви опушим, така че да ни запомните.

кандидат ентусиаст
Аватар

Re: Ето така трябва да се действа срещу крадците!!

Мнение от jordanov » 20 Май 2011, 9:45

Ей е тия мизерници, които обират стари хора с по 200 лева пенсия ... какво взимат от тях бе?

младши ентусиаст
Аватар
Кара: ги да го гледат

Мнение от ME4KY » 20 Май 2011, 9:48

jordanov написа:Ей е тия мизерници, които обират стари хора с по 200 лева пенсия ... какво взимат от тях бе?

Железа,консерви и квото има.Ако има и пари :bowdown: :kuku:
Тва са тъпи хора :evil:
Бабето пръсна :ok:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: звездомобил

Мнение от M2PR » 20 Май 2011, 9:57

И аз одеве я четох тая статия...евала на бабето, добре, че е имала смелостта да го залее, а не е получила някой инфаркт....
Само дано не повдигнат обвинение с-у нея за нансяне на телесна повреда, защото както всички знаем, сме в България и се случват всякакви куриози... (за справка - един човечец, който беше прострелял един мангал /в Орландовци мисля/, защото ония влязъл в двора му да краде с още някви двама... та го съдят сега човечеца...)
АПНИ, БАБА, 'АПНИ

старши ентусиаст
Аватар
Кара: малки котета на задната седалка
Мечтае да кара: по-леко
Детайли за колата: Черна скрап

Мнение от deyan-enchev » 20 Май 2011, 9:58

Браво на бабката, ама сега ако крадеца реши ще я съди и осъди за тежка телесна повреда.
Трябва генерално да се промени законодателството ни, за да може такива смели хора като жената да защитават себе си и имуществото си срещу такива подли посегателства.
Не е един случай в който хора защитават по офанзивен начин домът си, обаче повечето от тях са били съдени от крадците в последствие.

ПС: Именно горния случай в Орландивци визирах и аз. В интервюто човека стрелец плачеше, че не могат да спят сега със синът си, чакат поредните набези - е кой ги брани тях сега от крадците ?!?!
Understeer is when you hit the wall with the front of the car. Oversteer is when you hit the wall with the rear of the car. Horsepower is how fast you hit the wall. Torque is how far you take the wall with you. Spoilers and bodykits are how much of a mess you leave on the wall. Rollcages and windownets are how much of the wall you take with you.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: ги да го гледат

Мнение от ME4KY » 20 Май 2011, 10:03

M2PR написа:И аз одеве я четох тая статия...евала на бабето, добре, че е имала смелостта да го залее, а не е получила някой инфаркт....
Само дано не повдигнат обвинение с-у нея за нансяне на телесна повреда, защото както всички знаем, сме в България и се случват всякакви куриози... (за справка - един човечец, който беше прострелял един мангал /в Орландовци мисля/, защото ония влязъл в двора му да краде с още някви двама... та го съдят сега човечеца...)

Да ама целта е да няма садизъм кака :conf:
Щото на мен ако ми влезе в нас някой чичка 70 кила на 40 години,ше го сложа в гардероба и ше го вадя от време на време :evil:
Бабета яко са е оплашил,нали на скоро имаше пак подобни кражби,и ги връзваха биха... :bang:
ае представиси да си на 77 сама на село и да влезе да та върже някой в 11 вечерта :conf:
Изображение

Потребител
Аватар
Кара: кололо !!

Мнение от ludnik » 20 Май 2011, 10:23

Трябва да стане при нас като в Щатите-"Моя дом е моята крепост". Като ти дойде някои Бай Мангал да можеш да се защитиш, не да му се страхуваш. Дано Бабата да не пострада от действията си, все пак сме в БГ. :dunno: :dunno:
По-добре само бит, отколкото бит и ебан !!!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: м си...

Мнение от plradev » 20 Май 2011, 12:16

Само аз ли прочетох в статията ,че въпросния "крадец" е зет на бабката и е имало семеен скандал ,а не опит за кражба ?! :dunno: :paranoid:
Изображение

Аватар
Кара: 200CE

Мнение от Projektzwo » 20 Май 2011, 12:39

plradev написа:Само аз ли прочетох в статията ,че въпросния "крадец" е зет на бабката и е имало семеен скандал ,а не опит за кражба ?! :dunno: :paranoid:

Колегата не е цитирал правилно и може би умишлено е пропуснал последния абзац...

"Отидох в дома на тъщата ми, там бяха жена ми Марияна и двете ми деца, за да си ги прибера", обясни Георгиев пред БГНЕС от болничната си стая.

аз лично от написаното не мога да преценя кой прав - кой крив...
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Doberman_vas » 20 Май 2011, 13:21

сутринта това го нямаше , :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Ще ви отвеем с дизелите ей! Ако не ви отвеем, ще ви опушим, така че да ни запомните.

ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: М-ка деснячка с газова уредба Mimgas :D

Мнение от PIONEER » 20 Май 2011, 15:35

Doberman_vas написа: След извършената проверка на място е установено, че 41-годишният Георги Николов Георгиев проникнал с взлом в дома на 77-годишната Звезда Цветанова.

След извършената проверка на място е установено, че 41-годишният Георги Георгиев влязъл в дома на 77-годишната Звезда Цветанова.

А сега де...
Изображение
8.32

ентусиаст
Аватар
Кара: мел
Мечтае да кара: танк

Мнение от XaMaB » 20 Май 2011, 15:58

За да се защити от нападателя, възрастната жена грабнала кана със сода каустик, която имала под ръка, и я лиснала в лицето му.

Ебаси тъщата. Тая май я е била приготвила тая кана да черпи зетя :mhihi:

Иначе след редакцията вече хич не е ясно кой крив кой прав
Кой ми затри подписа, за неспазване на правилата, при условие че подписа ми беше по-стар от правилата

Аватар
Кара: на изпарения
Мечтае да кара: Countach, Diablo, F40, 348, 355

Мнение от xpl0d » 20 Май 2011, 21:06

Aфферим бабо маашалла, от тва по-добър повод няма да се каже тоя лаф :mhihi:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW отново серия 3 бенз
Мечтае да кара: волска каручка
Детайли за колата: събира много и малко, според повода

Мнение от daka1972 » 20 Май 2011, 21:57

бабата тъкмо щяла да си изпие дозата "чай" от каничката преди лягане и гамена да вземе да я прекъсне :mhihi: :mhihi: :mhihi:

П.С. по темата браво на бабето ,такива уроди трябва да ги кастр.... и да им отрежат ръчичките -- Крумувите закони

ентусиаст
Аватар
Кара: E36 M52b20 Touring

Мнение от Сондьора » 20 Май 2011, 22:20

daka1972 написа:П.С. по темата браво на бабето ,такива уроди трябва да ги кастр.... и да им отрежат ръчичките -- Крумувите закони

Така така, щот си немаш тъща :mhihi:

Ся лесно ли ше му е на човек да ходи на гости... а с преспиване :shock:

Следваща

Назад към Извън Темата